Minisko'nun Diyet Günlüğü

kızlar size birsey soracagım şimdi benim vermem gereken normalde 4 ama istegime baglı olarak 8 kilo var ama bu ayca kayanın diyeti iyi hosta okul saatlerime falan uymuyor ara ögünleri yapamıyorum sizce ayda en fazla 4 kilo vermem için ne yapabilirim vermek istiyorum ama sınavlarım daha önemli sonucta bu sene sınava girecegim saglıklı beslensem daha iyi olur çok kararsızım sınava giren tüm arkadaslarımın geçmişte girene kadar baya kilo aldıklarını hatırlıyorum ben almak istemiyorum ama ders çalısırkende insan abur cuburla motive oluyor sanki off verip kurtulmak istiyorum şu 5 kiloyu sonra geri kalanını yavaş yavaş bir akıl verin bana ayda 3 kilo versemde yeter kendimi sıkmıyım yeter yokmu akıl verecek bana

Canım ya öğlen az akşam fazla bana göre :/ Akşam yediğini öğlen öğlen yediğini akşam yesen daha iyi olur sanırım bide aşam yemeğini çok erken yiyosun acıkıp kaçamak yapma riskin çok yüksek olur. Bence akşam yemeğini 5 gibi falan ye senin için daha iyi olur

Canım ekmeğini kepekli ya da tam buğday olarak tüket. Kendine günlük sınır koy mesela günde 4 dilim. 2 sabah 1 öğlen 1 akşam gibi. Akşam yemeklerini 5-6 gibi yesen ama az yiyeceksin , su bol içsen haftada 3-4 gün egzersiz yapsan abur cuburu azaltsan mutlaka verirsin ayda 3-4 kilo

kızlar şimdi fazla vaktm yok hemen çıkmam lazım anlatacaklarım var gelince

29.11.2012 tarihli menüm :)

sabah kalktığım gibi ılık limonlu su ve iki kayısı 1 saat sonra kahvaltı

kahvaltıda

1 dilim esmer ekmek yedim değişiklik olsun diye
4 kk beyaz peynir

ara
bir elma

ana yemek
3 tane orta boy çinekop balığı
ve salata 1 kaşık zeytinyağlı

yemekten bir saat sonra

1 fincan nescafe şekersiz sütsüz

yatmadan öncede

bir porsiyon meyve belki süt veya yoğurt :)

Canım ekmeğini kepekli ya da tam buğday olarak tüket. Kendine günlük sınır koy mesela günde 4 dilim. 2 sabah 1 öğlen 1 akşam gibi. Akşam yemeklerini 5-6 gibi yesen ama az yiyeceksin , su bol içsen haftada 3-4 gün egzersiz yapsan abur cuburu azaltsan mutlaka verirsin ayda 3-4 kilo

kızlar şimdi fazla vaktm yok hemen çıkmam lazım anlatacaklarım var gelince

haklısın canım uyguluycam bu dediklerini yapabildigim kadar

bu arada ne anlatıcaksın gel artıık :))

sabah (8.00)
1dılım kepek ekmegı
salatalık domates
beyaz peynır
ceyrek sade omlet

oğle(16.00)
bol yeşillikli salata
2dılım ızgara tavuk

akşam(19.00)
1 kase yogurt
4 adet kara lahana dolması

bugun yaptıgım en kotu sey oglen dayanamayıp cıkolata yemek oldu hemde 1 paket😞 sanırım 3 gun ac durmalıyım kızlar

Kızlar çok özür dilerim giremedim grip oldum çok fenayım:2:

Maalesef bende bugünlerde çok kaçırdım çikolata cips gazoz gofret hepsinden yedim kendimi kötü hissediyorum
Arkaşlarım, annem, sevgilim hepsi kilo verdiğimi sölüyo mutlu oluyrm ama araya abur cubur girdi moralim gittii Motive olamıyorum daha doğrusu uygulamayamıyrm hiç bişey sinirlerim bozuldu

