- 19 Şubat 2021
- 6.706
- 19.195
- 198
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün dolabimdaki kıyafetleri çıkartıp neleri çok giydim neleri az giydim veya giymedim kontrol ettim ve gerçekten fazla kıyafete gerek yokmuş.Selamlar
Dolabımdan giyiniyorum 40.günü geride bıraktık![]()
İşlem yapmadan atıyorum buzluğa sonra soganla birlikte biraz kavurup diğer malzemeleri ekleyip düdüklü tencere de pisiriyorum tadı aynı oluyor pişiyor da.Ben de sizden duyup kolayıma geldiği için denemiştimbu sene tekrar deniyim olmazsa
Aynen sessizlik içinde vakit geçirmek çok güzelEv halkı yatınca oturmak da çok güzel oluyor ama yaa12buçuk gibi uyuyorum ben de
Evet size yakin yerde oldu Balıkesir de galiba geçmiş olsunÇok kötü hissettik biz de![]()
Az önce gördüm haberleri çok üzüldüm bu kaderimiz olmasın artık.Eşimi göreve çağırdılar yıkılan binalar varmış![]()
Geçmiş olsun yaaÇok kötü hissettik biz de![]()
Yaşadığınız sorunla alakalı yazmaya geldim :)))Teşekkür ederim mune gerçekten sabahtan beri çok zor oldu sitede yazmak![]()
Sorunum devam ediyorYaşadığınız sorunla alakalı yazmaya geldim :)))
Konuyu yöneticilerimize iletmiştim, cevaben şöyle söylendi: sitede teknik bir sorun gözükmüyormuş ama yöneticilerimiz diyor ki acaba cihazlarında çerezleri devre dışı bırakan bir program çalıştırıyorlar mı veya cihazın çerez ayarları kapalı mı?
Bir bakın bakalım reklamlar için program kuruyorlar, çerez ayarlarını kapatıyorlar vs, belki sizde de öyle bir durum vardır.
Size de depremi yaşayan tüm herkese de geçmiş olsunBir bakın bakalım reklamlar için program kuruyorlar, çerez ayarlarını kapatıyorlar vs, belki sizde de öyle bir durum vardır.
Bu arada hepiniz tekrar affedinbir selam sabah bir geçmiş olsun demeden girdim topiğe
neredeyse 10 şehirde hissedilmiş biz de hissettik ama Balıkesir merkezli depremin büyüklüğünden haberdar değildik sonradan gördük, yıkılan binalar varmış, inşallah ölen yaralanan olmamıştır, Allah beterinden korusun
![]()