Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım biz daha önce hiç gitmediğimiz için görülecek yerleri görmeye çalıştık. Galata Kulesi, Ayasofya, Dolmabahçeye gittik Eminönü'ne gittik vapura bindik Beşiktaş stadyumuna gittik başka bide bir yer vardı adını unuttumGünaydın kızlar
Tatilini İstanbul’da geçirenler nerelere gittiniz?
Hava çok güzeldi şansınıza
Ben annemle yazlık evde geçirdim. Temiz hava, dere, tepe, çiçek, böcek.. Kızımla bol bol sokaktaki kedileri besledik. Sevdirenleri sevdik
Bugün rutinimize döndük. Dişçi randevum vardı. Apse yapmış diş, ilaç koydu tekrar. Cuma yine gidicemiyileşmiş olursa dolgu ile kapatacak.
Evi toplayıp, çamaşır yıkama işini hallettim. 1 makine kurudu katlacak, 1 makine kurutmaya atılacak. Sonrasında temizliğe başlayacağım.
Geçmiş olsun şimdi geçti mi ağrısıGünaydın kızlar
Ben annemle yazlık evde geçirdim. Temiz hava, dere, tepe, çiçek, böcek.. Kızımla bol bol sokaktaki kedileri besledik. Sevdirenleri sevdik
Bugün rutinimize döndük. Dişçi randevum vardı. Apse yapmış diş, ilaç koydu tekrar. Cuma yine gidicemiyileşmiş olursa dolgu ile kapatacak.
Evi toplayıp, çamaşır yıkama işini hallettim. 1 makine kurudu katlacak, 1 makine kurutmaya atılacak. Sonrasında temizliğe başlayacağım.
Geçmiş olsun canım biz daha önce hiç gitmediğimiz için görülecek yerleri görmeye çalıştık. Galata Kulesi, Ayasofya, Dolmabahçeye gittik Eminönü'ne gittik vapura bindik Beşiktaş stadyumuna gittik başka bide bir yer vardı adını unuttumkapalı carşıya giremedik oğlumu ikna edemedim iş bankası müzesine girdik oraya bayıldı
balık ekmek yediler. Ama benim bacaklarım hâlâ ağrıyo her gün spor yapıyodum ama böyle bir yorgunluk olamaz en son ayaklarımı hissetmiyodum
selam bellezacım, biz yine turistik bölgeleri gezdik :) yine taksim ortaköy fix, bu sene farklı olarak miniatürke gittik, moda, fenerbahçe marina, üsküdar, falan, o gün gönlümüzden neresi geçtiyse oraya gittik, gerçekten hava çok güzeldi, 1 gün taksimde çok güzel ıslandık sadece :) o bile güzeldi, çocuklarım büyümüş, hepsi de ne istediğini bilen şekilde, ne ağlama, ne sıkılma ilk defa tatilden bir şey anladım.Günaydın kızlar
Günaydın
Dün evi baya toparladım çok şükür.
Kışlıklarımı çıkardım ama hala tişört giyiyorum.
Dünya kadar katlanması gereken çamaşır bekliyor.
Haftasonu annem geliyor, gerçekten çok ihtiyacım var desteğe. Çok yoğun bir yıl oluyor benim için.
Dün 20 dk spor yaptım her yerim ağrıyor. Çok kilo aldım. Ama kötü duruyor basen çevresi falan. İlk defa ciddi anlamda rahatsız oldum sanırım
Yeme alışkanlıklarımı düzenlemeye çalışıyorum. Ama çok zor![]()
Eline sağlık dinlen artık öncesinde de baya iş yapmıştın. Benim camlarin yarısı silindi yarısı kaldıGünaydın
Bugünden itibaren cilt , saç, vücut bakımlarıma kaldığım yerden devam ediyorum kaç gündür yapamadım bugün başlıyorum. Dün çok yoruldum bugün kaldığım yerden devam bugünden sonra işim fazla olmaz dinlenirim inşallah
Güneş kremi kullaniyormusunKızlar güneş lekeleri için kullandığınız bir ürün var mı ?
Evet kullanıyorum düzenli olarak. Solante pregna kullanmıştım hamileyken.Güneş kremi kullaniyormusun
Solante pigmenta tavsiye ederim. C vitaminli serumlara bakabilirsin.
İlerlemesini önler galiba ama akşam bakımına serumlar eklersen faydalı olabilir.Evet kullanıyorum düzenli olarak. Solante pregna kullanmıştım hamileyken.
Pigmenta var olan lekelere iyi gelir mi?
Tamamdır teşekkür ederim, doktora gitmeye üşeniyorumİlerlemesini önler galiba ama akşam bakımına serumlar eklersen faydalı olabilir.
Yoğunluğa bağlı tabi.
Doktor daha kısa tedavi sunabilir ben sadece bildiğimi öneriyorum net çözümü bilmiyorum
Retinol, arbutin, c vitamini serum içeriklerine bakabilirsin.