Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar minoxidil kullananlar yardım..

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
işe yaramasına sevindim canım :) peki 7 ay sadece %5lik olanı mı kullandın? kadınlarda kullanması sakıncalıymış baş ağrısı tansiyon düşüklüğü ve çarpıntı yapıyomuş sende bu tür yan etkileri oldu mu? bi de %5lik olan diğerinden daha etkili olduğu için ilk başta daha fazla saç dökülür diye korkuyorum sende ne kadar döküldü?

benim tepe kısmım bayağı bir açık olduğu için erkek için olanını kullandım. ilk ay dökülme yaptı ama bu bi süreç sonra bitti dökülme ama öyle abartı değil di yani. baş ağrısı yaptı hafif çarpıntıda yaptı ama geçti artık.yalnız saçlarınız çıktı zaman onları korumak amacıyla özel şampuanı ve bakım kremi var onları kullanman gerek.kalınlaşması ve büyümesi için.

anladımm..ben bugün aldım %2lik olandan..ilk onu bi kulanayım sonra %5lik olandan dönüşümlü olarak kullanıcam..peki bahsettiğiniz şampuan ve kremin ismi nedir? nerden temin edebilirim

Arkadaşlar minoxil %2 bayan,minoxil %5 erkek var.Bir tek eczanelerde satılma izni varmış.Şampuanı vs. başka hiç bir şeyi yokmuş.İnternetten satılanlar sahtesiymiş bilginize.Eczane dışında bir yerden almayın. Minoksil %2 bayan için olanı 6 gündür kullanıyorum.Sabah 5 akşam 5 fıs.Dün göğüste hafif ağrı bugün baş ağrısı var.Bakalım sonrası ne olacak deniyoruz:)))

mixoxili yeğenim 2 sene önce almışdı kullanırken baş ağrısı uyku hali oluyo diyordu neyse kullanmaya devam etti dökülmeyi azalttı onun harici bir işe yaramamış üstelik suan çok morali bozuk çünkü bu ürünleri kullanmayı kesince saç daha beter dökülüyo saç çıkarttığıda hikaye sanırım onun adına bende üzüldüm kullanırken dikkat edin saç çıkınca kullanmayı kesiyosunuz ve daha beter eski haline dönüyormuş eğer bir ömür kullanırım diyorsanız alın ve başlayın ama bu bir ilaç devamlıda kullanılamaz:(((

mixoxili yeğenim 2 sene önce almışdı kullanırken baş ağrısı uyku hali oluyo diyordu neyse kullanmaya devam etti dökülmeyi azalttı onun harici bir işe yaramamış üstelik suan çok morali bozuk çünkü bu ürünleri kullanmayı kesince saç daha beter dökülüyo saç çıkarttığıda hikaye sanırım onun adına bende üzüldüm kullanırken dikkat edin saç çıkınca kullanmayı kesiyosunuz ve daha beter eski haline dönüyormuş eğer bir ömür kullanırım diyorsanız alın ve başlayın ama bu bir ilaç devamlıda kullanılamaz:(((

Kullanmayı bırakınca 3 ile 6 ay arası saç eski haline dönüyormuş.Saçlar çıktıktan sonra koruma amaçlı haftada iki kez falan kullanıyorlarmış.Çok araştırdım kullananlar özellikle beyler çok memnun.Henüz yeni kullandığım için saç çıktı diyemem.Çok dökülme yapmadı bende.Azaldı sayılır dökülmem.Bakalım saç çıkarsa resimli paylaşıcam.

arkadaşlar ben de bugün aldım minoxidil...ama burdaki yorumları okuyunca korkmaya başladım... kpss ye de hazırlanıyorum bai ağrısı falan yapıyormuş öle yazıyor...kullanmasam mı acaba?? vichy dercos kullanıyorum 3 aydır... o dökülmemi kesti ama ben döküen saçlarım çıksın istiyorum çünkü çok seyrek saçlarım :((

arkadaşlar ben de bugün aldım minoxidil...ama burdaki yorumları okuyunca korkmaya başladım... kpss ye de hazırlanıyorum bai ağrısı falan yapıyormuş öle yazıyor...kullanmasam mı acaba?? vichy dercos kullanıyorum 3 aydır... o dökülmemi kesti ama ben döküen saçlarım çıksın istiyorum çünkü çok seyrek saçlarım :((

Herkeste yan etkiler gözükecek diye bir şey yok.Dökülmen kesildiyse saçlarında belirgin seyrekleşme yoksa kullanma.Gençsin dökülenler zamanla çıkar.Sarımsak.çam terebenti vs. kullanabilirsin.Nacizane tavsiyem.

