- 23 Eylül 2013
- 25.497
- 52.851
- 798
HiçÜzüldüm canım uzun sürmez umarım tadilat yapacak zaman mı şimdi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HiçÜzüldüm canım uzun sürmez umarım tadilat yapacak zaman mı şimdi![]()
Valla bizim evde öyle ama oynuyo gereksiz olanları eliyoruz yaşına uygun olmayanları . Bugün bidaha bi bakarız bakalım elenecek çıkar illa kimia eylül bişi bırakmamış ya, bizim evi bi görseniz![]()
benimkiler oynuyor ama her an değil tabi. yine de daha çok erken, hele iyice oynasınlar bakalım.oynuyo gereksiz olanları eliyoruz yaşına uygun olmayanları . Bugün bidaha bi bakarız bakalım elenecek çıkar illa ki![]()
Yaaaa ne güzelSon kalan oyuncaklar...
Günaydın
Eylülün sadece bir dönem ilgisi oldu sonra oynamayı bıraktı.mia eylül bişi bırakmamış ya, bizim evi bi görseniz![]()
Anladım canım ilgi alanları başka demek kibizim daha zamanımız var gibi görünüyo
![]()
Günaydın güle güle kullanınSelam kızlar napıyorsunuz günaydın
Erken uyandım ama herkes yatıyor geri uyuyacağım bende
Eşim sürpriz telefon almış aslında diğer telefonumda yeniydi ama olsundu
Dün biraz alışveriş yaptık
Kendime ayakkabı,, terlik,, gömlek,, çanta,,eşofman takımı
Kızlara güneş gözlüğü tişört küçüğüm hızını alamadı 3 tane ayakkabı aldı![]()
Bugün sil süpür yapıyorum canım. Çok sıcak bir ,başım yine ağrıyo iki, yine çok erken kalktık üüüçSelam kızlar
Nasılsınız![]()
Geçmiş olsunBugün sil süpür yapıyorum canım. Çok sıcak bir ,başım yine ağrıyo iki, yine çok erken kalktık üüüç![]()
Yani pekte iç açıcı bir gün değil ama olsun çok şükür evi temizleyince modum da düzelir![]()
Kahve molası veriyorum şimdi sen nasılsın canım![]()
Afiyet olsun canımGeçmiş olsun
Kolay gelsin isler bitince sonraki günler rahat edersin
Ben geç uyandım uykumu düzenlemem lazım
Yatakları sofrayı toplayıp mutfağı süpürdüm çayımı içiyorum![]()