Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muhteşem görünüyorBu köşe botanik bahçesi olmaya başladı.
İyi gezmelerNasılsınız kızlar
Hava yağmurlusoğuk sevmiyorum
Yemek olarak işkembe çorbası yaptım
İçli köfte yanına salata belki de makarna yaparım
Kararsızım
Evi süpüreceğim şimdi kahvaltı yaptım
Ara tatilde Yunanistana gideceğiz ordan da bulgara geçeceğiz
Mutfağım toplu
Çamaşır yıkayacağım
Şimdilik böyle
Evet yaa ne hazırlasam bilmiyorumİyi gezmeler
Evet bugün hava kapalı ve soğuk
Ne giyeceğimi şaşırıyorum
Bu havada bavul hazırlamakta zor olur dimi![]()
Yaaa bana aat lütfeen merak ederim benAldıklarımı da görsel olarak paylaşsam mi bilemiyorum kararsız kaldım şimdi her yerde reklam link dönüyor ya burada da bunaltmak istemiyorum.
Yaa güle güle oku canım
At tabi canım bize de fikir oluyorAldıklarımı da görsel olarak paylaşsam mi bilemiyorum kararsız kaldım şimdi her yerde reklam link dönüyor ya burada da bunaltmak istemiyorum.
Hangi site acaba?
PaylaşAldıklarımı da görsel olarak paylaşsam mi bilemiyorum kararsız kaldım şimdi her yerde reklam link dönüyor ya burada da bunaltmak istemiyorum.
AmazonHangi site acaba?
Güle güle kullanYaa güle güle oku canım![]()
Ben de başladım bitirmek üzereyim
Ee kaç aydır söylüyorumçok uygun fiyatı hem de her ay bazı günler çok indirim oluyor kitaplarda ben hep takip ediyorum
Ben de bugün herhalde son alışverişimi yapcam diye düşünüyorum bakalım
Göz altı serumu, vücut losyonu, deodorant el kremi alıyorum ve bitiyor şimdilik![]()
Baktıgın krem muhtemelen yurt dışı satışlıdır canım. Neyse çözmüşsün ama hangi kitapları aldın her şeyi anlatGüle güle kullanİşte biz oradan krem almak istedik ek vergi ödemesi çıkarınca sonra hiç bakmadım oradan hiç
Yinede yabancılık çektim alana kadar nerden nasıl oluyor çözene kadar![]()
Allah Allah. Ben diğer sitelerle karşılaştırdığımda bana genelde yüksek geliyor bu sitedeki fiyatlar. Kitaba göre değişiyor belki de. Kitapyurdu'nu daha uygun buluyorum ama. Yine de teşekkürler. İndirim dönemlerini de takip etmek gerekir belki.Amazon
Reklam yapıyor gibi oldum ama amazonun benden haberi bile yokKitaplar her yerde çok gereksiz pahalı o yüzden herkes faydalansın diye düşündüm
Ben de hep karşılaştırıp alıyorum. Evet takip etmek gerekiyor. Diğer sitelerde bir kitaptan fazla alınca kargo ücreti de artıyor. Takipte olalım kitap indirimi gördükçe haber verelim birbirimize sitenin önemi yokAllah Allah. Ben diğer sitelerle karşılaştırdığımda bana genelde yüksek geliyor bu sitedeki fiyatlar. Kitaba göre değişiyor belki de. Kitapyurdu'nu daha uygun buluyorum ama. Yine de teşekkürler. İndirim dönemlerini de takip etmek gerekir belki.