• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

57 sayfa kitap okumuşum 😊
Bugünü dinlenmeye ayırmıştım hakkını verdim.
Şimdi akşam yemeği hazırlığı birde camasir katlama yaparım.

Bugün kısa bir video izledim.
Kendi projelerimize bir randevu vermek daha etkiliymiş
Mesela bir doktor randevusu veya toplantı varsa nasıl günümüzü o işlere göre ayarliyorsak
Kendimizle ilgili işlere de o vakti ayırabiliriz.
Yeni ajandam da kendime randevular vereceğim:)

Scss94 Scss94 ve S sarahconnor geçmiş olsun kızlar
Mia- Mia- cantığa bayılırım. Burda yapılmıyor malesef. Bursa’da özellikle tavuklu kaşarlısına bayılırdım🤤

Bugün boş günümdü arkadaşlarla buluştuk çok güzel kruvasan yapan bir yer var. Oraya gittik.
Sonra biraz çarşı dolaştım, bi yer kapanıyormuş çok güzel indirim vardı aklımda olmayan bir sürü alışveriş aldım🤦‍♀️ kızıma bikini oğlanlara mayo aldım ne kadar gerekli şu an🙈😆
Minimallikten gittikçe uzaklaşıyor gibiyim ya 🤦‍♀️

Mia- Mia- cantığa bayılırım. Burda yapılmıyor malesef. Bursa’da özellikle tavuklu kaşarlısına bayılırdım🤤

Bugün boş günümdü arkadaşlarla buluştuk çok güzel kruvasan yapan bir yer var. Oraya gittik.
Sonra biraz çarşı dolaştım, bi yer kapanıyormuş çok güzel indirim vardı aklımda olmayan bir sürü alışveriş aldım🤦‍♀️ kızıma bikini oğlanlara mayo aldım ne kadar gerekli şu an🙈😆

İleri de kullanılacak şeyler sonuçta mantıklı bir yatırım olmuş.

Sen yinede çok uzaklaşma kıyıya gel adaya veda etme 😁

Sağol canım 🥰
Güle güle kullansınlar

Back
X