• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam size yazarken yarım kalmış yazamamışım hiç 🙈
Bugün eve gittim, giden kolileri yerleştirdim, vestiyeri, tv ünitesini, banyo dolabını yerleştirdim
Götürdüğümüz kışlıkları, yorganları, battaniyeleri dolaplara koydum
En son çıkarken bir tur daha sil süpür yaptım aşırı yoruldum
Ama ne kadar silersek silelim o beyaz toz bir şekilde çıkıyor var mı bir öneriniz bir de öyle deneyeyim, viledayla değil de elle sileceğim bir turda umarım işe yarar😬
iyi çeken elektrikli süpürge ile çekilmediği sürece kusar.

geçmiş olsun canım, şimdi iyi olmana sevindim, iş bitiricem diye baş ağrını tekrarlatma, dinlen yine de.

geçmiş olsun mikancım sana da, halsiz olunca her şey daha bi zor oluyor.
Teşekkür ederim
Sen de yorma kendini, her Haftasonu çok yoruyorsun. Abla bu hafta geldi mesela ama ben iş yükümde bir azalma hissetmedim bu da canımı sıktı biraz 😢

Günaydınn, hafta sonu hemde 2 gün boyunca sadece evi düzenleyebildim, bu dolap içleri ne kadar çok ya, yap yap bitmiyor, yardımcı ablaya geçen hafta mesajı geç atınca görmemiş, kalmıştık öyle, bu hafta riske atmayıp aradım hastaymış, ses falan gitmiş, el mahkum işlere devam ettim :( evden o kadar çok şey çıkardım ki, önce 2 eve ayrılmıştık, şimdi tek eve dönüştük çok eledim çok, iyi oldu, abla gelmeden herşey yerini buldu, hafta sonu da o gelirse inşallah artık hafta içine almak istiyorum, sabah gelsin, akşama ben yetişirim o bitirmeye, inşallah olur çünkü artık depresyona girdim gibi bir şey, yetişemiyorum hiç bir şeye :(

bu arada yazmıyorum farkettiyseniz, çünkü evim gibi kafam da allak bullaktı. eşimde çok yardımcı bi adam değil, söylesem evde huzur olmuyor, söylemesem kimsenin umurunda değil, ya hafta sonu gezme hikayesi paylaşanlara bile imrendim ya, ben ancak evde ev toparlasam. en son bu böyle olmayacak diyip çözümü hafta içi bi gün düzenli abla gelmesine bağladım, inşallah ayarlayabilir o da. çünkü artık ben ben olmaktan çıkıyorum.
Canım ellerine sağlık.
İnşallah planladığın gibi olur hafta sonu kendine vakit ayırırsın 😘
Düzeni kurduktan sonra zorlanmazsın kendini o kadar yıpratma napalım bir şekilde yapılıyo işler sağlık olsun

Selam kızlar geçmiş olsun 🙏
Hafta içi yardımcı almak daha iyi olur çünkü evde birisi düzenlerken yanında olmakta yorucu olur ve hafta sonunuz temizlikle geçer. wendy wendy

Mikan Mikan öncelik olarak bitki çayını iç dinlen

Scss94 Scss94 manzara çok güzeldir yanıyorsa hala heyecan vericidir 😊

Teşekkür ederim
Sen de yorma kendini, her Haftasonu çok yoruyorsun. Abla bu hafta geldi mesela ama ben iş yükümde bir azalma hissetmedim bu da canımı sıktı biraz 😢
yaa hangi gün alıyorsun? neden öyle oldu sence? ben perşembeye almaya çalışacağım ki en azından hafta sonuna temiz ev ile girelim :( yoksa ben yine yapmak zorunda kalırım yani.

Bu ödev işlerini eşinize devretseniz mesela.
O sırada sizde dinlenmiş olursunuz yada işiniz varsa yaparsınız.
İş bölümünü konuşun derim bir sofrayı birlikte toplamak bile zaman kazandırır.

Çocuklar odalarını toplasın ödevden sonra ve eve gelince.
Siz tek başınıza bir ailenin yükünü alamazsınız.

Ben kışlıkları çıkarınca eşime demiştim taşıyalım kıyafetleri ama gelicem dedi gelmedi iş bitince geldi ne yaptım kıyafetleri tıktım dolabına hala öyle duruyor 😅 umurumda bile değil.
Yani çocuğunuzun dolabi odası dağınık olsun biraz. Çok takılmayın bu kadar.

