Minisko'nun Diyet Günlüğü

Canım senin aklına yattıysa dene bişi kaybetmezsin sonuçta

galiba haklısın bir 10 kilo gitse psikolojik olarakta daha farklıolucam çok yavaş veriyorum buda beni sıkıyo ben kafama takıyorum diyetteyim bir an önce sıfır beden olmalıyım :)(sanki o kadar kısa zamanda bu hale geldim de)bende az yemiyordum yediklerimi de yazıyordum biliyosun ama sanki üzerime yük gibi oldu diyet bu psikolojiden kurtulmam gerek :)sabretmeyi öğrenmeliyim bide sınav stresi üzerine binince öyle oldu sanırım neyse kendimi toparlayacağım inanmam lazım buna :)öyle yada böyle vereceğim kilolarımı..bu yağlar benim değil emanet yerine teslim etmem gerek :)bol bol gülmem gerek :)mutlu olduğuma kendimi inandırmam gerek :)bu melankoliden kurtulmam gerek la la la la :)bugün çok güzel bir gün ve biz çok güzeliz daha da güzel olıciğizzz:)

Çok güzeli ve daha güzel olucaz emin ol Ben şimdiden şişman psikolojisini atmaya başladım üstümden. Kendimi daha güzel görmeye başladım süslenmeye makyaj yapmaya başladım Güzel tepkiler almaya başladım buda beni çok mutlu ediyo Canım bende zor veriyorum kilomu 2 ayda 5 kilo verdim bak. Bi arkadaşımda bana çok kısa bi sürede çok kilo verdiğini söledi benim moralim bozuldu bi an. sonra düşündüm bende hızlı kilo vermiştim ve geri aldım. O yüzden az olsun öz olsun almayalım kilolarımızı Benim kilo vermeye çalıştıgımı bilmiyo kimse daha doğrusu 3-4 kişi biliyo Ve ben bunu başarıp herkesi şok şok şokkkkkkkkk edicem Ayy psikopata bağladım Neyse canım SAKINNN BIRAKMA...... !!! KEndindeli değişikleri fark etmeye çalış

selam kızlarr dünkü kaçamagımdan sonra bugün az yiyorum bunu hakettim :)

sabah
çok kucuk 1 kase nesfit

ogle
koca bir tabak salata
ve yogurt :)

evett öyle olucakk inş..:) neee güzelll bende öyle olmak istiyorummm sabretmeyi öğrenmem lazım:)ve kısa sürede verilen kilolar malesef hemen geliyor geri bencede az olsun kalıcı olsun diyet yaptıgını bilmemeleri bencede daha güzel oluyor insanlar diyette oldugunu bilince senden bir beklenti içine giriyolar ama öteki türlü aa nasıl verdin? ,ne yaptın? gibi tepkiler alıyorsun :)bırakmamaya çalışıyorumm canımm er yada geç birgün zayıf olacağım inanıyorum :)

Sabah Kahvaltısı
Kalktıgım gibi bir büyük bardak su
1 tane haşlanmış yumurta
2 k.k. beyaz peynir

Ara
1 elma
bir kase yoğurt

Öğlen yemeği

5 kaşık kıymalı karnabahar yemeği
salata

Ara
Bir armut
bir bardak süt

akşam yemeği
5 kaşık sebze yemeği
Salata

Ara
6 tane badem (bir gün ara ile yapacağım ekmeksiz diyet 2 gün üst üste yapıldıgında halsizlik yapar demişti diyetisyenim zamanında :) )

Daha çok kilo vermek için haftada 2 gün Bir gün arayla yapmamı söylemişti Proteinliside var arkadaşlar isteyen deneyebilir:)

selam kızlarr dünkü kaçamagımdan sonra bugün az yiyorum bunu hakettim :)

sabah
çok kucuk 1 kase nesfit

ogle
koca bir tabak salata
ve yogurt :)

