Eklentiler

• IMG_5562.webp
    IMG_5562.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 20
Güzeldir kullanmıştım temizleme jellerinin hepsi hemen hemen aynı malzemelerle yapıyorlar pek markası önemli değil.Hepsi yüzeysel temizliyor.
La roche hariç oda çok kurutuyor temizleyecegim diye.
Ama derin temizlik için enzim peeling öneririm. Veya tonikle desteklemek lazım.
Yaaa süper ben enzim peeling de tonikte kullanıyorum 🥰

Herkese günaydın 💞🌷

Çok şükür gelebildim😃
Yorgunluğu bir türlü atamadım. Bugün biraz daha iyi gibiyim. Özledim sizi💗

Sizler nasılsınız ?

Geçmişi okuyup geleyim 🤗

Selam kızlar
Bugün evi toparladım camasir katlama işim kaldı
Bitirip kitap okuyayım biraz Tutunayanlara devam ediyorum 🙂 sindire sindire okuyorum.
Hayatin tüm normallestirilmis olaylarını başka yönden okumak keyifli.
Poyraz Karayel geliyor aklıma ahh üzümlü kekim 🫠

Akşama yemek daveti var pazar evdeyiz galiba.

Alışveriş detoksuna sayılı günler kaldı.
Bayramdan sonra alışveriş yapmadım.
Temmuz Ağustos ve Eylül ayları için hazırlık yapabilirsiniz eksikleriniz varsa.
Bakım, kozmetik ürünleri ihtiyacsa alınabilir.
Diğer almak istediğiniz ürünler varsa bunlar hariç ihtiyacsa alınabilir. Ama öncelik alternatif düşünmek olsun.
Giyim, aksesuar alınmayacak.
Katılmak isteyenlere hatırlatma 😊
Kendinizi çok kisitlamadan orta yolu bulun işte 😊
Tatil harcamaları sayılmıyordu değil mi 😅
Ben de başladım 👌

Selam canım keyifli okumalar 😍 Bende Beyaz Gecelere başladım beyaz gece kısmı bitti 😁 baya akıcıydı . Bu kitabımdan sonra Sineklerin Tanrısına başlıycam oğlum okuduğu bi kitapta görmüş ismini bana sordu okudun mu anne dedi okumadım dedim. Konusuna baktım çok ilgi çekiciydi.
Bakım ihtiyaçlarimı şipariş ettim bugün. Şampuan, saç yağı, saç maskesi, manikür peelingi ,kağıt maske , lavanta biberiye suyu aldım saçım için o da.Oğluma
Şampuan ve suluk aldım. Suluğun başına bişey gelirse çok üzülürüm bu fiyatlar ne şok oldum 😞
Bu arada sacıma yağ ve biberiye suyu çok iyi geliyo. Hindistan cevizi yağı da aldım o da dişlerim için kullanıyorum bi deneyin sizde 🥰
Bu alışveriş epey gider umarım inşallah 😐
Hindistan cevizi yağım var nasıl kullanılıyor ?

@sarahconnor çamaşırlar tamam mı?

mikanda gezdi iyice he, ohh mis gibi oldu valla, darısı isteyen bizlere olsun, okuyosan mikan, bize de oraları görmeyi dile oralardan :KK70:
Bunu yeni okudum, niyetinde olan herkesin gidip görmesini dilerim🙏 benim lise yıllarından beri hayalimdir Avrupa ülkelerini gezmek☺️
Benim eşim de çok yoğun bu aralar 😒
Yüzmeden geldik yemeği yaptım 10 buçukta rüya görüyo oluyorum hâlâ aynı 😁
Ama sabah cok erken uyanıyoruz 😅
Dün doğum günümdü 31 yaşıma girdim 💅🤗
Nice mutlu yaşlar dilerim canımm💖🥳
Teşekkür ederim canım 🥰
Bilmiyorum ki canım yengeç olduğunu biliyorum ama kaç temmuzdu bilemedim 🥰 Mikan Mikan gelse artık dimi amaaaa 😁
Defne 7 Temmuz 🥰
Geldim geldim, hem çocuklarla özlem gidermece hem yorgunluğu atamamadan dolayı anca gelebildim
Mikan tatil sonrası çocukları ile hasret gideriyor herhalde.
Aynen onlarsız çok eksik hissettim ama beraber de gezilmez o ayrı mesele 😂 biraz daha büyümeleri lazım 🤭

