- 23 Eylül 2013
- 25.395
- 52.628
- 798
Evet dumanlar bize kadar geldiBen de evi temizlemeye başladim oğlum eşimleydi göreve çağırdılar yangın varmıs 2 haftadır o kadar çok yangın oldu ki![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet dumanlar bize kadar geldiBen de evi temizlemeye başladim oğlum eşimleydi göreve çağırdılar yangın varmıs 2 haftadır o kadar çok yangın oldu ki![]()
Güle güle kullan canımSelam canım keyifli okumalarBende Beyaz Gecelere başladım beyaz gece kısmı bitti
baya akıcıydı . Bu kitabımdan sonra Sineklerin Tanrısına başlıycam oğlum okuduğu bi kitapta görmüş ismini bana sordu okudun mu anne dedi okumadım dedim. Konusuna baktım çok ilgi çekiciydi.
Bakım ihtiyaçlarimı şipariş ettim bugün. Şampuan, saç yağı, saç maskesi, manikür peelingi ,kağıt maske , lavanta biberiye suyu aldım saçım için o da.Oğluma
Şampuan ve suluk aldım. Suluğun başına bişey gelirse çok üzülürüm bu fiyatlar ne şok oldum
Bu arada sacıma yağ ve biberiye suyu çok iyi geliyo. Hindistan cevizi yağı da aldım o da dişlerim için kullanıyorum bi deneyin sizde
Bu alışveriş epey gider umarım inşallah![]()
Annem de diyor her yer is kokuyor üzerimizde bir dumanBen de evi temizlemeye başladim oğlum eşimleydi göreve çağırdılar yangın varmıs 2 haftadır o kadar çok yangın oldu ki![]()
Sağol canımGüle güle kullanyazı atlatır en azından
Yağla dişlerimi fircaliyorsun sonra normal diş macunu mu yapıyorsun
Annem de diyor her yer is kokuyor üzerimizde bir duman
Sizin ordaki yangının etkileri muhtemelen
Ağaçlar hayvanlar böceklerinsan hangisine üzüleceğini şaşırıyor
İnşallah canım inşallahevet canım baya da büyükmüş yangın kontrol altına alınır bi an önce inşallah gerçekten hava hep is kokuyo kaç gündür gri dumanlar var her yerde İzmir'de var kaç gündür
![]()
Sağol canımGüle güle kullan canım
Evet suluklar çok pahalı
Biz uzun zamandır termos kullanıyoruz decatlondan
Biberiye yağı çok beyazlatıyor diyorlar ben de kullanmak istiyorum ama iyice beyaz olursa diye vazgeçiyorum
Sen çok güzel kitap okuyorsun maşallah![]()
Nasıl kullanıyorsun ben de deneyeyim o zamanSağol canımBenim gözlemlediğim kadarıyla hiç artmadı c beyazlar ön bölümde vardı benim zaten onlar hala duruyo
yeni bebek saçlarım geliyo hiç biri beyaz değil baya bebek saçım oldu büyüdüler , masaj taragıyla yapıyorum eskisinden dolgunda masajın da etkisi varmış.
Okumaya çalışıyorum , evde işler olmasa daha çok okurum aslında ama işler bitmiyor![]()
Lavanta suyu ayrı bir bakım suyu muSağol canımBenim gözlemlediğim kadarıyla hiç artmadı c beyazlar ön bölümde vardı benim zaten onlar hala duruyo
yeni bebek saçlarım geliyo hiç biri beyaz değil baya bebek saçım oldu büyüdüler , masaj taragıyla yapıyorum eskisinden dolgunda masajın da etkisi varmış.
Okumaya çalışıyorum , evde işler olmasa daha çok okurum aslında ama işler bitmiyor![]()
Tonik olarak geçiyo canım cilt içinde oluyomuş ama ben saçım için aldım egzamaya iyi geliyomuş. Egzama için aldığım şeylere saçım alıştıkça tekrar ediyo bi süre sonra. Lavanta suyu hiç denemedim yağını da aldım. Oğluma kendime yaparım. Sirkeli tonik almıştım o işe yaradı ama bi süre sonra tekrarlıyo maalesefLavanta suyu ayrı bir bakım suyu mu
Elseve saç maskesi çok sevilmiş onu denemek istiyorum birde bakım yağım bitmek üzere hc marka var pratik birseye benziyor onu alacağım.Lorealin c vitamini aldım bi kaç tane de retinol olanını aldım. Saç maskesi de tek kullanımlık maskeler oluyo ya onlardan aldım
Bunlar yeter bir iki aymaskeler tek kullanımlık saç için olanlar ama iki seferlik felan yapıyorum sadece uçlarına
Hc neymiş ki hiç duymadım bakayım canım bendeElseve saç maskesi çok sevilmiş onu denemek istiyorum birde bakım yağım bitmek üzere hc marka var pratik birseye benziyor onu alacağım.
Birkaç tane de c vitamini atıyım sepete
Ay sonu alacağım.
Yüzüme hiç sürmedim yağı canım hint yağı mı Hindistan cevizi yağı mı. Bunları serumlara ek olarak yapıyorum ekstradan yapıyorumBunlara ek Hindistan yağı ve hyaluronik asit de eklersen nem etkisi yapıyor tavsiye ederim.
Hc neymiş ki hiç duymadım bakayım canım bende
Migros'ta da indirim oluyo sık sık ordan alıyorum genelde maskeleri
Yüzüme hiç sürmedim yağı canım hint yağı mı Hindistan cevizi yağı mı. Bunları serumlara ek olarak yapıyorum ekstradan yapıyorum![]()