Günaydınn, hafta sonu hemde 2 gün boyunca sadece evi düzenleyebildim, bu dolap içleri ne kadar çok ya, yap yap bitmiyor, yardımcı ablaya geçen hafta mesajı geç atınca görmemiş, kalmıştık öyle, bu hafta riske atmayıp aradım hastaymış, ses falan gitmiş, el mahkum işlere devam ettim

evden o kadar çok şey çıkardım ki, önce 2 eve ayrılmıştık, şimdi tek eve dönüştük çok eledim çok, iyi oldu, abla gelmeden herşey yerini buldu, hafta sonu da o gelirse inşallah artık hafta içine almak istiyorum, sabah gelsin, akşama ben yetişirim o bitirmeye, inşallah olur çünkü artık depresyona girdim gibi bir şey, yetişemiyorum hiç bir şeye
bu arada yazmıyorum farkettiyseniz, çünkü evim gibi kafam da allak bullaktı. eşimde çok yardımcı bi adam değil, söylesem evde huzur olmuyor, söylemesem kimsenin umurunda değil, ya hafta sonu gezme hikayesi paylaşanlara bile imrendim ya, ben ancak evde ev toparlasam. en son bu böyle olmayacak diyip çözümü hafta içi bi gün düzenli abla gelmesine bağladım, inşallah ayarlayabilir o da. çünkü artık ben ben olmaktan çıkıyorum.