kızlar sizleri tanımıyorum ve sevdıklerımınden daha degerlı destekler gordum..sanırım daha ıyıyım daha ıyı ıdrak edebılıyorum..dusunuyorumda nısanlım cafede ben babama rest cekemem dedıgınde tamam hayatım senın ıstedıgın olsun deseydım ben aılemı karsıma alsaydım emınım bız suan 19 eylul ıcın nıkah gununu almıs hazırlıklarla ugrasıyoduk halen..ama sonrasında nolucaktı..belkıde esya alırken belkıde dugunde tartısma olucaktı her daım onların ısteklerını kabul ettım dıye etmek mı zorunda kalıcaktım bılmıyorum belkıde cok mutlu olucaktım onuda bılmıyorum..lakın bıldıgım tek bır sey bazı detayları ogrenımıcektım..ben desınatorum ve fuarlarımız olur ıstanbul fuarına gelmıstım mayısın 20de..1 hafta orda kaldım nısanlım nisan fotograflarımızı getırdıgınde eve annemle 2 3 saat konusmuslar ve benım yenı yenı haberım oluyor..annesının yanından ev tutmak ıstemıyormus hıc anneme anlatmıs ayusna kızıcaklar karısıcaklar ne gıydı ne yedı nereye gıttı dıye ıstemıyorum ona yakın olmak ıstemıyorum demıs bunları bılseydım dahamı farklı olurdu bılmıyorum anneme kızdım soyleseydın dıye nısanlım zor durumda bırakmak ıstememıs ona soz vermıs..sadece dugun yuzunden delı dıvane seven erkek arkamda duramayacak cesarette ıse ya evlendıgımızde ya cocuk oldugunda..kafamda tek soru var mutlu mu mutsuzmu olurdum bılmıyorum ama ben herseyı kabul ettıgımde nekadar gıderdı bu ılıskı bu evlılık bılmıyorum .....