• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
1- Balm seviyorum yaz kış kullanırım dışarıda evde dolabımın temel ürünü renksiz olmasını tercih ediyorum.

2- açık renk nude şeftali tonlarında tint en sevdiğim fresh görüntüsünü seviyorum.

3- vişne tonlarında balm gibi seviyorum.
Dolabımda hep vişne tonu olur buda o rujlardan biri

4- kırmızı ruj çok pigmentli olduğu için sadece renk versin diye hafif kullanıyorum
Yıllarca bitmeyecek gibi pek kullanmamışım ama farkına vardığım için onu da kullanmaya çalışacağım.

5- Gülkurusu bir ton nude diye aldım kış aylarında daha çok kullanıyorum ama olmasa da olur.
Bitince bir daha almayacağım.

Eklentiler

• 1000048318.webp
    1000048318.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 5
1- Aydınlatıcı seviyorum aslında ilk aldığım da daha çok kullanırdım pek kullanmadığımı fark ettim. Severim arada hafif ışıltıyı

2- 3- Bir tane allık yeterli ama 2 tane mevcut.
Kullanıyorum seviyorum. Ama bunlarda uzun süre gider.

4- Bb krem fondöten olarak yeterli geliyor minik boyu uzun süre gidiyor. Pek sevmiyorum yüzüme kapatıcı kullanmayı renk eşitlesin yeterli.

5- Kapatıcı aslında bu ürünü ben seçmedim parfüm alırken yanında verdiler secmeme gibi bir hakkım varmıydı bilmiyorum işte sorgulamadan alınan anlık bir ürün deneyip kullanınca kararımı vereceğim.
1000048320.webp

1- Rimel veya maskara sevdiğim ürün günlük ruj rimel yetiyor ama şu ara üst kirpiklerime kullanıyorum.

2- Eyeliner eskiden çok kullandığım bıraktığım bir ürün kullanırsan göz kapağının yarısına uyguluyorum hafif ama onuda yapmıyorum biterse kurursa alırım belki düğün davet olursa kullanırım yinede.

3- Gri göz kalemi ilk aldığım zaman kullandığım ama artık kullanmayı bırakmışım. Yani denedim fena değil biterse alirmıyım almam büyük ihtimal.

Makyaja olan bakış açım değişmiş zaman içerisinde beklentim yüzüme hafif renk gelsin biraz fresh olsun.
Biraz bb krem ,rimel ,ruj ,allık, Aydınlatıcı her yere giderim.

Gördüğüm kadarıyla 4 tane fazla ürünüm var olmasa da olur dediğim kullandıkça karar vereceğim.

Gülkurusu ruj
Allık
Kapatıcı
Gri göz kalemi

Yedeklerde 2 maskara daha var çok memnun kalmadım o markadan yinede dursunlar tekrar şans verince karar veririm.
Şimdilik bu kadar 🙋‍♀️

Eklentiler

• 1000048321.webp
    1000048321.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 4
Back
X