- 7 Ocak 2018
- 27.545
- 79.978
- 598
- 35
Bu canımYeşil yazılı olanı dimi memnun kalırsın umarım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu canımYeşil yazılı olanı dimi memnun kalırsın umarım![]()
Benim ki de bundanBu canım
Yaaa süper ben enzim peeling de tonikte kullanıyorumGüzeldir kullanmıştım temizleme jellerinin hepsi hemen hemen aynı malzemelerle yapıyorlar pek markası önemli değil.Hepsi yüzeysel temizliyor.
La roche hariç oda çok kurutuyor temizleyecegim diye.
Ama derin temizlik için enzim peeling öneririm. Veya tonikle desteklemek lazım.
Tatil harcamaları sayılmıyordu değil miSelam kızlar
Bugün evi toparladım camasir katlama işim kaldı
Bitirip kitap okuyayım biraz Tutunayanlara devam ediyorumsindire sindire okuyorum.
Hayatin tüm normallestirilmis olaylarını başka yönden okumak keyifli.
Poyraz Karayel geliyor aklıma ahh üzümlü kekim
Akşama yemek daveti var pazar evdeyiz galiba.
Alışveriş detoksuna sayılı günler kaldı.
Bayramdan sonra alışveriş yapmadım.
Temmuz Ağustos ve Eylül ayları için hazırlık yapabilirsiniz eksikleriniz varsa.
Bakım, kozmetik ürünleri ihtiyacsa alınabilir.
Diğer almak istediğiniz ürünler varsa bunlar hariç ihtiyacsa alınabilir. Ama öncelik alternatif düşünmek olsun.
Giyim, aksesuar alınmayacak.
Katılmak isteyenlere hatırlatma
Kendinizi çok kisitlamadan orta yolu bulun işte![]()
Hindistan cevizi yağım var nasıl kullanılıyor ?Selam canım keyifli okumalarBende Beyaz Gecelere başladım beyaz gece kısmı bitti
baya akıcıydı . Bu kitabımdan sonra Sineklerin Tanrısına başlıycam oğlum okuduğu bi kitapta görmüş ismini bana sordu okudun mu anne dedi okumadım dedim. Konusuna baktım çok ilgi çekiciydi.
Bakım ihtiyaçlarimı şipariş ettim bugün. Şampuan, saç yağı, saç maskesi, manikür peelingi ,kağıt maske , lavanta biberiye suyu aldım saçım için o da.Oğluma
Şampuan ve suluk aldım. Suluğun başına bişey gelirse çok üzülürüm bu fiyatlar ne şok oldum
Bu arada sacıma yağ ve biberiye suyu çok iyi geliyo. Hindistan cevizi yağı da aldım o da dişlerim için kullanıyorum bi deneyin sizde
Bu alışveriş epey gider umarım inşallah![]()
Canım hoş geldiinHindistan cevizi yağım var nasıl kullanılıyor ?
Bunu yeni okudum, niyetinde olan herkesin gidip görmesini dilerim@sarahconnor çamaşırlar tamam mı?
mikanda gezdi iyice he, ohh mis gibi oldu valla, darısı isteyen bizlere olsun, okuyosan mikan, bize de oraları görmeyi dile oralardan![]()
Nice mutlu yaşlar dilerim canımmBenim eşim de çok yoğun bu aralar
Yüzmeden geldik yemeği yaptım 10 buçukta rüya görüyo oluyorum hâlâ aynı
Ama sabah cok erken uyanıyoruz
Dün doğum günümdü 31 yaşıma girdim![]()
Defne 7 TemmuzTeşekkür ederim canım
Bilmiyorum ki canım yengeç olduğunu biliyorum ama kaç temmuzdu bilemedim![]()
Mikan gelse artık dimi amaaaa
![]()
Geldim geldim, hem çocuklarla özlem gidermece hem yorgunluğu atamamadan dolayı anca gelebildimMikan da gelmiyor.
Aynen onlarsız çok eksik hissettim ama beraber de gezilmez o ayrı meseleMikan tatil sonrası çocukları ile hasret gideriyor herhalde.
Çok güzeldi, sıradan yaşamıma bir türlü adapte olamıyorumCanım hoş geldiin1 ya da 2 tatlı kaşığı agzına alıp gargara gibi kullanıyosun. Tatil nasıl geçti neler yaptın
Ayyy inşallah canım çok sevindim güzel geçmesineÇok güzeldi, sıradan yaşamıma bir türlü adapte olamıyorum
Yorucu ama doyurucu bir tatil oldu, darısı tüm isteyenlere olsun![]()
Sağol canımBunu yeni okudum, niyetinde olan herkesin gidip görmesini dilerimbenim lise yıllarından beri hayalimdir Avrupa ülkelerini gezmek
Nice mutlu yaşlar dilerim canımm
Defne 7 Temmuz
Geldim geldim, hem çocuklarla özlem gidermece hem yorgunluğu atamamadan dolayı anca gelebildim
Aynen onlarsız çok eksik hissettim ama beraber de gezilmez o ayrı meselebiraz daha büyümeleri lazım
![]()
GünaydınHerkese günaydın
Çok şükür gelebildim
Yorgunluğu bir türlü atamadım. Bugün biraz daha iyi gibiyim. Özledim sizi
Sizler nasılsınız ?
Geçmişi okuyup geleyim![]()
HosgeldinTatil harcamaları sayılmıyordu değil mi![]()
Ben de başladım![]()
Yaparım çok pratik oluyorKızlar bu sene kışlık hazırlık yapacak mısınız neler yapacaksınız? Ben ağustos sonu başlarım her şeyi çiğden koyacam gayet pratik oluyo
Turşu , sos , ezme yaparım bide
HoşbuldumGünaydın
Hoş geldin canım![]()
HoşbuldumHosgeldinsayılmıyor
Nasıldı oralar, neler aldın ,yemekleri nasıldı![]()
Oh ne güzelHoşbuldum
Hoşbuldum
Çok güzeldi, Madrid müze şehir gibiydi. Çok durağan sakin bir yaşam. Barselona İstanbul gibi daha modern kalabalık hareketli. Benim favorim Valensiya oldu, devasa bir tatil kasabası gibiydi.
Hediyelik şeyler aldım çoğunlukla. Çok uygun bir mağazası var, ordan herkese 2şer tişört aldım. Outletten kendime ve eşime gözlük aldım. Çocuklara oyuncaklar kendime çanta cüzdan vs işte ama hepsi uygundu gözlükler hariç aşırı pahalı bir alışveriş yapmadım.
Yemekler hayalkırıklığı oldu. Kahvaltı kültürleri bize asla uymuyor. Yemekleri de waow diyeceğim bir lezzeti yoktu maalesef.
Meşhur paellası annemin yaptığı domatesli pirinç pilavı
Alt yapı sorunu var sokaklar kötü kokuyor, o koku görüntüye asla uymuyordu.
Hava aşırı sıcaktı, 45 dereceyi gördük
Al hamra sarayı muhteşemdi
Yine olsa yine giderim ama![]()