Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Açtım şimdiAç bakalım çabuuuk![]()
Açtım şimdi![]()
ben de 3 parça sepetime ekledim onları alayım artık bişey almam galiba senin gri pantalon nerdendi mangodan beğendim bi tane ama rengi senin pantolonun aynı tonu olsun istiyorum öyle olur mu ki bide m beden kalmış s gelirse alırım bi tane de hırka beğendim bir tane de uzun sweatshirt gibi ama ince bişey
Çok teşekkür ederim canım bunun kahverengisi vardı ben de 60 üstüne çıktığımda pens olan kısmı acık duruyodu şimdi normal halini aldı![]()
Stradivarius Pensli geniş paça kumaş pantolon - Fiyatı, Yorumları
Stradivarius Pensli geniş paça kumaş pantolon yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bunu aldım ben 36 beden tam oldu.
Çok memnunum
Termal tayt çorap aldım onlar gelmiş.
Bunu ekledim sepete uzun gelir muhtemelen kestiririm benim beğendiğim de şuydu![]()
Stradivarius Pensli geniş paça kumaş pantolon - Fiyatı, Yorumları
Stradivarius Pensli geniş paça kumaş pantolon yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bunu aldım ben 36 beden tam oldu.
Çok memnunum
Termal tayt çorap aldım onlar gelmiş.
Eğer kısa üst giymiyorsan bu daha mantıklıBunu ekledim sepete uzun gelir muhtemelen kestiririm benim beğendiğim de şuydu
Normale dönmesi iyi olmuşÇok teşekkür ederim canım bunun kahverengisi vardı ben de 60 üstüne çıktığımda pens olan kısmı acık duruyodu şimdi normal halini aldı![]()
Bunu ekledim sepete uzun gelir muhtemelen kestiririm benim beğendiğim de şuydu
Evet onu da düşündüm canım üstünü kapatıp giyince güzel durmayabilir. Kahverengi olanını hırkayla giyiyorum önü acık bi şekilde kullanmam lazımEğer kısa üst giymiyorsan bu daha mantıklı
Daha rahat edersin
Ama crop filan giyilirse üzerineMia- nın aldığı daha güzel duruyor
O zaman ikisini de al beğendiğin kalsınEvet onu da düşündüm canım üstünü kapatıp giyince güzel durmayabilir. Kahverengi olanını hırkayla giyiyorum önü acık bi şekilde kullanmam lazım
Alayım bakıyım canım onun yerine başka bişey alırım kızO zaman ikisini de al beğendiğin kalsın
Ya da ikisi de olsun boşverölmeyecek miyiz nasılsa
Bizimki de bize atarlanmanın dışında kitaptaki sorulara atarlanıyor.Oğlumun duyguları
Çok şükür bu hafta sorunsuz geçti
O da doğruAlayım bakıyım canım onun yerine başka bişey alırım kız![]()
Bizimki de bize atarlanmanın dışında kitaptaki sorulara atarlanıyor.
Geçen "Ayda neden hayat yoktur?" sorusuna
"Atmosfer yok ondan olabilir mi?" diyerek yazılı şekilde atarlanmış![]()
Benimki de küçükken “ okuduğunuz bu metinde ne hissettiniz” gibi bir soruyaBizimki de bize atarlanmanın dışında kitaptaki sorulara atarlanıyor.
Geçen "Ayda neden hayat yoktur?" sorusuna
"Atmosfer yok ondan olabilir mi?" diyerek yazılı şekilde atarlanmış![]()