- 9 Kasım 2013
- 731
- 795
- 103
- Konu Sahibi Sarjli dis fircasi
-
Ay canım. Çok severim ben onları nasıl bakılacağına dair fikrim yok malesef
Benim için de sevin :)
Ay yerim kimbilir ne tatlıdır :)Çok minik dokunamıyorum ama bir sevgi sözcüğü iletirim adına :)
Merhaba ^^ bunları birkaç gündür görüyordum insaAllah yardımcı olur. Bir veterineri arayarak da destek alabilirsiniz eminim yardımcı olurlar yerim ben o minik misafiri
Gagasını açabiliyor mu? Şırınga ile bekleyebilirsiniz sulandırılmış yumurta sarısı ekmek içi vs ile. Bir de iyileşir iyileşmez hemen bırakmayın çünkü yavruyken doğaya alışmamış olduğu için hayatta kalması zor olacak dış dünyada
Merhaba..iyi geceler herkese. Hanımlar eşim az önce yavru bir serçeyle geldi uçamıyor yuvadan yeni düşmüş. Bir kaç gün misafirimiz olacak.
Tecrübeli olan arkadaşlar nasıl beslemeliyim? Onun için ne yapabilirim?
Merhaba..
Tecrübeli ve hala bakmaya devam eden biri olarak yazmak istedim.
Ben yaklaşık 20 gün baktım yağmurlu rüzgarlı bir günün ardından ağaçtan yuvasıyla beraber 3 yavru düşmüştü. :/ Arkadaşımın farketmesiyle gördüm.Biri öldü diğerlerini dedim kızlar ben bakaım daha önce kuş besledim biliyorsunuz dedim. ^_^ İlk gün besleyemedim çekindiler ama zar zor açlıktan ölmesin diye bir şeyler yedirmiştim. ^_^
Ertesi gün ıslanmış ekmek içini yavru kuşun ağzına uygun büyüklükte bir iğne şırıngası ile yedirdim. Size tavsiye bimdeki etimek kızarmış ekmek var yaa :) ondan varsa onu ıslatıp iyice ezip şırınga ile yedirebilirsiniz. ^_^ Ben hafta bir yumurta,irmik ve etimekle mama yaptım afiyetle deli gibi yediler :)
Bugün ikisi birden uçtu gitti.Birini babam geri buldu :) Diğeri yeme tam düşmüştü bu daha küçüktü o yüzden bir kaç gün daha misafirimiz olacak
Rica ederim :) esas biz teşekkür ederiz şefkatli yüreğiniz için
Veterineri arayarak daha sağlıklı bilgi alabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?