- 7 Ocak 2018
- 27.628
- 80.164
- 598
- 36
Hahahaha yok kız ne çekmesiAaa o bozuktur yaagayet 172 cm görünüyodun acabaa yurt dısında çektin mi kıız
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahaha yok kız ne çekmesiAaa o bozuktur yaagayet 172 cm görünüyodun acabaa yurt dısında çektin mi kıız
![]()
Kızlar bu Trendyol ne hızlı olmuş akşam verdiğim sipariş bugün teslimat diyor![]()
Canım eşimin rahmetli amcasının kızı bizimle kalıyor benim büyük kızdan 1 yaş büyükkapıda bekliyomuş demek kiii
Canım büyük kızlar derken senin bir tane büyük kızın yok muydu![]()
Okudum ama hatırlamıyorum.Bugün kitabımı bitirmeyi düşünüyorum inşallah Savaş ve Barış a başlayacaktım lakin 4 cilt olduğunu gördüm yanlış mı gördümDaha önce okuyan var mı kızlar oğluma çocuklar için olanını alınca merak ettim
Aaa hep mi siz de kalıyo canım daha önce bahsetmiştin sanki değil miCanım eşimin rahmetli amcasının kızı bizimle kalıyor benim büyük kızdan 1 yaş büyük![]()
Aynen canım kasım gibi giyebiliriz sankiKazağım geldi ama yakası garip durdu iade malesef acele etmeyeceğim daha kazaklar için erken galiba.
Evin çoğu yerini toparladım. Kısır yaparken mutfağı toplayacağım.
Öğlen kitap okurum.
Evet canım bahsetmişşmdir annesi başkası ile evliAaa hep mi siz de kalıyo canım daha önce bahsetmiştin sanki değil mi![]()
Hep sizinle kalıyor ve sen benim kızlar diye bahsediyorsunEvet canım bahsetmişşmdir annesi başkası ile evli![]()
Siz olmasaydınız ne olacakmış pekiEvet canım bahsetmişşmdir annesi başkası ile evli![]()
Yaaaaa çok kötü oldum şimdiBir sene mecbur okul için amcamın yanında kalmıştım 14 yaşında
Daha doğrusu gel gel diye diye yoksa yurtta kalacaktım ya da annemler taşınacaktı
Neyse kaldım kahvaltı yapamazdım annemler yok diye ağlardım yengem ev pis diye bağırıp çağırırdı
Ev kiralarını babam öder akşama kadar telde annesi ile konuşur benim üstüme atar onu da babama ödetirlerdi
En son boyatacaktı evi ustalara yardım etmedim diye kovmuştu![]()
İşte insanı evinde barındırmak mesele değil layıkıyla yapmak lazımBoşandılar amcamla iki çocuk yapıp
Kendi çocuklarına da sahip çıkmıyor
Küçük kızı oğlumla yaşıt elinde bir valiz babada teyzede halada kalıyor
Kendim geliyor aklıma öyle üzülüyorum ki
Çok ah ettim ama çocukları değil kendi yaşasın istiyorum
O çocuklar hep mutlu olsun ama o kadın bin kat yaşasın yaşattığını
Kendileri o kadar rahat oluyolar ki canım ne yaşadıkları pek umurlarında olmuyo öyle insanlarınBoşandılar amcamla iki çocuk yapıp
Kendi çocuklarına da sahip çıkmıyor
Küçük kızı oğlumla yaşıt elinde bir valiz babada teyzede halada kalıyor
Kendim geliyor aklıma öyle üzülüyorum ki
Çok ah ettim ama çocukları değil kendi yaşasın istiyorum
O çocuklar hep mutlu olsun ama o kadın bin kat yaşasın yaşattığını
Belli olacaklarSiz olmasaydınız ne olacakmış peki![]()