Bana da dr. Verdi %2 lik olandan sabah aksam 5 sprey kullaniyorum. 2 hafta oldu. Hic bi degisiklik olmadi. Umarim fayda eder. Kullanimi zahmetli cunku :(

Bana da dr. Verdi %2 lik olandan sabah aksam 5 sprey kullaniyorum. 2 hafta oldu. Hic bi degisiklik olmadi. Umarim fayda eder. Kullanimi zahmetli cunku :(

Kullanımı niye zahmetli ki.Ben iki aydır kullanıyorum.Sadece bazen unutuyorum kullanmayı.Beş gün ara verdim özel sebepten sonra yine başladım.Dökülmem durdu.Seyrek yerler bana aynı gibi geliyor.Alnımın saç başlangıcında ufak ufak saçlar çıktı :nazar:Devam edicem sonucu paylaşıcam.

Benden sonra yorum yapan yok.Daima kullanan yokmu minoksili.Sonuçları paylaşsanız.Ben ara verdim sağlık sorunları sebebi ile.3 kutu kullandım o dönem.Şimdi erkek olanına başladım.İki günde bir akşamları beş fıs sıkıyorum.

Benden sonra yorum yapan yok.Daima kullanan yokmu minoksili.Sonuçları paylaşsanız.Ben ara verdim sağlık sorunları sebebi ile.3 kutu kullandım o dönem.Şimdi erkek olanına başladım.İki günde bir akşamları beş fıs sıkıyorum.
canım bende kullanıyorum 8 ay olmuştur hani dökülmeyi önlemede bir etkisini görmedim... ben bırakamıyorum hani çıkarttığı varsa ondan olmayayım diye:)
fayda sağlıyor muhakkak benim tepe bölgemde ciddi açıklıklarım vardı onları biraz kapattı canım .

canım bende kullanıyorum 8 ay olmuştur hani dökülmeyi önlemede bir etkisini görmedim... ben bırakamıyorum hani çıkarttığı varsa ondan olmayayım diye:)
fayda sağlıyor muhakkak benim tepe bölgemde ciddi açıklıklarım vardı onları biraz kapattı canım .

İyi geldiğine sevindim.Saçın orta ayrımı nasıl onada faydası oldu mu?

Ben de uzun zamandır kullanıyorum %2'lik olanı..Saç çıkartıyor,sabırlı olmak gerek..Prominoxil diye aynı firmanın şampuanı da çıktı,hem saçları yumuşacık yapıyor,hem de dökülmeyi durduruyor..Ömür boyu kullanmayı düşünüyorum..:46:

Ben de uzun zamandır kullanıyorum %2'lik olanı..Saç çıkartıyor,sabırlı olmak gerek..Prominoxil diye aynı firmanın şampuanı da çıktı,hem saçları yumuşacık yapıyor,hem de dökülmeyi durduruyor..Ömür boyu kullanmayı düşünüyorum..:46:

Ne güzel sizin adınıza sevindim.çBenimde çıkan saçlar bir uzasa.Serça parmak kadar uzadılar,bazıları tüy gibi alın saç dibinde kaldılar.Şakaklar çıkmıyor.Tepe seyrek.

ben kullandım 1 ay boyunca hiç bir şey olmadı 2. ay dökülme oldu 3. ay çıkmaya başladı ve seyrek diye sürdüğüm üst bölgede 4 yıl geçmesine rağmen halen çıkmakta şimdi de arka da seyrek bir yer var orası için alıcam. Yani ben sadece 3 ay kullandım çok memnun kaldım.Siyah olanlardan almıştım %2 lik olandan ama şimdi bakıyorum kırmızı olanlarda var onlarda %2 lik sanki ambalajı daha kullanışlı gibi acaba ondan mı alsam karar veremedim

Son düzenleme:
Ben de uzun zamandır kullanıyorum %2'lik olanı..Saç çıkartıyor,sabırlı olmak gerek..Prominoxil diye aynı firmanın şampuanı da çıktı,hem saçları yumuşacık yapıyor,hem de dökülmeyi durduruyor..Ömür kullanmayı düşünüyorum..:KK9:[
Devam ediyor musun hala nasıl durumun

ben kullandım 1 ay boyunca hiç bir şey olmadı 2. ay dökülme oldu 3. ay çıkmaya başladı ve seyrek diye sürdüğüm üst bölgede 4 yıl geçmesine rağmen halen çıkmakta şimdi de arka da seyrek bir yer var orası için alıcam. Yani ben sadece 3 ay kullandım çok memnun kaldım.Siyah olanlardan almıştım %2 lik olandan ama şimdi bakıyorum kırmızı olanlarda var onlarda %2 lik sanki ambalajı daha kullanışlı gibi acaba ondan mı alsam karar veremedim
Nasıl son durumunuz ?

Back
X