minnacık 1 dert

Ne pişirdin kızzz
Ahh ahh keşke benim de babam olsa da ben de ona böyle yemekler hazırlasam duygulandım şimdi..

Ne pişirdin kızzz
Ahh ahh keşke benim de babam olsa da ben de ona böyle yemekler hazırlasam duygulandım şimdi..
Vallahi burdakilerden çok alakasız oldu ama mantar gördüm markette tüm planlarimi değiştirdim mantarli pilav yaptım yanına çorba, içecekler falan ayarladim birseyler. Ana herrkese çok teşekkür ederim bu başlıkta şunu anladım, hiçbir yemek aslında zor değilmiş çok da güzel olmuştu pilavım bayıldık babamla ayıptır söylemesi
Yaaaa Ben de duygulandım şimdi.. Özel olmazsa vefat durumu mu?

Oh mis afiyet olsun canım.
Maalesef vefat durumu evet, sen babanın kıymetini bil aklına geldikçe ona böyle güzel yemekler yap :)
Sonradan insan yapmadığı her şey için kızıyor kendine

Oh mis afiyet olsun canım.
Maalesef vefat durumu evet, sen babanın kıymetini bil aklına geldikçe ona böyle güzel yemekler yap :)
Sonradan insan yapmadığı her şey için kızıyor kendine
Yaaa, inan çok üzüldüm Allah rahmet eylesin çok etkileniyorum ben böyle şeylerden. Hiç kızma kendine nolur eminim çok iyi bi evlat olmuşsundur. Yanımızdakilere uzun ömürler versin Rabb'im. Ben pek ne şekilde konuşacağımı bilemem bu durumlarda yanlış birsey yazdıysam özür dilerim, kusura bakma nolur. Dikkat ederek düşünerek yazmaya çalışıyorum ama, olur ya..

Ayy canım kıyamam sana ya olur mu öyle şey ..
Güzel dileklerin için çok sağol Allah size de uzun hayırlı ömürler versin

Ben bayılırım salçaya ama babam baharatlı sever. Cidden, artık benim de kurtarıcım olabilir

Bu arad bulgur pilavı için suyu yanlış yazmışım şimdi fark ettim. 1 bardak bulgura 2 bardak su konulur. Pirinç pilavındaysa; pirinci önceden sıcak suda ıslatmak lazım, sonra yağ koyup pirnçleri süzüp kavurmak lazım (taş gibi olana kadar kavurucaksın), sonra 1 bardak pirinçse eğer, 1.5 bardak su koyacaksın. Ne lapa olur ne çok kuru. Hep aynı ayarda tane tane olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…