Neden böyleler😅 Ben küçükken hatırlıyorum voleybol kursuna kendim gidip yazılmıştım 😁
Bizim çok seçeneğimiz yok diye hevesliydik sanırım, bir de bu kadar ekran yoktu, şimdi evde oturmak çok zor gelmiyor onlara nasılsa bütün vakti biz dolduruyoruz orada kurallara uymak evde olmaktan daha zor geliyor herhalde 🙈

İyi geceler kızlar
Annemdeyim
Kışlık hazırlıklar devam

Salça yapıyoruz
Patlıcan kurutuyoruz
Bamya kurutuyoruz ve birazını da buzluğa atıyoruz
Bugün bahçeden bir kasa biber bir kasa domates ve fasülye topladık
Kimi kurutulacak kimi sos olacak kimi buzluğa girecek
Çok yorulduğum bir gün oldu
Umarım sağlıklıca kışın tüketmek nasip olur 🙏
Bayılırım kışlık hazırlığa 😍 bu sene hiçbir şey yapmıyorum ama seneye yaparım ben de ufak tefek, elinize sağlık afiyetle yiyin ❣️

Benim ki de dün diyor ki evi temizledim
Eşyaların duruyor mu dedim
Evet dedi😬😬

O zaman hiç kıymeti yok uğraşma dedim

En alt kata bir kapı yaptırıp onu böcekleriyle tozlarıyla başbaşa bırakacağım🤪🤪

O yağmur kaynaklı kabarmalar bizde de var
Dün konuşmuş balkonu yaptıracağız ordan su sızıyor

Sinema odası çok güzel fikir
Kullanırlar mı evdekiler benim de boş bir odam var eşim hobi odası yapacağım dedi
Bir odayı da annemlere oda yapacağım geldiklerinde kalsınlar diye

En üst katta yapılacaklar var onlar da yapılırsa oraya taşıyacağım odamı
Oğlumu da büyük odaya geçireceğim
Ona güzel mobilyalar alırım belki🙈🙈

Hayaller böyle hayatlar salça😂😂
60 metrekareye sığacaklar da var aramızda boşver bir şekilde hallolur ferah ferah 🙈

Benim ki de dün diyor ki evi temizledim
Eşyaların duruyor mu dedim
Evet dedi😬😬

O zaman hiç kıymeti yok uğraşma dedim

En alt kata bir kapı yaptırıp onu böcekleriyle tozlarıyla başbaşa bırakacağım🤪🤪

O yağmur kaynaklı kabarmalar bizde de var
Dün konuşmuş balkonu yaptıracağız ordan su sızıyor

Sinema odası çok güzel fikir
Kullanırlar mı evdekiler benim de boş bir odam var eşim hobi odası yapacağım dedi
Bir odayı da annemlere oda yapacağım geldiklerinde kalsınlar diye

En üst katta yapılacaklar var onlar da yapılırsa oraya taşıyacağım odamı
Oğlumu da büyük odaya geçireceğim
Ona güzel mobilyalar alırım belki🙈🙈

Hayaller böyle hayatlar salça😂😂
oluyo hepsi ya, sen bodrumdan tamamen umudu kestiysen yaptır gitsin kapıyı :olamaz: bende böcek gördüm, dedim bu böyle olmaz ben bu katada robotu göndereyim bi süpürsün, yardımcı abla gelince orayı da silip süpürebilsin bu böyle olmaz diye kendim ettim resmen.

sinema odası kullanılır mı bilmiyorum ama ardiye olarak durmaktan kurtulur bence. projektör alacağız sanırım o da bizi motive eder. serin oluyo diyoduk dün toparlarken yandım, bi de havalandırma sistemini halletmemiz lazım :KK70::KK70:ayy iş hiç bitmiyo, canımız sağolsun bakalım.