Canım kaçamktan sonra diğer gün az yemek gerçekten çok doğru ama sen hata yapmışsın :44: Kahvaltıdan kesersen yediklerini yanlış olur. Çünkü kahvaltının iyi olması seni gün boyu daha az acıkmanı sağlar. Kahvaltıda yediklerinin yarısını yemiş gibi kalori alırmısın. Öğlende sadece salata yogurt yapma bence. Öğlen yemeğini ye akşam salata, yoğurt, çorba, haşlanmış sebze yiyerek akşam yemeğini hafif geçirebilirsin :)

Çok sevindim canım yeniden neşelenmene :)) Sende belli etme zayıflamaya çalıştıgını öle daha zevkli oluyo Tabikide kilo verip sağlıklı vücutlara kavuşacağızz

Ayy canım ya senin menüler tam diyetisyenden çıkma profesyonel gibi Ben uygulayamıyorum maalesef

Çok sevindim canım yeniden neşelenmene :)) Sende belli etme zayıflamaya çalıştıgını öle daha zevkli oluyo Tabikide kilo verip sağlıklı vücutlara kavuşacağızz

canım teşekkür ederiimm önce kendi kendimi motive etmeliyim çünkü kendin motive olmadın mı başkası ne dese kar etmiyor :)tabiki seninde büyük desteğini gözardı edemem :)sanal olarakda olsa iyiki girmişim buraya iyiki tanımışım seni .:)

Ayy canım ya senin menüler tam diyetisyenden çıkma profesyonel gibi Ben uygulayamıyorum maalesef [/QUOTE]

:)bazen çok kalıplara girmek yıldırıyor malesef ama o diyetisyenin sistemi güzeldi yeri gelince esnetiyodu dışarda olunca yada imkan olmadığı zamn o yüzden onun sistemine devam ediyorum canım

Canım kaçamktan sonra diğer gün az yemek gerçekten çok doğru ama sen hata yapmışsın Kahvaltıdan kesersen yediklerini yanlış olur. Çünkü kahvaltının iyi olması seni gün boyu daha az acıkmanı sağlar. Kahvaltıda yediklerinin yarısını yemiş gibi kalori alırmısın. Öğlende sadece salata yogurt yapma bence. Öğlen yemeğini ye akşam salata, yoğurt, çorba, haşlanmış sebze yiyerek akşam yemeğini hafif geçirebilirsin :)

haklısın canım ama bugün böyle oldu artık aksamda dısarda yedim yemegimi ve en az kalorili olan çorbayı tercih ettim ama sanırım dün çok yedigimden çok tokluk hissi var :)

bu arada karnım acıktıgında meyve yiyecegim ve bugünü bitirecegim yarın ayca kayanın diyetine baslıyorum :)

:)bazen çok kalıplara girmek yıldırıyor malesef ama o diyetisyenin sistemi güzeldi yeri gelince esnetiyodu dışarda olunca yada imkan olmadığı zamn o yüzden onun sistemine devam ediyorum canım

Sen nasıl rahat ediyosan onu yap canım :) Önemi olan senin rahat etmen :)

Ay valla özeniyorum diyetlerinize :26: ben öle bağlı kalamıyorum ya Canım bide ben bakayım şu ayça kayanın diyetine belki aklıma uyar yaparım :) Akşam konusunda çok güzel bi tercih yapmışsın Ya ben meyve yedikten 30 dk sonra falan acıkmış gibi oluyorum nie bilmiyorum çok mu oburum ya

Kızlar ben Maydanoz Suyuna başlıcam göbeği baya eritiyomuş bide sürekli wc çıkartıyo Belki o sayede biraz su içerim

teşekkür edrim canım hayır oburlukla hiç alakası yok onun canım meyve şekerli oldugu için tek başına yediğin zaman şekeri birden çıkartıp birden düşürdüğü için açlık hissediyosun o yüzden yanında bir bardak süt veya yoğurt veya badem ceviz tüketmelisin :) o zaman acıkmıyosun özellikle süt ve yoğurtla onların üzerine biraz tarçın serp tatlı isteğini kesiyor ve şekeri dengeliyo afiyetler olsun..:)

Ayy canım halimi görsen halimi gülersin Normalde öle hemen acıkan biri değilim meyve canım istiyo yiyorum sonra bi acıkma başlıyo anlatamam 2-3 çubuk kraker yiyorum geçiyo sonra Bundan sonra tek yemeyeyim bari teşkr ederim canım

ayyy bilirim bilirimm öyle bir kazınır ki insanın içi sanki 1 aydır lokma atmamışssın :)bencede öyle ye daha iyi olacağını düşünüyorum rica ederim canım ne demek ..

