• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Favorime ekledim yağı bitince alırım bundan en çok satanmış 😂

İşleri bitirdim çok sükür. Temizlik günlerini değiştirdim. Okul açıklana kadar cumartesi günlerini temizlik günü ilan ediyorum 😂
Hafta içi çok zor olur kursa git gel yemek spor yetiştiremiyorum. Akşam yemeğimizi yedik oğlumu parka çıkarırım birazdan ama çok yorgunum o da sıkıldı baya . Herhalde kuran kursuna yazdırırım 1 hafta bir ay gibi geçti sanayiye mi götürsem ne yapsam 😁

İşleri bitirdim çok sükür. Temizlik günlerini değiştirdim. Okul açıklana kadar cumartesi günlerini temizlik günü ilan ediyorum 😂
Hafta içi çok zor olur kursa git gel yemek spor yetiştiremiyorum. Akşam yemeğimizi yedik oğlumu parka çıkarırım birazdan ama çok yorgunum o da sıkıldı baya . Herhalde kuran kursuna yazdırırım 1 hafta bir ay gibi geçti sanayiye mi götürsem ne yapsam 😁

Sanayi iyi ya şimdiden öğrensin 😅

😁😁 lego parasını çıkarır hem
Benim oğlumun arkadaşları da işe giriyormuş
Biri fabrikaya girmiş kaç para alacaksın demiş oğlum
Bilmem 15 verirler inşallah diyormuş
Sorsaydın demiş aman iş verdiklerine şükrediyorum diyormuş
Diğeri de çiğ köfteciye girmiş sonra çıkarmışlar haftalık 2500 vereceklermiş

Tecrübe soruyolar diyormuş işe alırsanız tecrübeli olurum almazsanız nasıl olsun demiş
Anne karnında mı öğrenecek çocuklar

Neyse çok uzattım sanayi güzel fikir tecrübeli olur arıyolar tecrübe çünkü

Benim oğlumun arkadaşları da işe giriyormuş
Biri fabrikaya girmiş kaç para alacaksın demiş oğlum
Bilmem 15 verirler inşallah diyormuş
Sorsaydın demiş aman iş verdiklerine şükrediyorum diyormuş
Diğeri de çiğ köfteciye girmiş sonra çıkarmışlar haftalık 2500 vereceklermiş

Tecrübe soruyolar diyormuş işe alırsanız tecrübeli olurum almazsanız nasıl olsun demiş
Anne karnında mı öğrenecek çocuklar

Neyse çok uzattım sanayi güzel fikir tecrübeli olur arıyolar tecrübe çünkü
Ya demi geç bile kaldık ana okulunda vereydik iyiydi aslında 😁
Kıyamam onlara üzüldüm calısmaları iyi mi kötü mü bilemedim çokta küçükler 🥲
Kardeşim okula gitmek istemiyodu hiç. İşe girmişti ben nasıl ağlamıstım 😂😂 askere gittiğinde de çok ağlamıştım hasta olmuştum hatta 😂 çok sessiz ya hiç kıyamıyodum. Oğlumda ne yaparım düşünemiyorum 😐

Back
X