- 23 Eylül 2013
- 26.389
- 55.245
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım sen söyleyince hatırladım, salihliydi sanırım.Giyim olarak pek alışveriş yapmayı düşünmüyorum kışlık yeterince kıyafetim var sezon başında almıştım değişiklik hem iyi geliyor hem eksikleri tamamladım sayılır
Birkaç istediğim parçayı bulamadım ama idare ederim.
GünaydııınGünaydınlaaar
evet canım sen söyleyince hatırladım, salihliydi sanırım.
geçmiş olsun canım, neden toparlanamadın hala?Günaydııın
Bugün saçlarımı boyama günüüm. Hastalığım hala geçmedi biraz enerjim yükselir belki . Şimdi evi toparlayıp kahvaltı hazırlıycam. Bugün kitabı okuyup bitirmek istiyorum bugün bitmez de bu hafta. Yeni kitap sipariş ettim Uğultulu tepeler okumuş muydunuz
Sağol canım Bilmiyorum ki. Baş ağrısı geçmiyo sürekli burnum akıyogeçmiş olsun canım, neden toparlanamadın hala?
hemen geçer inşallahSağol canım Bilmiyorum ki. Baş ağrısı geçmiyo sürekli burnum akıyo![]()
Geçmiş olsun canımSağol canım Bilmiyorum ki. Baş ağrısı geçmiyo sürekli burnum akıyo![]()
Sabah arabanın camları da buzluyduGeçmiş olsun kızlar Bugün 5 kat giyindim çatılar buzlu hala.
Kitap okudum sonunda yeni yıla girmeden bitirmiş olurum.
Sabahları sürünerek kalkıyorum birde dışarı çıksam hayatı sorgularımSabah arabanın camları da buzluydu
Teşekkür ederim![]()
5 de uyanıyorumSabahları sürünerek kalkıyorum birde dışarı çıksam hayatı sorgularım![]()
Kolaylıklar diliyorum5 de uyanıyorum
Kahvaltı hazırlıyorum
Oğluma eşime beslenme hazırlıyorum
Kediciklere de hazırlıyorum
Sabah bir doyurma telaşındayım etrafımdaki canlıları
6da da arabaya binip 5 dakika arabayı ısıtıyorum oğlum üşümesin diye
Bende hayatı sorguluyorum
Sağol canım sana da çok geçmiş olsunGeçmiş olsun canım
Ben de baş ağrısı ve boğaz acısı ile uyandım
Burnum da akıyor
Cantık ne canımKolaylıklar diliyorum
Hergün 5 te uyanıp bu kadar iş yapmak maşallah.
Bugün yerli malı kutlaması olacakmış dışarıdan cantik ayran alacaklar.
Meyve ve kuruyemis aldım.
Kızımla oturuyoruz bir mutluyum.![]()
Pidenin küçük hali gibi ama tadı daha farklıCantık ne canım
Burası yeni soğudu o da 10 derece felandırBol bol kivi portakal limon tüketin.
Kalın giyinin
Bitki çayı için
Kendinize dikkat edin.
Direnin kışı atlatacağız inşallah![]()
Bizim akşam -6 şuan 5 dereceBurası yeni soğudu o da 10 derece felandıruzuuun bir kış olsun yaz hemen gelmesin hala etkisinden çıkamadım
![]()