Sağolun kızlar pazar günüydü bir de baya çaresiz kaldık ama üniversite hastanesinin acilden göz doktorunu gördük rahatladık ihtiyaç olmasın da aklınızda bulunsun, kuzular sağlıklı olsun

Bugün akşam canım . Evet çok güzeldi oğlumda cok sevdi hep gelelim diyo hep olmaz dedim cok pahalıydı 😁
Doğum günü kutlu olsun oğulcuğunun🎉🎂

Yazayım sen sormadan diyorum fırsat bulamadım 🙈
Tatil başladı oğlumun gözünün korneası çizildi onunla uğraştık bir on gündür falan şimdi iyi şükür atlattık
Burası çok sıcak dışarı çıkamıyoruz denize de gitmeyince
Haftasonu eşimin alışverişini yaptık isteğini al dedi ama hiçbir şey almadım ✌🏻✌🏻✌🏻
Bu mevsimde evdekiler yeterli ama sonbahar için eskiyen 2 kotum var 8 yıllık onları değiştirmem gerekecek şimdilik detoksa devam
Yemek konusunu da evden yapmaya çalışıyorum, eşime doğum günü hediyesi Stanley termos almıştım işe giderken ona evden soğuk su dolduruyoruz, günde 2 şişe su alıyordu o da cepte 👌
Çok geçmiş olsun🙏🏻

Biz de yazlığa geldik. Havuz başından yazıyorum🤪
İnsan evdeyken bir yere gitsem diyor, gidince de evini özlüyor. Değişik bir durum 🤷🏻‍♀️
Yine de “dünyadaki en güzel şey eve varmaktır” sözüne gönülden katılıyorum☺️

Biz de yazlığa geldik. Havuz başından yazıyorum🤪
İnsan evdeyken bir yere gitsem diyor, gidince de evini özlüyor. Değişik bir durum 🤷🏻‍♀️
Yine de “dünyadaki en güzel şey eve varmaktır” sözüne gönülden katılıyorum☺️
Oohh iyi tatiller canım
İnsan özlüyo evini gerçekten. Ben bide stres oluyorum eve misafir gelince ya da ben gidince adet düzenim bile değişiyo stresten 😁

Back
X