Gün içinde su içmeye dikkat ediyorum.
Vitamin ve maden suyu içmeye başlayacağım.

Kitap okumaya başlayacağım tekrar.

Aldığım bakım ürünlerin ne zaman kullanacağım planlamasını yapacağım.

Bütçe planlamasına devam.

Dolap detoksu devam bu sırada dolabımı da gözden geçireceğim.

Şimdilik böyle.
Süpersin canım. Ben de bugün dinlenicem inşallah ben de planlamalarımı yaparım

Selam kızlar günaydın 😊
Bugün yapılacak pek fazla iş kalmadı.
Yatakları toplayıp kahvaltı hazirlasam yeterli.
Daha kızım uyuyor.
Çay demledim.

Planlama yaparım.
Kitap okurum
Dizi izlerim
Akşama doğruda yemek yaparım da dün yine 2 poşet bahçeden sebze geldi.
Yeterli artık dedim heryer sebze oldu. Eşimde almazsak ayıp olur sende başkasına ver diyor. 🙄
Bu pazar anneme götürürüm komşularına verir.

Günaydın ☀️
Uyandık hemen yüzme kursuna geldik, sıcakta bekliyorum 🙈
Buradan okula geçeceğiz birlikte koşturmalı bir gün
Scss94 Scss94 daha taşınma tarihi belli değil maalesef, asansör takılmadı ve banyo duşakabini en önemli eksik, onlar yapılsa artık evin kapısını kapatıp temizliğe başlayacağız ama ufak tefek eksikler var içeride bir şey yapamıyoruz 🥲

Günaydın ☀️
Scss94 Scss94 daha taşınma tarihi belli değil maalesef, asansör takılmadı ve banyo duşakabini en önemli eksik, onlar yapılsa artık evin kapısını kapatıp temizliğe başlayacağız ama ufak tefek eksikler var içeride bir şey yapamıyoruz 🥲
Anladım canım beklemek çok zordur ben tasınmamız belli olduğu zaman çok zorlanıyordum hiç bir iş yapasım gelmiyodu 😁

Anladım canım beklemek çok zordur ben tasınmamız belli olduğu zaman çok zorlanıyordum hiç bir iş yapasım gelmiyodu 😁
Sorma hiç temizlik yapasım gelmiyor başkasının evini boşuna temizliyor gibi hissediyorum 🙈 zorunlu işleri yapıyorum bir de buzluk boşaltıcı yemekler yapmaya çalışıyorum bol bol

Bir ben mi çiğ sevmemişim yav🙈
Yalnız değilsin 😅 aslında sevmemek değil benimki pişmedi bir türlü çiğ koyunca ama bir kaç kişiye sordum, eritip pişirdiğim işin de pişmemiş olabilir 🤔
3 dk kaynar suda kaynatıp soğuk suda şokluyorum normalde ben rengi değişmiyor şoklayınca

Günaydınlar 🥰
Sabahın üçü kitabım bitti beni etkileyen bazı bölümler vardı onun dışında çok derin bir kitap felan diyolardı ben öyle bir derinlik göremedim ama okumak keyifliydi hemen bitti. Sarı Yüz e başladım o da Netflixde film izliyormuşum gibi çok akıcı tam yazın okumalık. Ortalığı neden bu kasıp kavurduğunu henüz çözemedim ama bakalım biraz daha ilerleyelim 😁
Sabahın üçüne kadar kitap okudun sandım önce 🤣🤣 neyse öyle bir şey yapmadığına sevindim 🤭

Selam kızlar günaydın 😊
Bugün yapılacak pek fazla iş kalmadı.
Yatakları toplayıp kahvaltı hazirlasam yeterli.
Daha kızım uyuyor.
Çay demledim.

Planlama yaparım.
Kitap okurum
Dizi izlerim
Akşama doğruda yemek yaparım da dün yine 2 poşet bahçeden sebze geldi.
Yeterli artık dedim heryer sebze oldu. Eşimde almazsak ayıp olur sende başkasına ver diyor. 🙄
Bu pazar anneme götürürüm komşularına verir.
Komşular çok mutlu olacaktır😊

Günaydın ☀️
Bu bekleme süreci çok sinir bir dönem ama olsun bu sıcakta uğraşmak zor olurdu zaten

Ben hala memleketteyim. Oğlanlar babaları ile gidip geldiler. Kursları vardı. Haftaya döneceğiz Allah kısmet ederse. Temmuz ayı kitabım bitti. Ağustos kitabım evde olduğu için başlayamadım.
Şimdilik böyle bol bol tembellik yapıyorum, çocukluk arkadaşlarımla görüşüyoruz.
Çocukların gönlünü eğlemeye çalışıyorum.

Back
X