Günaydııın 🥰
Kızlar Amazon'da kitaplarda çok güzel indirim var. Kendime oğluma sipariş verdim şimdi
Amazon çok sıkıntılı ya vergi koyuyor yada ben yapamıyorum ne zaman birsey alacak olsam fiyatı yüksek çıkartıyor daha bir ürün almisligim yok 😄

Amazon çok sıkıntılı ya vergi koyuyor yada ben yapamıyorum ne zaman birsey alacak olsam fiyatı yüksek çıkartıyor daha bir ürün almisligim yok 😄
Canım sen yanlış bakıyosun muhtemelen yurt dışından gelen ürünlere bakıyo olabilirsin sen yapamıyon 30 liraya kitap aldım kız 😅

Bizimde dağınık şuan sil süpür yapacağım diye ağırdan alıyorum 😅
Bugün de daha bi sıcak hava sanki balkona çıktım geri kaçtım 😁
Evet aşırı sıcak bugün 😥 yeni aldığım vileda da kırıldı neden kırıldı hiç bir fikrim yok 😁 yerleri elimle siliyorum yine 😬

kemer'e gidiyoruz 😍

aa sapı mı kovası mı neresi kırıldı? elinle silme yenisi gelene kadar süpür geç kız canına yazık.
Sapı ortadan ikiye ayrıldı canım sıcaktan eridi mi ne oldu o kadar güçlü değilim de 😁 bidaha alana kadar silmem canım yerler çok toz oluyo her yer acık olunca herosta her yere giriyo silmezsem olmuyo tüyleri toz alma şeysi gibi zaten 😁😁

Sapı ortadan ikiye ayrıldı canım sıcaktan eridi mi ne oldu o kadar güçlü değilim de 😁 bidaha alana kadar silmem canım yerler çok toz oluyo her yer acık olunca herosta her yere giriyo silmezsem olmuyo tüyleri toz alma şeysi gibi zaten 😁😁
Sapi ayrı satılıyor zuccaciyeye gidip bakarsın demir al yıllarca kullanırsın kovasına birsey olmadıysa ama güneşte bırakma kovası da çabuk kırılır.

Sapi ayrı satılıyor zuccaciyeye gidip bakarsın demir al yıllarca kullanırsın kovasına birsey olmadıysa ama güneşte bırakma kovası da çabuk kırılır.
Aa satılıyo mu sapı dönmeli felan ya satılmıyodur diye düşündüm bakayım hemen aklıma hiç gelmedi. Yok güneşte değil banyoda duruyo zaten 😁

Sil süpür yapıyorum.
Balkonu yıkadım
Yatak odaları ve wc kaldı.
Banyom temiz sadece sileceğim. Geçen hafta dip köşe yapmıştım.
Camasir yıkanıyor bulaşıklar yıkanıyor

Akşama ekmek alma işi yine bana kaldı.
En zoruma giden şey hazırlanıp dışarıya çıkmak.
Akşam üzeri çıkarım artık.
Çıkarken çöp atıyorum kalan ekmekleri koyuyorum komşular alıyor.
Duş alırım.
Kızım test çözer.
Dün geç saate kalınca kitabı bir bölüm ben okudum kızımda dinledi. Güzel bir kitapmiş bende sevdim 😊

Yemek olarak tavuk yaparım. Bu aralar kızım ne seviyorsa onu yapıyorum. Bana farketmiyor hava sıcak zaten.

Sil süpür yapıyorum.
Balkonu yıkadım
Yatak odaları ve wc kaldı.
Banyom temiz sadece sileceğim. Geçen hafta dip köşe yapmıştım.
Camasir yıkanıyor bulaşıklar yıkanıyor

Akşama ekmek alma işi yine bana kaldı.
En zoruma giden şey hazırlanıp dışarıya çıkmak.
Akşam üzeri çıkarım artık.
Çıkarken çöp atıyorum kalan ekmekleri koyuyorum komşular alıyor.
Duş alırım.
Kızım test çözer.
Dün geç saate kalınca kitabı bir bölüm ben okudum kızımda dinledi. Güzel bir kitapmiş bende sevdim 😊

Yemek olarak tavuk yaparım. Bu aralar kızım ne seviyorsa onu yapıyorum. Bana farketmiyor hava sıcak zaten.
Kolay gelsin canım 🥰
Bende dolma çorba yaptım oğluma da köfte yaparım. Şimdi sporumu yapcam oğlum kendi kendine takılırken. Akşam arkadaşlarıyla parka çıkarız oğlumda testini çözdü deneme çözüyo matematikleri çözmemiş onları ertesi gün çözecekmiş çok fazla soru var diyo üşeniyo işlem yapmaya 😅

Kolay gelsin canım 🥰
Bende dolma çorba yaptım oğluma da köfte yaparım. Şimdi sporumu yapcam oğlum kendi kendine takılırken. Akşam arkadaşlarıyla parka çıkarız oğlumda testini çözdü deneme çözüyo matematikleri çözmemiş onları ertesi gün çözecekmiş çok fazla soru var diyo üşeniyo işlem yapmaya 😅
Sanada kolay gelsin eline sağlık 😊
Bizim park tadilata girdi 😅
Bu yaz çok tuhaf geçiyor 😁

Sanada kolay gelsin eline sağlık 😊
Bizim park tadilata girdi 😅
Bu yaz çok tuhaf geçiyor 😁
Tühh uzun sürmez inşallah 🙁 okul uzak mı onun bahçesinde felan sürebilir paten basketbol oynar dicem de sevmiyordu Eylül dimi 😬
Biz küçükken yazın halının üstünde yuvarlanırdık sıkıntıdan o geldi aklıma biz yine çocuklara oyalayacak şeyler olsun diye çabalıyoruz annem bize kızardı ne bulanıp duruyonuz diye halının üstünde yuvarlanmakta yasak 😁

Tühh uzun sürmez inşallah 🙁 okul uzak mı onun bahçesinde felan sürebilir paten basketbol oynar dicem de sevmiyordu Eylül dimi 😬
Biz küçükken yazın halının üstünde yuvarlanırdık sıkıntıdan o geldi aklıma biz yine çocuklara oyalayacak şeyler olsun diye çabalıyoruz annem bize kızardı ne bulanıp duruyonuz diye halının üstünde yuvarlanmakta yasak 😁
Okul çok ters yerde kalıyor akşam gittiğimiz için tedirgin olurum akşam üzeri gitsek ağaç pek yok.
Gittiğimiz park yine gölge oluyordu. Birde arkadaşı vardı dükkanları yakın parka Eylülü görünce oda geliyordu birlikte paten sürüyorlardı.

Okul çok ters yerde kalıyor akşam gittiğimiz için tedirgin olurum akşam üzeri gitsek ağaç pek yok.
Gittiğimiz park yine gölge oluyordu. Birde arkadaşı vardı dükkanları yakın parka Eylülü görünce oda geliyordu birlikte paten sürüyorlardı.
Üzüldüm canım uzun sürmez umarım tadilat yapacak zaman mı şimdi 😬

Back
X