ben bugun sıfırdan bir diyete başladım kızlar
sabah(8.30)
1 dilim beyaz peynir
salatalık domates
1dilim kepek ekmeği
yeşil çay
oğle(13.00)
1bardak ayran
1adet form kepekli biskuvi
akşam(15.00)
1 dilim haşlanmış tavuk goğüs
bol yagsız salata
4-5 tane haşlanmış karnıbahar
1dilim kepek ekmeği
dayanamadım saat 7den once 2 mandalina yedim :) bol yeşil çay ve su ile bugun bitti :)
kızlar size birsey soracagım şimdi benim vermem gereken normalde 4 ama istegime baglı olarak 8 kilo var ama bu ayca kayanın diyeti iyi hosta okul saatlerime falan uymuyor ara ögünleri yapamıyorum sizce ayda en fazla 4 kilo vermem için ne yapabilirim vermek istiyorum ama sınavlarım daha önemli sonucta bu sene sınava girecegim saglıklı beslensem daha iyi olur çok kararsızım sınava giren tüm arkadaslarımın geçmişte girene kadar baya kilo aldıklarını hatırlıyorum ben almak istemiyorum ama ders çalısırkende insan abur cuburla motive oluyor sanki off verip kurtulmak istiyorum şu 5 kiloyu sonra geri kalanını yavaş yavaş bir akıl verin bana ayda 3 kilo versemde yeter kendimi sıkmıyım yeteryokmu akıl verecek bana
bende öyleyim bugünlerde canım sıkma canını en azından sana destek olanlar var çevrende yavaş yavaş düzelir bu bir geçiş dönemi hep olur yılgınlıklar aynı banada oldugu gibi ben kendimi serbest bıraktım hafta sonu pazartesi günü bomba gibi baslayacagım tekrar şurda yılbasına ne kaldı
Kızlar çok özür dilerim giremedim grip oldum çok fenayım:2:
Maalesef bende bugünlerde çok kaçırdım çikolata cips gazoz gofret hepsinden yedim kendimi kötü hissediyorum
Arkaşlarım, annem, sevgilim hepsi kilo verdiğimi sölüyo mutlu oluyrm ama araya abur cubur girdi moralim gittiiMotive olamıyorum daha doğrusu uygulamayamıyrm hiç bişey sinirlerim bozuldu
günaydın kızlar yarın tartı günü biliyorum ama ben tartılmaya korkuyorum 2-3 gündür fena saldımtoparlamayı düşünüyorum yarından itibaren sizce tartılıpmı devam ediyim yoksa moralimi bozmadan motivasyonum düşmeden yani tartılmadan mı ama buda gercekleri görmemi engelliyor
günaydın kızlar yarın tartı günü biliyorum ama ben tartılmaya korkuyorum 2-3 gündür fena saldımtoparlamayı düşünüyorum yarından itibaren sizce tartılıpmı devam ediyim yoksa moralimi bozmadan motivasyonum düşmeden yani tartılmadan mı ama buda gercekleri görmemi engelliyor
o seninle alakalı bir durum kilo vermediğini görünce moralim bozulur devam edemem diyorsan hiç tartılma sonuçta sen kendini daha iyi bilirsin
mesela ben diyet yapmama rağmen veremiyorum çünkü sporu bıraktım o yüzden tartılmak istemiyorum ve artık spora başlıyana kadar tartılmıcam da :)
kızlar ben su kılo cetvelını yapmayı beceremedım nasıl yapacagım ☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?