Hava alanından direkt memlekete geldim, çocuklar da önden gelmişti. Önce eve gidip 2 gün uyusam iyiymiş ama Özlem ağır bastı tabi 🤭

Bunu yeni okudum, niyetinde olan herkesin gidip görmesini dilerim🙏 benim lise yıllarından beri hayalimdir Avrupa ülkelerini gezmek☺️

Nice mutlu yaşlar dilerim canımm💖🥳

Defne 7 Temmuz 🥰

Geldim geldim, hem çocuklarla özlem gidermece hem yorgunluğu atamamadan dolayı anca gelebildim

Aynen onlarsız çok eksik hissettim ama beraber de gezilmez o ayrı mesele 😂 biraz daha büyümeleri lazım 🤭
Sağol canım 🥰

Kızlar bu sene kışlık hazırlık yapacak mısınız neler yapacaksınız? Ben ağustos sonu başlarım her şeyi çiğden koyacam gayet pratik oluyo 😁
Turşu , sos , ezme yaparım bide

Kızlar bu sene kışlık hazırlık yapacak mısınız neler yapacaksınız? Ben ağustos sonu başlarım her şeyi çiğden koyacam gayet pratik oluyo 😁
Turşu , sos , ezme yaparım bide
Yaparım çok pratik oluyor 👍
Sadece patlıcanı kızartıp koyuyorum aşırı pratik oluyor.
Sarımsak ayıklayıp koyuyorum. Yemek ve yoğurt için kolaylık
Bezelye ıspanak taze fasulye bamya koyarım.

Günaydın
Hoş geldin canım😍
Hoşbuldum 🥰🥰💞
Hosgeldin😍 sayılmıyor 😁
Nasıldı oralar, neler aldın ,yemekleri nasıldı 😊
Hoşbuldum💞🥰

Çok güzeldi, Madrid müze şehir gibiydi. Çok durağan sakin bir yaşam. Barselona İstanbul gibi daha modern kalabalık hareketli. Benim favorim Valensiya oldu, devasa bir tatil kasabası gibiydi.

Hediyelik şeyler aldım çoğunlukla. Çok uygun bir mağazası var, ordan herkese 2şer tişört aldım. Outletten kendime ve eşime gözlük aldım. Çocuklara oyuncaklar kendime çanta cüzdan vs işte ama hepsi uygundu gözlükler hariç aşırı pahalı bir alışveriş yapmadım.

Yemekler hayalkırıklığı oldu. Kahvaltı kültürleri bize asla uymuyor. Yemekleri de waow diyeceğim bir lezzeti yoktu maalesef.
Meşhur paellası annemin yaptığı domatesli pirinç pilavı 🤪😂😂

Alt yapı sorunu var sokaklar kötü kokuyor, o koku görüntüye asla uymuyordu.
Hava aşırı sıcaktı, 45 dereceyi gördük

Al hamra sarayı muhteşemdi🤩

Yine olsa yine giderim ama ☺️

Son düzenleme:
Hoşbuldum 🥰🥰💞

Hoşbuldum💞🥰

Çok güzeldi, Madrid müze şehir gibiydi. Çok durağan sakin bir yaşam. Barselona İstanbul gibi daha modern kalabalık hareketli. Benim favorim Valensiya oldu, devasa bir tatil kasabası gibiydi.

Hediyelik şeyler aldım çoğunlukla. Çok uygun bir mağazası var, ordan herkese 2şer tişört aldım. Outletten kendime ve eşime gözlük aldım. Çocuklara oyuncaklar kendime çanta cüzdan vs işte ama hepsi uygundu gözlükler hariç aşırı pahalı bir alışveriş yapmadım.

Yemekler hayalkırıklığı oldu. Kahvaltı kültürleri bize asla uymuyor. Yemekleri de waow diyeceğim bir lezzeti yoktu maalesef.
Meşhur paellası annemin yaptığı domatesli pirinç pilavı 🤪😂😂

Alt yapı sorunu var sokaklar kötü kokuyor, o koku görüntüye asla uymuyordu.
Hava aşırı sıcaktı, 45 dereceyi gördük

Al hamra sarayı muhteşemdi🤩

Yine olsa yine giderim ama ☺️
Oh ne güzel 😊
Fotoğraflarını gördüm yapılar çok güzeldi. 😍

Back
X