geçen sene hatırlarsan çatıya el atmıştık, o kadar kullandık ve mutluyuz ki oradan. sizde başına geçerseniz eminim çok güzel olacaktır. söyle geniş geniş giyinme odası falan hiç fena olmuyo.
izim çok seçeneğimiz yok diye hevesliydik sanırım, bir de bu kadar ekran yoktu, şimdi evde oturmak çok zor gelmiyor onlara nasılsa bütün vakti biz doldur
ya bişi diyim mi, aynı şeyi düşünüyorum. cimnastiğe yazdırayım-yok, basketbol-yok, piyano-yok, tiyatro/drama-yok, yüzme okulda ders olarak vardı derslere girmedi ya. diyorum bana böyle seçenek bile sunulmamıştı, ne kadar şanslısınız bi de beğenip gitmiyosunuz.
60 metrekareye sığacaklar da var aramızda boşver bir şekilde hallolur ferah ferah 🙈
yeni ev 60 mı olacak senin? o zaman da ona uygun eşyayla takılırız büyüdükçe de her şey büyüyüp çoğalıyo, mesela bizim eve 3. salon yapılıyor şimdi resmen neden :KK70::KK70:

Bizim çok seçeneğimiz yok diye hevesliydik sanırım, bir de bu kadar ekran yoktu, şimdi evde oturmak çok zor gelmiyor onlara nasılsa bütün vakti biz dolduruyoruz orada kurallara uymak evde olmaktan daha zor geliyor herhalde 🙈
Çok haklısın canım. O yüzden okula gitmeyi de istemiyo. Anne kabus gördüm okul açılıyodu diyo😁
Bizim için evde durmak çok zordu çok sıkıcıydı. Dışarıda yemek yemek bile aklımıza gelmezdi 😊

Çok haklısın canım. O yüzden okula gitmeyi de istemiyo. Anne kabus gördüm okul açılıyodu diyo😁
Bizim için evde durmak çok zordu çok sıkıcıydı. Dışarıda yemek yemek bile aklımıza gelmezdi 😊
Senin oğlana çok hak veriyorum
Ben de okul açılma kabusları görüyorum

Sabah 8 de uyanıyorum yaww 5 de uyanacaksın yat uyu diyorum kendi kendime yok olmuyor

Kardeşim işe gidiyor annem 5:30 da kalkıyor sen yat ben hazırlarım demek istiyorum sonra diyorum ki sen de 15 gün sonra 5 de uyanacaksın annen en azından bir hafta uyuyor bir hafta 5 de uyanıyor😬😬

Önümüzde ki 4 sene yokum gibi bişey

Senin oğlana çok hak veriyorum
Ben de okul açılma kabusları görüyorum

Sabah 8 de uyanıyorum yaww 5 de uyanacaksın yat uyu diyorum kendi kendime yok olmuyor

Kardeşim işe gidiyor annem 5:30 da kalkıyor sen yat ben hazırlarım demek istiyorum sonra diyorum ki sen de 15 gün sonra 5 de uyanacaksın annen en azından bir hafta uyuyor bir hafta 5 de uyanıyor😬😬

Önümüzde ki 4 sene yokum gibi bişey
Aboow 5 te uyanıyodun sen demi 😣

Ben nefret ederdim yaz tatilinden
İneklerimiz vardı mayıs gibi otlamaya çıkardı tam dersler bitecek oyun oynanacak zaman da okula gidemez inek otlatırdık

Sonra vişne toplama zamanı olurdu
Sonra harman zamanı😬😬

Şimdi benim oğlana buğdayı tanıtıyorum
Vişne ağacını öğretiyorum
Bahçeye girip biber domates toplatıyorum.

O zaman şikayet ettiğim şeyleriden şimdi bizimki uzak kalıyor diye üzülüyorum
Hep ekran hep ekran

oluyo hepsi ya, sen bodrumdan tamamen umudu kestiysen yaptır gitsin kapıyı :olamaz: bende böcek gördüm, dedim bu böyle olmaz ben bu katada robotu göndereyim bi süpürsün, yardımcı abla gelince orayı da silip süpürebilsin bu böyle olmaz diye kendim ettim resmen.

