Minisko'nun Diyet Günlüğü

26.11.2012 tarihli yemek menüm :)

Sabah kahvaltısı
bir dilim peynirli börek
2 ç.k. yumurta salatası
bir kesme şeker kadar peynir

yemekten bir saat sonra Nescafe gold koca bir kupa :)

Ara öğün falan yapmadım midem kazınmaya başladığında 2 tane küçük boy mandalina yedim (diyette olmadığım için kendimi ara öğünle şartlandırmadım :) )

öğlen birşey yemedim sadece su içtim ve yürüyüş yaaptım saatlerce :)yani koşturur gibi değil gezerek hatta bakına bakına zevk alarak yürüdüm spor yapmıyordum ben sadece gezintiye çıkmıştım :) (amacım dayatma psikolojisinden kurtulmak )

Ve artık akşam olmuştu eve geldiğimde baya acıkmıştım ama diyette olmadıgım için bu açlığım aclık diyeti değil normal insan acıkmasıydı :) sonra sakin bir şekilde bol nefes alarak mutfağa doğru gittim yemeğimi hazırlamaya başladım Saat 17:45 olmuştu akşam yemeği için ideal bir saat denilebilir

bir tabak kıymalı karnı bahar yemeği
1 dilim uno denge ekmeği (kalorisi düşük ve besin değeri yüksek bir ekmek tavsiye ederim canlarım )
az yağlı limonlu salata
ve iki kaşık yoğurt (yanlış yaptım biliyorum ama bu sefer canım salatayı yağlı yemek istedi ve yoğurtta yemek istedim ama salatanın yağının miktarından ve yoğurdun miktarını azaltarak kısmaya çalıştım ) :)

bu saatten sonrada ancak bir porsiyon süt veya yoğurt yanında bir meyve yerim:)

Canım diyet psikolojisinden çıkarak çok doğru bi karar vermişsin kafanın rahat olmasına çok sevindim :) İnsanın kilo vermesi psikolojik bişeymiş zaten

çook sagol canım yorumların için inanılmaz motive ediyor sözlerin iyiki bulmusum bu grubu yarından itibaren dönecegim yine eski düzene sporada gidiyorum yarın :) :)

Ne demek canım desteğim oluyosan ne mutlu bana :)

selam kızlaar tekrar düzene soktum yediklerimi
sabah
1 kase nesfit
ogle
1 kase corba (hazır)
1 dil.ekmek
cok az salata

Canım çok sevindim motivasyonunu topadıgınaaaa tam gaz devammm

Canım harikasın :) bence akşam bi yanlışlık yok Salataya 1 tatlı kaşıgı zeytinyağı dökmend hiçbir sakınca yok. Yogurt o kadar fazla yememişsin bişicik olmazz

Kızlar bugün yolculuk yapmam gerekti 4 saat yolda geçti 7 saat falan evde değildim. Sabah kahvatı yapıp çıkmıştım
KAhvaltıda ;

-Kk peynir
-Domates,maydanoz,biber
-2 dilim tam buğday ekmeği
-Çay

Yolda oldugum için ;

Öğlen:
-Nescafe (şekersz)
-Eti Cin (en masum o vardı )

İkindi:
-Nescafe (şekersiz)
-Form bisküvi 51:yaşasınnn )

Ve nihayet eve geldim ve

Akşam
-Çorba
- 1 Dilim tam buğday ekmeği
-Az aşura çok az ama

Bugün saçma sapan bi yemek yedim ya

caanım kesinlikle katılıyorum psikolojik olduguna :) teşekkür ederim sende öyleeesin hepimiz öyleyiz :) yolculukta iyi yapmışsın valla hafif yemişsin :)ve düzenli yemişsin süper gidiyoruz yaa vericez çok inanıyorum hepimize Allah'ım ideal kilomuza ulaştığımız güzel günleri göstersin inş. güzel güzel giyinelim :)ve sağlıklı mutlu insanlar olalım :)

caanım kesinlikle katılıyorum psikolojik olduguna :) teşekkür ederim sende öyleeesin hepimiz öyleyiz :) yolculukta iyi yapmışsın valla hafif yemişsin :)ve düzenli yemişsin süper gidiyoruz yaa vericez çok inanıyorum hepimize Allah'ım ideal kilomuza ulaştığımız güzel günleri göstersin inş. güzel güzel giyinelim :)ve sağlıklı mutlu insanlar olalım :)

