Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende çok seviyorum, sadece hayatlarına yer açmalarını değil travmalarının üzerine gitmeleri, onu toparlayıp atlatmaya çalışmaları, çok güzel gerçekten.Bu programi seviyorum
Tlc de Hayatina yer aç
Girersek çıkamayız beni ezerlerKızlar Gratiste yarın %70 indirim varmış. Bir şeye ihtiyacınız varsa aklınızda bulunsun.
İnternet sitesinden bakayım deodorant bide duş jeli ihtiyacım var hem yedeklerimKızlar Gratiste yarın %70 indirim varmış. Bir şeye ihtiyacınız varsa aklınızda bulunsun.
ayy aklıma o meşhur video geldi, gözlerini belerten ablalıGirersek çıkamayız beni ezerler![]()
Evet benim de hemen aklıma o geldiayy aklıma o meşhur video geldi, gözlerini belerten ablalı![]()
hakkaten ezerler bizi acımazlar
![]()
Yoldayız canımS sarahconnor çamaşırlar tamam mı?
mikanda gezdi iyice he, ohh mis gibi oldu valla, darısı isteyen bizlere olsun, okuyosan mikan, bize de oraları görmeyi dile oralardan![]()
Ben de internetten duş jeli, yüz yıkama jeli, saç boyası vs aldım.İnternet sitesinden bakayım deodorant bide duş jeli ihtiyacım var hem yedeklerim![]()
Güle güle kullanBen de internetten duş jeli, yüz yıkama jeli, saç boyası vs aldım.