• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzelmiydi canım hiç seri kitap okumadım . Bu arada kolay gelsin 🥰
Teşekkürler 😊

Kafa dağıtıcı bir seri dizi izler gibi okudum.
İlk 3 kitabı çok güzeldi sonrasi idare eder ama yinede merak edip okudum.
Toplamda 8 kitap hepsini okudum. Sonra kitaplarını almaya başladım. Bir sitede yayınlanıyordu. Sonra kitap oldu

Teşekkürler 😊

Kafa dağıtıcı bir seri dizi izler gibi okudum.
İlk 3 kitabı çok güzeldi sonrasi idare eder ama yinede merak edip okudum.
Toplamda 8 kitap hepsini okudum. Sonra kitaplarını almaya başladım. Bir sitede yayınlanıyordu. Sonra kitap oldu
Bir bakayım ben de 🥰

Selam kızlar okul çıkışı kızımın arkadaşı da bize gelecekmiş.
Annesi de arkadaşım küçük kızı sınava girecekmiş o yüzden.
Hızlandırılmış temizlik yapacağım ama görseniz yatağı falan kaldırıp altını süpürdüm neyse orası sonra yaparım. Diğer yerleri bitireyim önce 😁

Geçen gün market gezerken 2 tane kitap buldum. Bir Delinin Hatıra Defteri diğeri de Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu çok inceler birini bitirdim diğerine başladım. Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu Türk filmi gibiydi 😅
Bu bitince de Uğultulu Tepeleri almıştım ona başlarım

Geçen gün market gezerken 2 tane kitap buldum. Bir Delinin Hatıra Defteri diğeri de Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu çok inceler birini bitirdim diğerine başladım. Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu Türk filmi gibiydi 😅
Bu bitince de Uğultulu Tepeleri almıştım ona başlarım
Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu’nu 2019 da okumuştum. Çok etkilenmiştim. Hatta o zamanlar buraya da yazmıştım. Alıntıladım.

Bilinmeyen bir kadının mektubunu bir solukta okudum bugün. Başım ağrıdı boğazım düğümlendi işyerinde olmasam ağlardım kesin. Hayatımda bir kitaptan bu kadar etkilendiğimi hatırlamıyorum. Okumamış olanlara kesinlikle tavsiye ederim. Yazarın diğer kitaplarını da çok merak ettim. Yeni kitap alacağım zaman mutlaka onlara bakıcam.

Ben de bu bilinmeyen bir kadının mektubundan depresyona giricem. O karşılıksız aşka, o babasını tanımadan ölen çocuğa öyle üzüldüm ki aklıma geldikçe ağlayasım geliyor :KK43:

Back
X