Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız senin boy uzun değil mi s nasıl oluyorben de 3 parça sepetime ekledim onları alayım artık bişey almam galiba senin gri pantalon nerdendi mangodan beğendim bi tane ama rengi senin pantolonun aynı tonu olsun istiyorum öyle olur mu ki bide m beden kalmış s gelirse alırım bi tane de hırka beğendim bir tane de uzun sweatshirt gibi ama ince bişey
S oluyo canım boyum 168 uzun bile oluyo pantalonları baya uzun yapıyolarKız senin boy uzun değil mi s nasıl oluyor
Valla ben 50 li kilolardayken bile s giymiyordumS oluyo canım boyum 168 uzun bile oluyo pantalonları baya uzun yapıyolaruzunlukta problem yaşamıyorum aslında beli bol oluyo canım kendi bedenim olmayınca yakışmıyo pantolon bunlar zaten dökümlü bol kesim hepsi
Evet baya uzun yapıyorlar artık pantolonları ayakkabıyla deneyip bakıyorum.S oluyo canım boyum 168 uzun bile oluyo pantalonları baya uzun yapıyolaruzunlukta problem yaşamıyorum aslında beli bol oluyo canım kendi bedenim olmayınca yakışmıyo pantolon bunlar zaten dökümlü bol kesim hepsi
Dün bende kızımın ne yazdığına baktım iyi şeyler yazmış
Neler aldın yineDün yine trendyola daldımbikaç bişey aldım
![]()
Kemiklerin mi iri aceba canımValla ben 50 li kilolardayken bile s giymiyordum![]()
Geçmiş olsun çok da boş geçmemiş günün.Bugün bomboş bir gün geçirdim
kahvaltı yaptım
Üst katları süpürdüm topladım
Her katta bir süpürge sanki elimden hiç düşmüyor gibi
Oturduğumuz katı da süpürdüm sildim mutfağı topladım
Oğlum dışarda yemiş kendim nohut yemeği yedim
Kahve içtik o basket oynamaya çıktı
Bende beslenmesi için köfte çıkarmıştım buzluktan onu pişireceğim
Sabah yanına da makarna yeter
Şimdi kitap okurum
biraz okumuştum sabah
Hapşırıyorum sürekli başım da ağrıyor inşallah hasta olmuyorumdur yine
Ufak tefek şeylerNeler aldın yinegüle güle kullan
![]()
Kız bacak boyundan olmuyor demiştim kısa geliyor diyeKemiklerin mi iri aceba canımkotlarım 36 misal bu bol geliyo azıcık
Zaten 38 beden olanlar hiç olmuyo canım kilo verince birinin belini arkadan bağlıyorumher gün 50 dakika spor yapıyom bacım ekstra bir sıkılık olsun demi hakkediyorum savaş veriyorum her gün
![]()
Senin boyun çok uzun canım bi tane pantolon benim yerde sürünüyo 3 cmi hafife almaKız bacak boyundan olmuyor demiştim kısa geliyor diye![]()
Yaparsın istediğinde gayet güzel veriyosun canımZaten şuanda 36 bedene girmem imkansız ama zayıflamak istiyorum ya bu bedendeki ben değilim![]()
Kız ben kendimi 1.72 biliyordum geçen sağlık ocağında 1.69 çıktımSenin boyun çok uzun canım bi tane pantolon benim yerde sürünüyo 3 cmi hafife alma
Sen neler aldın bakıyım![]()
Evet veriyorum ama o motivasyonum yokYaparsın istediğinde gayet güzel veriyosun canım![]()
Aaa o bozuktur yaaKız ben kendimi 1.72 biliyordum geçen sağlık ocağında 1.69 çıktımben şok
![]()