Minnak pigim

Birakitamolsa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2014
4.024
5.042
158
33
3 gün önce hamster aldm ama acayp kokuo annem karaciğer hastası ve tiksinmemesi lazım bu kokuyu nasıl engelleyeblirm sıkıştırılmış talaş kullanıyorz ama yinede kokuyor

Hamster'ın kendisi kokmaz. Yalanarak yaparlar temizliklerini ve mis gibilerdir.
Zemin malzemesi kokar dışkıladıkları için.. 3 günde bir değiştirin mesela.. Sıkıştırılmış talaş veya konfeti kullanabilirsiniz..

Evet kendisi kokmuo zaten 7 24 temzlk yapio sipa evi var kafeste evine kaka yapms ondn kokuoms evinede talaş koycm TSK ederm cevabınz için
A evet evinin içine de talaş koymalısın. Onlar genellikle çişlerini kafesin hep aynı köşesine yaparlar. Bunu tespit edersen,hergün sadece o bölümün talaşını değiştirerek kokuyu engelleyebilirsin de. 3 günde bir de komple taban temizliği.

Rica ederim:KK60:

Bende besledim zamanında
Talaşı sürekli değiştirin.
Birde yapıyormusunuz bilmem ama ben bir parça pamuk koyardım onu didikleyip kendine yatak yapardı :KK48:

Bende besledim zamanında
Birde yapıyormusunuz bilmem ama ben bir parça pamuk koyardım onu didikleyip kendine yatak yapardı :KK48:
Ya pamuk deilde peçete yırtıp evine koy dediler bizimki daha küçük ondn mi bilmem ama peceteyi ellerinin arasına alıp yedi zor aldm elinden . Alt talaşini 3 4 günde bir evininkinide hergün deistrcm . Şimdi o kadar çok brokoli yediki deli gibi koşuyor :))

Bende besledim zamanında
Merhaba siz hamsternzi elinize nasıl alistrmstnz ben birz tırsıyorum kendsnden ilk defa bi hayvanmdan korkuorm:)))

Hamster'ın kendisi kokmaz. Yalanarak yaparlar temizliklerini ve mis gibilerdir.
Zemin malzemesi kokar dışkıladıkları için.. 3 günde bir değiştirin mesela.. Sıkıştırılmış talaş veya konfeti kullanabilirsiniz..
Hamsterim geceleri çok ötüyor vik Vik vik hiç durmuyor netten baktım canı aciynca otermis ama biyernde bi sorun yok ışığı kapatp odalarimza geçince ötüyor neden acaba fikriniz varmı

Back
X