25.11.2012 tarihli menüm artık satli değil canım istediğinde yiyorum ve diyet psikolojisinde değilim daha rahatım :)
sabah kahvaltısı
biraz beyaz peynir
1 tane yumurta
2 dilim ekmek
sütsüz şekersiz nescafe
acıktıgımda
1 tane mandalina
1 dilim beyaz ekmek
biraz peynir
canım istediği için nescafe yine :)
acıktığımda
ufak bir tabak taze fasulye yemeği
2dilim ekmek
ve 7 den sonra hiçbirşsey yemiyorum ben diyet yapmıyorum artık böyle yaşıyorum daha mutluyum :) herşeye saldırasım gelmiyo diyet yaptıgımı düşünerek beynime ve bedenime eziyet etmiyorum yine az yiyorum ama diyet yapmıyorum beynime diyet yaptığımın sinyalini gönderince daha çok acıkıyorum böyle ise sıfır açlık :)çünkü yemek tarzım bu diyette değilim ki:)
çook sagol canım yorumların için inanılmaz motive ediyor sözlerin iyiki bulmusum bu grubu yarından itibaren dönecegim yine eski düzene sporada gidiyorum yarın :) :)
selam kızlaar tekrar düzene soktum yediklerimi
sabah
1 kase nesfit
ogle
1 kase corba (hazır)
1 dil.ekmek
cok az salata
26.11.2012 tarihli yemek menüm :)
Sabah kahvaltısı
bir dilim peynirli börek
2 ç.k. yumurta salatası
bir kesme şeker kadar peynir
yemekten bir saat sonra Nescafe gold koca bir kupa :)
Ara öğün falan yapmadım midem kazınmaya başladığında 2 tane küçük boy mandalina yedim (diyette olmadığım için kendimi ara öğünle şartlandırmadım :) )
öğlen birşey yemedim sadece su içtim ve yürüyüş yaaptım saatlerce :)yani koşturur gibi değil gezerek hatta bakına bakına zevk alarak yürüdüm spor yapmıyordum ben sadece gezintiye çıkmıştım :) (amacım dayatma psikolojisinden kurtulmak )
Ve artık akşam olmuştu eve geldiğimde baya acıkmıştım ama diyette olmadıgım için bu açlığım aclık diyeti değil normal insan acıkmasıydı :) sonra sakin bir şekilde bol nefes alarak mutfağa doğru gittim yemeğimi hazırlamaya başladım Saat 17:45 olmuştu akşam yemeği için ideal bir saat denilebilir
bir tabak kıymalı karnı bahar yemeği
1 dilim uno denge ekmeği (kalorisi düşük ve besin değeri yüksek bir ekmek tavsiye ederim canlarım )
az yağlı limonlu salata
ve iki kaşık yoğurt (yanlış yaptım biliyorum ama bu sefer canım salatayı yağlı yemek istedi ve yoğurtta yemek istedim ama salatanın yağının miktarından ve yoğurdun miktarını azaltarak kısmaya çalıştım ) :)
bu saatten sonrada ancak bir porsiyon süt veya yoğurt yanında bir meyve yerim:)
Canım diyet psikolojisinden çıkarak çok doğru bi karar vermişsin kafanın rahat olmasına çok sevindim :) İnsanın kilo vermesi psikolojik bişeymiş zaten
Ne demek canım desteğim oluyosan ne mutlu bana :)
Canım çok sevindim motivasyonunu topadıgınaaaa tam gaz devammm
Canım harikasın :) bence akşam bi yanlışlık yokSalataya 1 tatlı kaşıgı zeytinyağı dökmend hiçbir sakınca yok. Yogurt o kadar fazla yememişsin bişicik olmazz
Kızlar bugün yolculuk yapmam gerekti 4 saat yolda geçti 7 saat falan evde değildim. Sabah kahvatı yapıp çıkmıştım
KAhvaltıda ;
-Kk peynir
-Domates,maydanoz,biber
-2 dilim tam buğday ekmeği
-Çay
Yolda oldugum için ;
Öğlen:
-Nescafe (şekersz)
-Eti Cin (en masum o vardı)
İkindi:
-Nescafe (şekersiz)
-Form bisküvi51:yaşasınnn )
Ve nihayet eve geldim ve
Akşam
-Çorba
- 1 Dilim tam buğday ekmeği
-Az aşura çok az ama
Bugün saçma sapan bi yemek yedim ya
Canım diyet psikolojisinden çıkarak çok doğru bi karar vermişsin kafanın rahat olmasına çok sevindim :) İnsanın kilo vermesi psikolojik bişeymiş zaten
Canım harikasın :) bence akşam bi yanlışlık yokSalataya 1 tatlı kaşıgı zeytinyağı dökmend hiçbir sakınca yok. Yogurt o kadar fazla yememişsin bişicik olmazz
Kızlar bugün yolculuk yapmam gerekti 4 saat yolda geçti 7 saat falan evde değildim. Sabah kahvatı yapıp çıkmıştım
KAhvaltıda ;
-Kk peynir
-Domates,maydanoz,biber
-Çay
Yolda oldugum için ;
Öğlen:
-Nescafe (şekersz)
İkindi:
-Nescafe (şekersiz)
Ve nihayet eve geldim ve
Akşam
-Çorba
-Az aşura çok az ama
KAhvaltıda ;
-Kk peynir
-Domates,maydanoz,biber
-Çay
Yolda oldugum için ;
Öğlen:
-Nescafe (şekersz)
İkindi:
-Nescafe (şekersiz)
Ve nihayet eve geldim ve
Akşam
-Çorba
-Az aşura çok az ama
caanım kesinlikle katılıyorum psikolojik olduguna :) teşekkür ederim sende öyleeesin hepimiz öyleyiz :) yolculukta iyi yapmışsın valla hafif yemişsin :)ve düzenli yemişsin süper gidiyoruz yaa vericez çok inanıyorum hepimize Allah'ım ideal kilomuza ulaştığımız güzel günleri göstersin inş. güzel güzel giyinelim :)ve sağlıklı mutlu insanlar olalım :)
İnşallahhh canımmmBugün tartılma günümüzdü kim tartıldı bakimmm ??? Ben yine aynı KOCAMAN Bİ 90 KG
ayyy ben tartılmadım bu sabah unuttum yarın tartılırım :)
Aaaaaa çokkk ayıpppp
ayy çok utandım :$
merhaba kızlar aranıza katılabılırmıyım:)
benım vermem gereken tam22 kılo var:) aslında ben 66 ıle hamıle kaldım ve hamılelıkte 32 kılo aldım evet tam 32 kılo doguma gırdıgımde 98ı gordumdogum sonrası 15 kılo verdım kendılıgınden ama 5 ını gerı aldım sut muhabbetı ıcın ne varkı sutum artmadı yanı emzıremıyorum sımdı 88 ım ve hedefım 66 ! dukan denedım dayanamdım,lahana corbası ve karatay yaptım verdım ama gerı aldım sımdı tekrar dıete baslayacagım.yarın ne yedıgımı yazarım:) herkese basarılar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?