oluyo hepsi ya, sen bodrumdan tamamen umudu kestiysen yaptır gitsin kapıyı  

  bende böcek gördüm, dedim bu böyle olmaz ben bu katada robotu göndereyim bi süpürsün, yardımcı abla gelince orayı da silip süpürebilsin bu böyle olmaz diye kendim ettim resmen.
sinema odası kullanılır mı bilmiyorum ama ardiye olarak durmaktan kurtulur bence. projektör alacağız sanırım o da bizi motive eder. serin oluyo diyoduk dün toparlarken yandım, bi de havalandırma sistemini halletmemiz lazım 


ayy iş hiç bitmiyo, canımız sağolsun bakalım.
geçen sene hatırlarsan çatıya el atmıştık, o kadar kullandık ve mutluyuz ki oradan. sizde başına geçerseniz eminim çok güzel olacaktır. söyle geniş geniş giyinme odası falan hiç fena olmuyo.
ya bişi diyim mi, aynı şeyi düşünüyorum. cimnastiğe yazdırayım-yok, basketbol-yok, piyano-yok, tiyatro/drama-yok, yüzme okulda ders olarak vardı derslere girmedi ya. diyorum bana böyle seçenek bile sunulmamıştı, ne kadar şanslısınız bi de beğenip gitmiyosunuz.
yeni ev 60 mı olacak senin? o zaman da ona uygun eşyayla takılırız büyüdükçe de her şey büyüyüp çoğalıyo, mesela bizim eve 3. salon yapılıyor şimdi resmen neden 

