Selam kızlar Bugün bütçe hesaplaması yapıyorum
Eylül ayında hedefime ulaşacağım.
Yani para hesabıma gelmeden harcamış oluyordum. Ama artık param gelince harcamaya başlayacağım.
Çark tersine döndü sonunda 😁

1. Zorunlu giderlerimi hesapladım bunlar sabit giderler ve haftalik harcamalar

2. Birikim %10 yapıyordum artık %40 oranına çıkartma imkanim oluyor.

3. Kalan miktar alışveriş harcamalarim için yeterli olacak kadar kalıyor.

Bundan sonrası keyifli olacak bata çıka öğrendim sonunda bütçe yönetimini 😁

Ben de sizden duyup kolayıma geldiği için denemiştim 😅 bu sene tekrar deniyim olmazsa
İşlem yapmadan atıyorum buzluğa sonra soganla birlikte biraz kavurup diğer malzemeleri ekleyip düdüklü tencere de pisiriyorum tadı aynı oluyor pişiyor da.
Patlıcan hariç herseyi çiğ dondururum.

Teşekkür ederim mune gerçekten sabahtan beri çok zor oldu sitede yazmak😔
Yaşadığınız sorunla alakalı yazmaya geldim :)))
Konuyu yöneticilerimize iletmiştim, cevaben şöyle söylendi: sitede teknik bir sorun gözükmüyormuş ama yöneticilerimiz diyor ki acaba cihazlarında çerezleri devre dışı bırakan bir program çalıştırıyorlar mı veya cihazın çerez ayarları kapalı mı?

Bu arada af buyurun konuya daldım ama herkese çok geçmiş olsun, inşallah can kaybı yoktur 🙏

Yaşadığınız sorunla alakalı yazmaya geldim :)))
Konuyu yöneticilerimize iletmiştim, cevaben şöyle söylendi: sitede teknik bir sorun gözükmüyormuş ama yöneticilerimiz diyor ki acaba cihazlarında çerezleri devre dışı bırakan bir program çalıştırıyorlar mı veya cihazın çerez ayarları kapalı mı?
Sorunum devam ediyor Mune Mune hanım ama bakayım belki de benimle alakalıdır😔

Sorunum devam ediyor Mune Mune hanım ama bakayım belki de benimle alakalıdır😔
Bir bakın bakalım reklamlar için program kuruyorlar, çerez ayarlarını kapatıyorlar vs, belki sizde de öyle bir durum vardır.

Bu arada hepiniz tekrar affedin 🙏 bir selam sabah bir geçmiş olsun demeden girdim topiğe:( neredeyse 10 şehirde hissedilmiş biz de hissettik ama Balıkesir merkezli depremin büyüklüğünden haberdar değildik sonradan gördük, yıkılan binalar varmış, inşallah ölen yaralanan olmamıştır, Allah beterinden korusun 😞

Bir bakın bakalım reklamlar için program kuruyorlar, çerez ayarlarını kapatıyorlar vs, belki sizde de öyle bir durum vardır.

Bu arada hepiniz tekrar affedin 🙏 bir selam sabah bir geçmiş olsun demeden girdim topiğe:( neredeyse 10 şehirde hissedilmiş biz de hissettik ama Balıkesir merkezli depremin büyüklüğünden haberdar değildik sonradan gördük, yıkılan binalar varmış, inşallah ölen yaralanan olmamıştır, Allah beterinden korusun 😞
Size de depremi yaşayan tüm herkese de geçmiş olsun
6 lık bir depremde de yıkılıp ölmemeliyiz ama işte ne diyelim😔😔😔

Allah yardımcımız olsun inşallah ölen kimseler olmamıştır🙏

Back
X