sinema odası kullanılır mı bilmiyorum ama ardiye olarak durmaktan kurtulur bence. projektör alacağız sanırım o da bizi motive eder. serin oluyo diyoduk dün toparlarken yandım, bi de havalandırma sistemini halletmemiz lazım :KK70::KK70:ayy iş hiç bitmiyo, canımız sağolsun bakalım.

geçen sene hatırlarsan çatıya el atmıştık, o kadar kullandık ve mutluyuz ki oradan. sizde başına geçerseniz eminim çok güzel olacaktır. söyle geniş geniş giyinme odası falan hiç fena olmuyo.

ya bişi diyim mi, aynı şeyi düşünüyorum. cimnastiğe yazdırayım-yok, basketbol-yok, piyano-yok, tiyatro/drama-yok, yüzme okulda ders olarak vardı derslere girmedi ya. diyorum bana böyle seçenek bile sunulmamıştı, ne kadar şanslısınız bi de beğenip gitmiyosunuz.

yeni ev 60 mı olacak senin? o zaman da ona uygun eşyayla takılırız büyüdükçe de her şey büyüyüp çoğalıyo, mesela bizim eve 3. salon yapılıyor şimdi resmen neden :KK70::KK70:
Ben de giyinme odası istiyorum🙈

Projeksiyon bazen eşim de kuruyor ama sanki Tv canlılığı olmuyor yani renk olarak

Ama çok büyük ekran izlemek keyifli oluyor

Bol keyifli günleriniz olsun😍

Evet evimiz 60 metrekare 2+1 açık mutfak, kutu gibi evim olsun derken bunu dememiştim aslında diyorum arada 😂😂😂
Burada artık çok küçük yapıyorlar evleri ama eşyayı ona göre ayarlıyoruz artık ne yapalım elde olan bu diyoruz
Mutfak gerçekten azıcık büyük olsa hoş olurdu, ıvır zıvırım yok ama şuan tencereleri tavaları bile nereye koyacağım büyük bir soru işareti 😅

Evet evimiz 60 metrekare 2+1 açık mutfak, kutu gibi evim olsun derken bunu dememiştim aslında diyorum arada 😂😂😂
Burada artık çok küçük yapıyorlar evleri ama eşyayı ona göre ayarlıyoruz artık ne yapalım elde olan bu diyoruz
Mutfak gerçekten azıcık büyük olsa hoş olurdu, ıvır zıvırım yok ama şuan tencereleri tavaları bile nereye koyacağım büyük bir soru işareti 😅
Detay önemli XXL kutu diyecektin 😁
Olsun ama hayatın neler getireceği hiç belli olmaz canım güle güle oturun sağlıkla huzurla inşallah

Bugün hava bulutlu cehennem sıcağı yok çok şükür 😅
Poğaça yaptım uzun zamandır yapmıyodum. Yemekleri yaptım kahvemi yaptım biraz dinleneyim 🥰

Akşama kutlama yapılacak ben aile arasında olur diye düşünürken annemle kızım plan yapmışlar.
Emrivaki şeyleri sevmiyorum sorsalardi iyi olurdu neyse hazırlık yapıyorum bi salata kaldı birazdan yaparım.
Tatili de bir hafta öne çekmek istedik ama otel full doluymuş az kaldı zaten hem hazırlık işi aceleye gelecekti daha çok stres olurdum.

Temizlik yaparım biraz kışlık hazırlık
Okul sezonuna giriş yaparız.

Ablamın da mutfağı küçük masa yerine ada yaptırdı.

Akşama kutlama yapılacak ben aile arasında olur diye düşünürken annemle kızım plan yapmışlar.
Emrivaki şeyleri sevmiyorum sorsalardi iyi olurdu neyse hazırlık yapıyorum bi salata kaldı birazdan yaparım.
Tatili de bir hafta öne çekmek istedik ama otel full doluymuş az kaldı zaten hem hazırlık işi aceleye gelecekti daha çok stres olurdum.

Temizlik yaparım biraz kışlık hazırlık
Okul sezonuna giriş yaparız.
Kolay gelsin canım iyi ki doğmuş Eylül nice mutlu sağlıklı yaşları olsun inşallah🥰

Back
X