Selam kızlar geçmiş olsun 🙏
Hafta içi yardımcı almak daha iyi olur çünkü evde birisi düzenlerken yanında olmakta yorucu olur ve hafta sonunuz temizlikle geçer. wendy wendy

Mikan Mikan öncelik olarak bitki çayını iç dinlen

Scss94 Scss94 manzara çok güzeldir yanıyorsa hala heyecan vericidir 😊
İnşallah 😅
Haftaiçi geldi abla ben okuldayken başında durmak daha yorucu zaten

yaa hangi gün alıyorsun? neden öyle oldu sence? ben perşembeye almaya çalışacağım ki en azından hafta sonuna temiz ev ile girelim :( yoksa ben yine yapmak zorunda kalırım yani.
Perşembe geldi 😆
Salonda oyuncaklar yerde, koltuk örtüleri kayıp duruyor çünkü üstünde zıplıyorlar 🤦‍♀️
Masanın üstü altı kestikleri kağıt karton yapıştırıcı makas her şey her yerde yastıklar orda burda daha anlatayım mı 😆

Bu ödev işlerini eşinize devretseniz mesela.
O sırada sizde dinlenmiş olursunuz yada işiniz varsa yaparsınız.
İş bölümünü konuşun derim bir sofrayı birlikte toplamak bile zaman kazandırır.

Çocuklar odalarını toplasın ödevden sonra ve eve gelince.
Siz tek başınıza bir ailenin yükünü alamazsınız.

Ben kışlıkları çıkarınca eşime demiştim taşıyalım kıyafetleri ama gelicem dedi gelmedi iş bitince geldi ne yaptım kıyafetleri tıktım dolabına hala öyle duruyor 😅 umurumda bile değil.
Yani çocuğunuzun dolabi odası dağınık olsun biraz. Çok takılmayın bu kadar.
Odadan bahsetmiyorum bile 😅 çok dağılmıyor çok vakit geçirmedikleri için gerçi, büyüğün ödevi eşimde, küçüğünkiyle ben ilgileniyorum. Çocuklar kıyafetlerini kendileri katlayıp yerleştiriyor
Kimseye suç atacak konumda değilim, sorun bende aslında herkes elinden gelen desteği veriyor kendi işini yapıyor büyük ölçüde.
Eşim kendi ayarladı mesela yardımcı ablayı çok tükendiğimi gördüğü için
Bilmiyorum tembelim ya

Perşembe geldi 😆
Salonda oyuncaklar yerde, koltuk örtüleri kayıp duruyor çünkü üstünde zıplıyorlar 🤦‍♀️
Masanın üstü altı kestikleri kağıt karton yapıştırıcı makas her şey her yerde yastıklar orda burda daha anlatayım mı 😆
ben onlara razıyım yine dicem de koltuk örtüm falan yok valla, yastıklarla anca başediyorum ben, koltuk örtüsü ekstra stres sebebi oluyo bana :)

ya çocuklarım falan uslu/az dağınık çocuklar benim aslında. bana çok çok ekstra iş yükü çıkarmıyorlar, eşimde öyle, düzenlidir, yardım etmez yoğun olunca ona da biraz kızabiliyorum ancak. ödev konusunda yardımcıdır mesela. 1. sınıf kızımın ödevlerini birlite yapıyorlar bugünlerde.

ama ev çok büyük, sandalet kaldır ayakkabıları çıkar, pike kaldır yorgan çıkar, yazlıkları arkaya kışlıkları öne alma değişimleri falan hepsi üst üste gelince çıkamadım içinden. her yer tozlanıyor 4 katta. mecburen geziliyor evin içinde oradan oraya dağılmasın. bide hep açız sanki. her iş konsantrasyonum acıktıkla dağılıyor :KK70:

ben onlara razıyım yine dicem de koltuk örtüm falan yok valla, yastıklarla anca başediyorum ben, koltuk örtüsü ekstra stres sebebi oluyo bana :)

ya çocuklarım falan uslu/az dağınık çocuklar benim aslında. bana çok çok ekstra iş yükü çıkarmıyorlar, eşimde öyle, düzenlidir, yardım etmez yoğun olunca ona da biraz kızabiliyorum ancak. ödev konusunda yardımcıdır mesela. 1. sınıf kızımın ödevlerini birlite yapıyorlar bugünlerde.

ama ev çok büyük, sandalet kaldır ayakkabıları çıkar, pike kaldır yorgan çıkar, yazlıkları arkaya kışlıkları öne alma değişimleri falan hepsi üst üste gelince çıkamadım içinden. her yer tozlanıyor 4 katta. mecburen geziliyor evin içinde oradan oraya dağılmasın. bide hep açız sanki. her iş konsantrasyonum acıktıkla dağılıyor :KK70:
Ayy büyük kısmı aynı ya 😅

dağılmıyor çok vakit geçirmedikleri için gerçi, büyüğün ödevi eşimde, küçüğünkiyle ben ilgileniyorum. Çocuklar kıyafetlerini kendileri katlayıp yerleştiriyor
Kimseye suç atacak konumda değilim, sorun bende aslında herkes elinden gelen desteği veriyor kendi işini yapıyor büyük ölçüde.
Eşim kendi ayarladı mesela yardımcı ablayı çok tükendiğimi gördüğü için
Bilmiyorum tembelim ya
aynıyız mikan aynıyız ya, şu an umutlarımı bi körelttin ama, o kadarına bile razı olabilirim aslında bende.

Back
X