Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğum günü kutlu olsun oğulcuğununBugün akşam canım . Evet çok güzeldi oğlumda cok sevdi hep gelelim diyo hep olmaz dedim cok pahalıydı![]()
Çok geçmiş olsunYazayım sen sormadan diyorum fırsat bulamadım
Tatil başladı oğlumun gözünün korneası çizildi onunla uğraştık bir on gündür falan şimdi iyi şükür atlattık
Burası çok sıcak dışarı çıkamıyoruz denize de gitmeyince
Haftasonu eşimin alışverişini yaptık isteğini al dedi ama hiçbir şey almadım
Bu mevsimde evdekiler yeterli ama sonbahar için eskiyen 2 kotum var 8 yıllık onları değiştirmem gerekecek şimdilik detoksa devam
Yemek konusunu da evden yapmaya çalışıyorum, eşime doğum günü hediyesi Stanley termos almıştım işe giderken ona evden soğuk su dolduruyoruz, günde 2 şişe su alıyordu o da cepte![]()
Teşekkür ederiz canımDoğum günü kutlu olsun oğulcuğunun
Çok geçmiş olsun![]()
Oohh iyi tatiller canımBiz de yazlığa geldik. Havuz başından yazıyorum
İnsan evdeyken bir yere gitsem diyor, gidince de evini özlüyor. Değişik bir durum
Yine de “dünyadaki en güzel şey eve varmaktır” sözüne gönülden katılıyorum![]()
Her gün aynı saatlerde uyanıyoruz ya yazık bizeGünaydın![]()
Her gün aynı saatlerde uyanıyoruz ya yazık bize
Günaydın![]()
Ben de 2 gündür kızım uyanıyor diye gece uykum çok bölünüyor ve aynı baş ağrısı bende de oluyor maalesef, geçmiş olsun sana dabide uyanıyorum biraz vakit geçirip sonra yazıyorum . Saglık olsun napalım
Ama bugün uyusam iyi olurdu çok yorgun hissediyorum kendimi başım ağrıyor yine![]()
Sağol canım sana da geçmiş olsun. Gece ben de çok uyanıyorum sıcaklardan galiba. Bilmiyorum ki valla yaklasık 10 yıldır böyle hamileliğimde başladık son aylarda asla uyuyamıyodum o zamandan beri aynıBen de 2 gündür kızım uyanıyor diye gece uykum çok bölünüyor ve aynı baş ağrısı bende de oluyor maalesef, geçmiş olsun sana da
Ne zaman doyasıya uyuyacağız yaw![]()
Eşimin kuzeni ile yakın dönemlerde doğum yaptık. Bir gün dedim ki çok erken uyanıyoruz. Çok şükür bugün biraz geç uyandık aylar sonra dedimSağol canım sana da geçmiş olsun. Gece ben de çok uyanıyorum sıcaklardan galiba. Bilmiyorum ki valla yaklasık 10 yıldır böyle hamileliğimde başladık son aylarda asla uyuyamıyodum o zamandan beri aynıgeçen gün dokuzda uyandık nasıl mutlu oldum
![]()
Yaa tahmin ediyorum tabi bir kaç saniyelik hayatı sorgulama sonrası gülümsemeEşimin kuzeni ile yakın dönemlerde doğum yaptık. Bir gün dedim ki çok erken uyanıyoruz. Çok şükür bugün biraz geç uyandık aylar sonra dedimo da dedi ki biz de bugün erken uyandık maalesef dedi
Biz dedim 8 de uyandık çok şükür bugünleri gördüko da dedi ki biz 9 da uyandık
normalde 11 e kadar uyurlarmış
Nasıl hissettiğimi tahmin edersin![]()
Benim oğlanlar bir tık daha uzun uyumaya başladı çok şükür de kız erkenci kuşYaa tahmin ediyorum tabi bir kaç saniyelik hayatı sorgulama sonrası gülümsemegece 12 de de yatsa 7 de uyanıyo yapısı böyle dün o kadar yoruldu ve geç uyuduk
Büyüyünce nasıl olacak acaba
Ben de aynı şeyi yapmayı düşünüyorumBenim oğlanlar bir tık daha uzun uyumaya başladı çok şükür de kız erkenci kuş
Büyüyünce de erken uyanmazlarsa ben uyandıracağım gıcıklığına![]()
En sinir olduğum şey yaMutfak dolaplarının bir kısmını boşaltıp sildim. Kavonozları düzenleyim derken hepsi düştü kırılanlar oldu sağ kalanlar oldu döküldü her şey çay galeta unu oldu her yer onları hallettim evin diğer kısımları felaket oraları toplarım önce bir kahvemi yapıp agrı kesici alayım![]()
Sağol canımEn sinir olduğum şey ya
Ben de dün bardak kırdım , bir şeyleri kırmak dökmek iş çıkardığı için beni sinir ediyor
Kolay gelsin