Miniminnak bir misafir

Bizim minnoş çok küçük değil uçtu uçacak. Muhtemelen ilk denemesinde düşmüş ama bizim çevrede sokak köpeği çok koca kargayı yiyorlar. İnşallah yem olmadan uçar. Mamayı da deneyeceğim teşekkür ederim :)

Harikasınız içim ısındı :) henüz yeni çok korkuyor inşallah yer, bakalım irmik ve yumurta mevcut deneyeceğim inşallah :)
Teşekkür ederim. Anladım.Minnak yüreklim, korkması çok normal..Yavaş yavaş korkusunu yenip yemeğe başlar merak etmeyin.

Sizleri tebessüm ettirmek adına bulduğumuzun ertesi günü çektiğimm bir fotoğrafı göstereyim:

Minnak beyaz tüyleri ile yaşlı dedeler gibi gözüküyorlardı.Yakın çekim olduğundan daha büyük gözükmüş ama küçüklerdi. :)

Ama parmak kadar ya çok çirkin :)) bizimkinin tüyleri tam canım. Şimdi rahatsız etmiyorum gündüz bir bakacağım tekrar ben elime de alamam şimdi hareket ederse panik yaparım sıkarım diye korkuyorum. Daha önce muhabbet kuşu baktım uzun süre onu da alamıyordum elime :)

Hehehe büyüdükçe güzelleşti sapşikler..
Anladım. ^_^ O zaman bizim minnoş gibi çok hareketliyse bir haftaya uçar. :) Tam anlamıyla yeme düştüğünde odanın içinde 3 tur atacak kadar hızlanıyorlar maşallah. :) Bizdeki öyle oldu büyüğü uçtu gitti Rabbime şükür.Darısı kazasız belasız diğer ufaklığa inşallah.
Hehehe anladım.Panik yapmayın canım Eminim düne göre bugün daha canlı ve hareketlidir. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…