• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu hafta 160 tl kalmış haftalik bütçeden
Toplam 295 tl ile Haziran ayını kapattım.
Altin fonuna her ay 500 tl ödeme yapmaya karar verdim bu ay 800 tl aktaracağım.

Bu arada kargolarım yavaş yavaş geliyor
Kıyafetlerim tam oldu😍
Güle güle kullan canım
Oğlumla robot yaptık gece odamda durmasın çok korkunç oldu diyo ben de bi korkmadım değil 😁😁
Ben bile korktum kız🤣🤣
Selam kızlar nasılsınız
Az önce kızımı kursa kayıt etmek için gittik kayıtlar doldu dediler 😔
Ne ara doldu anlamadım kızıma da gidene kadar motivasyon verdim suyu seviyorsun zaten falan diye 😅
Gözleme aldım biraz çarşıya gitmişken pazara da uğradım eksikleri aldım . Kasaba gittim eve geldik.
Akşama annemler gelecek davete katılacağız
Cumartesi de akşam yemeğine davetliyiz.
Pazar evde oluruz büyük ihtimal.

Yüzme kursuna canım sıkıldı iyi olacaktı.
Yaaa özel filan yok mu öyle göndersen
Bu can sıkıntısını öyle anlıyorum ki
Biz de vize için bekliyoruz uğraşıyoruz açılıyor basıyoruz anında bitiyor
Böyle iş mi olur anlamıyorum
Hangi vize canım sizin vizeniz yok muydu

Tonik olarak geçiyo canım cilt içinde oluyomuş ama ben saçım için aldım egzamaya iyi geliyomuş. Egzama için aldığım şeylere saçım alıştıkça tekrar ediyo bi süre sonra. Lavanta suyu hiç denemedim yağını da aldım. Oğluma kendime yaparım. Sirkeli tonik almıştım o işe yaradı ama bi süre sonra tekrarlıyo maalesef 😐
Bende de egzama var ya streslenince daha da çok artıyor doktor birer diye bekleme sadece arada kendini unutturur sonra yine gelir dedi🥹🥹
Günaydın 😍😍 tatilde neden 7 de uyanılır bilmiyorum artık sorgulamıyorum 😂
Gece de hiç uyuyamadım 😒
Akşam erken mi uyuyor ki sabah 7 ney kız🤣🤣🤣🤣

Keyifli gezmeler canım
Hava nasıl
Beğendin mi oraları

Yemekleri nasıl😂
Sağol canın benim

Geldiğimizden beri hava bozuk denize havuza gidicez ama hava çok serin 🤣🤣🤣
Pazartesiden itibaren sıcaklayacakmış biraz o zaman gideriz 🤣🤣

Pizza ve hamburger denedik güzel ve lezzetliydi👏👏👏

Doğası muhteşem❤️❤️

Bende de egzama var ya streslenince daha da çok artıyor doktor birer diye bekleme sadece arada kendini unutturur sonra yine gelir dedi🥹🥹

Akşam erken mi uyuyor ki sabah 7 ney kız🤣🤣🤣🤣
Yok canım tedavisi yok zaten oğluma da aktarmışım maalesef 😞 yediklerimiz bile etkiliyo çok baharatlı acı şeyler yediğimde artıyo.
Dün 10 buçuk gibi uyudu çokta erken uyumadi. Sabah eşim gidiyodu işe sesine uyandı 7 bile değildi yat çok erken daha dedim yok ya kalkayım bişey olmaz diyo 😁

Yok canım tedavisi yok zaten oğluma da aktarmışım maalesef 😞 yediklerimiz bile etkiliyo çok baharatlı acı şeyler yediğimde artıyo.
Dün 10 buçuk gibi uyudu çokta erken uyumadi. Sabah eşim gidiyodu işe sesine uyandı 7 bile değildi yat çok erken daha dedim yok ya kalkayım bişey olmaz diyo 😁
Yaaaaaa ona bişey olmaz ama sana olur😅😅😅

Back
X