Şimdide öle durumdayım ama yemicm işte inat ettim

:)yeme canım yeme inat edince gerçekten insan yemiyo oluyo yani :)ben öyle zamnlarda kendime diyorum ki 20 senedir yedinde ne oldu açlıktan kimse ölmüyor ne geldiyse başıma boğazımdan geldi :)sonra yeme isteğim kendiliğinden gidiyo :)

kızlar bu 2 gündür saldım yine ben eve aksam 9 gibi geliyorum hafta sonu oldugu için yogunum bu haftalık sadece... bugünde böyle geçecek ve malesef dısarda herkes ne yerse ondan yiyorum psikolojim bozuldu ya kilo alıcam kokusuyla yiyorum ama vicdan azabıyla yarın 1 saat pilatesim var yarından itibaren yine toparlamam lazım kendimi bugünlük beni affedin hoşcakalın

Hahahha canım çok hoşsun ya çok güldüm Cidden 20 senedir yiyoruz olan ortada

Canım sıkma canını lütfen. Bu senin suçun değil ki eve geç gelmen seni bazı konularda engelliyor. Ama sıkma canını lütfen. zaten vermen gereken 7,5 kilocuk var :) onuda yavaş ver geri alma Ztn normali haftada 1 kilo seninde ennn fazla 2 ay sürecek. Ve sen zaten sağlıklı verebilmek için zaten sağlıklı yönleri deniyosun Yoksa istesen şu sağlıksız ayda 10 kilo diyetlerini uygulardın. Sıkma canını olur mu

Ayça Kaya'nın listesine baktım gerçekten güzelmiş ya bende başlıcam ona kıskandım İnşallah işe yarar

25.11.2012 tarihli menüm artık satli değil canım istediğinde yiyorum ve diyet psikolojisinde değilim daha rahatım :)

sabah kahvaltısı
biraz beyaz peynir
1 tane yumurta
2 dilim ekmek

sütsüz şekersiz nescafe

acıktıgımda

1 tane mandalina
1 dilim beyaz ekmek
biraz peynir

canım istediği için nescafe yine :)

acıktığımda
ufak bir tabak taze fasulye yemeği
2dilim ekmek

ve 7 den sonra hiçbirşsey yemiyorum ben diyet yapmıyorum artık böyle yaşıyorum daha mutluyum :) herşeye saldırasım gelmiyo diyet yaptıgımı düşünerek beynime ve bedenime eziyet etmiyorum yine az yiyorum ama diyet yapmıyorum beynime diyet yaptığımın sinyalini gönderince daha çok acıkıyorum böyle ise sıfır açlık :)çünkü yemek tarzım bu diyette değilim ki:)

Canım sıkma canını lütfen. Bu senin suçun değil ki eve geç gelmen seni bazı konularda engelliyor. Ama sıkma canını lütfen. zaten vermen gereken 7,5 kilocuk var :) onuda yavaş ver geri alma Ztn normali haftada 1 kilo seninde ennn fazla 2 ay sürecek. Ve sen zaten sağlıklı verebilmek için zaten sağlıklı yönleri deniyosun Yoksa istesen şu sağlıksız ayda 10 kilo diyetlerini uygulardın. Sıkma canını olur mu

çook sagol canım yorumların için inanılmaz motive ediyor sözlerin iyiki bulmusum bu grubu yarından itibaren dönecegim yine eski düzene sporada gidiyorum yarın :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…