İnşallahhh canımmm Bugün tartılma günümüzdü kim tartıldı bakimmm ??? Ben yine aynı KOCAMAN Bİ 90 KG

ben tartıldım verecegime almısım yaa motivasyon gitti yine ama ayca kayanın diyetini tavsiye ediyorum cok rahat yapılıyor kızlarr :))

kızlar bende tartıldım kilo vermemişim ama almamışım da :) neyse yine ucuz atlattım :)
bugün kalkınca bir bardak su içtim sonra kahvaltı 11veya buçuk civarıydı kahvaltımı yaptım

suya kırılmış yumurta (yumurtanın üzerine bir çay çaşığı zeytşn yağı pulbiber,karabiber ve tuz attım yavan olmasın diye )
1 tane zeytin
2 kesme şeker büyüklüğü beyaz peynir
1 dilim denge ekmeği

Ara yok yürüşe çıktım yine eve geldiğimde de saat 15:00 sularıydı :)
1 tane küçük boy mandalina yedim

sonra yarım litre su içtim ve iyice acıkmıştım :)çünkü saat 17:00 olmuştu yemeğimi hazırladım o ara saat buçuk oldu
yemekte ise bir kepçe şehriye çorbası
Bir kaşık makarna bir çorba kaşığı patates oturtması (patatesi kızarmamış)
yağsız salata

yarım litre su ama bunu birden içmiyorum tabi ki bardaklara bölerek Birden içip midemi büyütemem zaten yeterince büyük :)

yatmadan evvelde hafif bi öğün yapacağım canım ne yemek isterse belki ceviz-badem belki meyve-süt yoğurt veya diyet bisküvi-çay ikilisiyle :)keyfime göre :)

Kızlarrr motivasyonda düşme yokkkkkk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bugün öğlen evde değildim misafirdim

Öğlen;
-Çok az makarna salatası
-1 parça börek
-Bol çay
(şekersiz)

Akşam;
-Çorba
-2 dilim t.b ekmeği
-Salata

merhaba kızlar aranıza katılabılırmıyım:)
benım vermem gereken tam22 kılo var:) aslında ben 66 ıle hamıle kaldım ve hamılelıkte 32 kılo aldım evet tam 32 kılo doguma gırdıgımde 98ı gordum dogum sonrası 15 kılo verdım kendılıgınden ama 5 ını gerı aldım sut muhabbetı ıcın ne varkı sutum artmadı yanı emzıremıyorum sımdı 88 ım ve hedefım 66 ! dukan denedım dayanamdım,lahana corbası ve karatay yaptım verdım ama gerı aldım sımdı tekrar dıete baslayacagım.yarın ne yedıgımı yazarım:) herkese basarılar :)

Tabiki katılabilirsin canım Bizimde vermemiz gereken baya bi kilo var bu yolda seni yalnız bırakmayız inşallah hedefimize hep birlikte ulaşırız

selam kızlarr :) bugünkü menum
sabah
1 yumurta
1 kk peynir
2 dil.ekmek

ogle
1 dil.ekmek
1 kase corba
5 y.k patates yemegi

(çorba gereksizdi fazla oldu ama çok canım cektii :)

28.11.2012 tarihli menüm

Sabah kalktığım gibi bir bardak su sonra

Sabah kahvaltısı
2 dilim denge ekmeğiyle beyaz peynirli tost
3 tane siyah zeytin
çay

Ara öğün
1 tane elma

Öğlen yemeğimle akşam yemeğimi birleştirip yiyorum artık :)ama tek öğünün porsiyonuyla hatta daha bile az

3 kaşık ıspanak
1 kaşık makarna
bir tabak 1 tatlı kaşığı yağlı salata

yemekten bir saat sonra nescafe bir kupa Şekersiz ve sütsüz tabiki:)

yatmadan öncede

1 kase yoğurda bir tatlı kaşığı keten tohumu atıp yiyeceğim :)

birde (1.5Lt)8 bardak su içtim canlarım bugünlük bu kadar :)

ben bugun sıfırdan bir diyete başladım kızlar

sabah(8.30)
1 dilim beyaz peynir
salatalık domates
1dilim kepek ekmeği
yeşil çay

oğle(13.00)
1bardak ayran
1adet form kepekli biskuvi

akşam(15.00)
1 dilim haşlanmış tavuk goğüs
bol yagsız salata
4-5 tane haşlanmış karnıbahar
1dilim kepek ekmeği

dayanamadım saat 7den once 2 mandalina yedim :) bol yeşil çay ve su ile bugun bitti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…