Kızlar çok özür dilerim giremedim grip oldum çok fenayım

Maalesef bende bugünlerde çok kaçırdım çikolata cips gazoz gofret hepsinden yedim kendimi kötü hissediyorum
Arkaşlarım, annem, sevgilim hepsi kilo verdiğimi sölüyo mutlu oluyrm ama araya abur cubur girdi moralim gittii Motive olamıyorum daha doğrusu uygulamayamıyrm hiç bişey sinirlerim bozuldu

bende öyleyim bugünlerde canım sıkma canını en azından sana destek olanlar var çevrende yavaş yavaş düzelir bu bir geçiş dönemi hep olur yılgınlıklar aynı banada oldugu gibi ben kendimi serbest bıraktım hafta sonu pazartesi günü bomba gibi baslayacagım tekrar şurda yılbasına ne kaldı

Canım 90 kg bnm için duraklama gibi bişey oluyo 80'lere inmem o kdr zor oluyo ki neden bilmiyorum bu yüzden çok sinirim bozuluyo

Canım 90 kg bnm için duraklama gibi bişey oluyo 80'lere inmem o kdr zor oluyo ki neden bilmiyorum bu yüzden çok sinirim bozuluyo

anlıyorum canım sabrın sonu selamet diyip sabredicez ne yapalım :)

geçmiş olsun canım hastalıkta oluyor malesef iştah biraz açılıyor neyse yalnız değilsin beni de aşure mahvetti iki kez yedim :/ama hiçbirşey bitmiş değil benim için devam ediyorum ki kilo vermememe rağmen senin için hiç yılıcak bir durum yok ne güzel kilo verdin ve iltifatlar almışsın bunları düşün :)ve gofretleri,cipsleri yememişsin gibi düşün moralin bozulmuyor ve devam etmek için yeterli motivasyonun oluyo :)

kızlar bugun 1 aralık ben 5 gundur dıyetteyım ve ara ara cıkolataya karsı gelemıyorum

ekmegı tamamen kestım

sabah (9.00)
beyaz peynır
salatalık domates
1yumurta sahanda az yaglı
yarım su bardagı portakal suyu

oğle-akşam(15.00)
1 kase tavuk corbası
3 kasık bezelye
havuc salatası
Yogurt

1 tatlı kasıgı nutella yedım dayanamdm yatarkende 1bardak sut ıcecegım
gun ıcınde bol yesıl cay ve su tukettım

bu arada kaybetmeyın motıve edın kendınızı ıpın ucu bır anda kacar yoksa ayın 13 unde ıyı bır dıyetısyene baslayacagım bakalım ne dıyecek 😉

günaydın kızlar yarın tartı günü biliyorum ama ben tartılmaya korkuyorum 2-3 gündür fena saldım toparlamayı düşünüyorum yarından itibaren sizce tartılıpmı devam ediyim yoksa moralimi bozmadan motivasyonum düşmeden yani tartılmadan mı ama buda gercekleri görmemi engelliyor

o seninle alakalı bir durum kilo vermediğini görünce moralim bozulur devam edemem diyorsan hiç tartılma sonuçta sen kendini daha iyi bilirsin
mesela ben diyet yapmama rağmen veremiyorum çünkü sporu bıraktım o yüzden tartılmak istemiyorum ve artık spora başlıyana kadar tartılmıcam da :)

Canım kendini topla öle tartıl o zmn morali bozulacaksa tartılma kendini iyi hissedince tartıl.

ohh canım sende tartılma ben kendi kendime tartılırım artık

Kızlar ben bugün tartıldım ben tok tartıldım 90 kg çıktım. Normalde tartılmayacaktım ama merak ettim tartıldım. Aç tartılsam 89'u görecektim belkide yi
Kızlar bende hasta oldugumdan giremedim kusura bakmayın hala iyileşemedim :2:

kızlar 2 gündür yatak döşek hastayımm yediklerimede dikkat edemedim sürekli yattıgımdan yakamadımda yediklerimi yarın dönüyorum eski düzenime sabah yazarım nler yediğimi iyi aksamlar hepinizee

günaydın kızlar... başlamak ne kadar zor olsada içimden hiçbirşey yapmak gelmesede basladım bugün tekrar zaten kilo aldıgım ortada farkedebiliyorum bari daha fazla almadan bir dur diyeyim ama niye mutsuzum bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…