• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar minoxidil kullananlar yardım..

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
ben almanyada yasiyorum regain kullandim 3 ay ama devamli degil ve uzun süre kullanmaliy heralde belki ondanda fayda etmedi annem gil suriyede orda acaba adi ney minoxilmi diye geciyor bende siparis versem madem ucuz burda 3 sisesi 35 euro madem aynisi ordan getirtitim devamli

minoxili kullanırken ilk başta ne kadar bı sac dokulmesı yapıyor acaba çok mu yapıyor.. saclarım dokuluyor ya :( bı de bunu kullanmaya basşarsam ıyıce dokulurse dıye korkuyorum :95:

minoksidil dedikleri minoksil ve rogainenin icindeki etken madde. hani diyoruz ya %2 %5 diye, iste o oran minoksidil orani. ben 1 sene kadar duzensiz de olsa %2'lik minoksil kullandim. simdi %5'e gectim. tek basina minoksil pek birsey ifade etmiyor sonuc olarak soyleyecegim. oral destek sart derim. distan minoksille icten shen min kadin tablette besliyorum ben misal su an. birinden birini kestigimde dökülmeler basliyor.
belirtmem gereken bir nokta var, minoksile baslayacaklara. bu ilaci ömür boyu kullanacaksaniz alin. biraktiginiz anda baslamanizin hicbir anlami kalmiyor, saclar direkt dökülüyor. ugrasiniz bosa gidiyor.

ben yaklaşık 8 aydır kullanyorum minoxil %2.tepemde olan açıklık kapandı bütün arkadaşlarım ve ailem saçlarımın çoğaldığını söylüyor.fön çektirdiğim zaman yeni bir sürü saç çıktığını görebiliyorum tepemde elektirik çarpmış gibi duruyorlar :)

%5 aldım bi kere ama prospektüsünde kadınlar kesinlikle kullanmamalıdır yazıyordu onun için değiştirdim aslında kullanabilsek eminim saçlarımız iyice gürleşir.sabırla bu ilacı kullanın ayda 30 lirayı gözden çıkarın kel görünmekten daha iyidir ömür boyu kullanmak gerekiyor evet ama başka yolu yok buna bile şükretmeliyiz.tansiyon veya şeker hastaları nasıl ömür boyunca ilaç alıyorlarsa bizde bunu kullanacağız.yoksa psikolojimiz bozulur depresyon ilaçlarına veririz aynı parayı

kızlar bende gecen hafta sonu cilt hekimine gittim bir seneyi aşkın zamandır saçlarım dökülüyordu.minoxil spreyl verdi.yanlız prospektüsünde kadınlar kullanmaz yazıyordu.korktum kullanmaya başlayamadım. konu hakkında fikri olan varsa beni bilgilendirirmisiniz eczacı arkadaşımda gün aşırı kullan dedi kararsız kaldım

kızlar bende gecen hafta sonu cilt hekimine gittim bir seneyi aşkın zamandır saçlarım dökülüyordu.minoxil spreyl verdi.yanlız prospektüsünde kadınlar kullanmaz yazıyordu.korktum kullanmaya başlayamadım. konu hakkında fikri olan varsa beni bilgilendirirmisiniz eczacı arkadaşımda gün aşırı kullan dedi kararsız kaldım
merhaba bayanlar %2 lık olanı kulanıyo ama eger saç dokulmesı erkek tipi ise erkekler için olan %5 lık verılıyo.normal dokulme ysayan bayanların bunları kulanması uygun değil.eğer doktorun verdıyse kulanmaktan cekınme

bende minoxil %2 kullanıyorum..
minoxil ile minoxidil in farkı minoxidil iran malı minoxil yerli mal..
benim yorum yapmam için henüz çok erken 1 haftadır kullanıyorum..
pek kullanabilcemi snamıyorum ama çünki saç diplerimin her yerine yedirmeye kalkarsan 1 şişeyi bitiririmm..
bence erkekler kullanmalı bayanlara göre diil
çünki günde 5 fıs yapılmalı 2 defa..
eee neresine yapıcas o 5 fısı
erkeklere ama 3 numara yaptırır yedirirler her yerine..
ben etki göremicemi bile bile kullanıyorum bari şişe bitsin diye..

