minnet borçluyum hepinize..

nays

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2014
52
0
1
Bursa
kızlar sizleri tanımıyorum ve sevdıklerımınden daha degerlı destekler gordum..sanırım daha ıyıyım daha ıyı ıdrak edebılıyorum..dusunuyorumda nısanlım cafede ben babama rest cekemem dedıgınde tamam hayatım senın ıstedıgın olsun deseydım ben aılemı karsıma alsaydım emınım bız suan 19 eylul ıcın nıkah gununu almıs hazırlıklarla ugrasıyoduk halen..ama sonrasında nolucaktı..belkıde esya alırken belkıde dugunde tartısma olucaktı her daım onların ısteklerını kabul ettım dıye etmek mı zorunda kalıcaktım bılmıyorum belkıde cok mutlu olucaktım onuda bılmıyorum..lakın bıldıgım tek bır sey bazı detayları ogrenımıcektım..ben desınatorum ve fuarlarımız olur ıstanbul fuarına gelmıstım mayısın 20de..1 hafta orda kaldım nısanlım nisan fotograflarımızı getırdıgınde eve annemle 2 3 saat konusmuslar ve benım yenı yenı haberım oluyor..annesının yanından ev tutmak ıstemıyormus hıc anneme anlatmıs ayusna kızıcaklar karısıcaklar ne gıydı ne yedı nereye gıttı dıye ıstemıyorum ona yakın olmak ıstemıyorum demıs bunları bılseydım dahamı farklı olurdu bılmıyorum anneme kızdım soyleseydın dıye nısanlım zor durumda bırakmak ıstememıs ona soz vermıs..sadece dugun yuzunden delı dıvane seven erkek arkamda duramayacak cesarette ıse ya evlendıgımızde ya cocuk oldugunda..kafamda tek soru var mutlu mu mutsuzmu olurdum bılmıyorum ama ben herseyı kabul ettıgımde nekadar gıderdı bu ılıskı bu evlılık bılmıyorum .....

Arkanda durmayacak erkekle evlenilmez zaten

adamın tavırları istekleri net değil bulanıksa o suyu içmeyeceksin

tabi düşünmen iyi olmuş

eninde sonunda aşk bitiyor sonra
geriye kalan adamın karekteri

Acaba mutlu olur muydum demek, keske o gun orada o isi bitirseydm demekten daha hafif bir aci. Birinde sadece kafanda soru isareti kalir, birinde hayatin kayar. ailesini taniyo zaten baskicilarmis. hayirlisi boyleyms deyip yoluna bakmayi dene..

eğer böyle olduysa böyle olması gerektiği içindir. her şerde bir hayır vardır. bunu ileride anlayacaksınız..

bu sene bende senin gibi bir ilişki bitirdim. ve inan sana birşey söyleyeyim.
daha şimdiden eğer kafanda soru işaretleri bırakıyorsa emin ol sen mutlu olamayacaktın.
Eğer içinde birşeyler bitirmeye karar verdiyse, bil ki içinden bir ses sana mutlu olman için bir ipucu fısıldadı. duydun ve yavaş yavaş daha da mutluluğa gidiyosun

kararlar herzaman birbiri ile birebir örtüşmez
elbette pürüzler farklı düşünceler çıkar
özellikle düğün gibi hayatın çok önemli bir admını yaşarken
olacaktır
ancak sorun çözüme gitmek yerine
ben bunu bu şekilde yapıyorum işine gelirse gibi bir tavır takınarak
çözümden ziyade baskı yapmaktır
nişanlın
bu baskıyı
çekip gidebilecek boyuta taşıdı ise
tamam demiş olman
sadece o anki gidişini engelleyecekti
bir sonraki gidişi için sana yine 2 seçenek bırakacak
ya tamam de ya gidiyorum
übence sen ona da iyilik yapmışsın
yol daha yakınken göndermişsin
yaşanamamışlıklarının merakı hayatının her döneminde içinde muamma olarak kalacak olsa da
yaşayıp görüp pişman olmaktan iyidir
doğruyu yaptığını düşünüyorum
bundan sonrası için hakkında hayırlısı olsun

umarım sende bende mutlu oluruz o halde..

umarım sende bende mutlu oluruz o halde..

onlar bizim hayatımıza girdi ve çıktı. iyi ki de girdi. çünkü onlardan çok şey öğrendik. en azından kendi adıma konuşayım,
onun yanlışları kendi yanlışlarımı görmemi sağladı, o hataları hayatıma girecek yeni kişiye yapmıycam.
gerçekten ne istediğimi onunla öğrendim. eğer hayatıma o girmeseydi ben hala ne istediğini bilmeyen avare gibi dolanacaktım.
bizim mutlu olmamak için bir nedenimiz yok. yeter ki bunu sen iste..

Annenizle konuşacağına sizinle ve kendi ailesiyle konuşması gerekirdi. Bana göre sadece kafanızı karıştırmaya çalışmış ve anneniz size söylemeyince planı suya düşmüş.

Hayırlısı olmuş bence
O çağa gelmiş kendi kararını kendi veremiyor mu
Gelip senle konuşacapına vah vah diye annenle dertleşmekle yetiniyosa
Boşver zaten bişey yapamıyo sadece ağlıyo

Evlilik çağına gelmiş bireyler, kendi kararlarını kendileri vermeli
Ki kendi bile ailesinin herşeye karışacağını söylemiş
Verilmiş sadakan varmış

Bundan sonraki hayatında mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…