1 buçuk yıldır kullanıyorum ve çok memnunum

Doktor tavsiyesi üzerine kullanmaya başladım ilk 1 - 1 buçuk ay dökülme yaptı daha sonra ben farketmeden küçükler çıkmaya başladı gittikçe uzadılar. İlk zamanlar çok incelerdi zamanla kalınlastılar hatta bazıları eskisinden daha kalın oldu. 9 ay sonra ben artık oh cıktılar rahatlığıyla ilacı biraktım 3 ay sonra tekrar dökülmeye başladı. Şimdi tekrar kullanıyorum ve dökülme yapmadan direk çoğaltıyor artık. Neredeyse tüm ön kısmım parlamaya başlamıştı artık şimdi denilebilir.Çok kötü bir dönem ama atlatılıyor :14:

Kullanırken sabredin cok sabırlı olun.

bende kullanıyorum en azından kutu bitene kadar kullanıcam okadar çok şey okudum ki hakkında minoxil in..
bırakınca çıkan saçlar dökülüyo deniyoo şişem bitince tekrar kullanmıcam ben
zaten uygulaması bayanlara göre çok zor ben şakak kısmıma sıkıyorum oda şişe bitsin diye:31:

minoxidil sampuan kullandım ben. ama kılo aldırıyormus falan.:1:
bırde ben sac dokulmesı ıcın degıl uzatması ıcın kullandım.
ama sacımı saat bası soguk suya tutuyordum. sampuanı sacımda 10 dk bekletıyordum

şampuan kilomu aldırıyomuş yok daha nelerrrr

1 buçuk yıldır kullanıyorum ve çok memnunum

Doktor tavsiyesi üzerine kullanmaya başladım ilk 1 - 1 buçuk ay dökülme yaptı daha sonra ben farketmeden küçükler çıkmaya başladı gittikçe uzadılar. İlk zamanlar çok incelerdi zamanla kalınlastılar hatta bazıları eskisinden daha kalın oldu. 9 ay sonra ben artık oh cıktılar rahatlığıyla ilacı biraktım 3 ay sonra tekrar dökülmeye başladı. Şimdi tekrar kullanıyorum ve dökülme yapmadan direk çoğaltıyor artık. Neredeyse tüm ön kısmım parlamaya başlamıştı artık şimdi denilebilir.Çok kötü bir dönem ama atlatılıyor :14:

Kullanırken sabredin cok sabırlı olun.

bende kullanmaya başlıcam bu akşam inş. 1 kutu 1 ay yetiyor mu ya ?? bide bişey sorcaktım benım saçımın her yerinde dökülmeler varr eczacı dökülen yere 5 fıs yap dedi, ben o 5 fısı saçımın degişik bölgelerine yapsam olur mu acaba bi bilgin var mı??

bende kullanmaya başlıcam bu akşam inş. 1 kutu 1 ay yetiyor mu ya ?? bide bişey sorcaktım benım saçımın her yerinde dökülmeler varr eczacı dökülen yere 5 fıs yap dedi, ben o 5 fısı saçımın degişik bölgelerine yapsam olur mu acaba bi bilgin var mı??

1 kutu yetiyor aslında ben ona dikkat etmedim cok fazla. benimde birkaç yerdeydi ama ben bölge bölge sıktım önce bir yere yogunlastım 3 hafta baska bir yere ama asla sıktıgın yerlere tekrar sıkmayı ihmal etme yani 3 hafta bir bölgeyse 3 haftada diger bölgeye sık dönüşümlü olarak. zaten zamanla her yer eşitlenince 5 fısıda ayrı yere sıkabileceksin. Tabiki yinede sen bilirsin dilerim iyi sonuçlar alırsın. :34:

1 kutu yetiyor aslında ben ona dikkat etmedim cok fazla. benimde birkaç yerdeydi ama ben bölge bölge sıktım önce bir yere yogunlastım 3 hafta baska bir yere ama asla sıktıgın yerlere tekrar sıkmayı ihmal etme yani 3 hafta bir bölgeyse 3 haftada diger bölgeye sık dönüşümlü olarak. zaten zamanla her yer eşitlenince 5 fısıda ayrı yere sıkabileceksin. Tabiki yinede sen bilirsin dilerim iyi sonuçlar alırsın. :34:

minoxil i bırakınca tekrar dökülüyor demişsiniz..
peki böyle ölene kadar mı kullancaksınız zor olmaz mı ömür boyu bıraksanız dökülüyormuş..

minoxil i bırakınca tekrar dökülüyor demişsiniz..
peki böyle ölene kadar mı kullancaksınız zor olmaz mı ömür boyu bıraksanız dökülüyormuş..

zor olmuyor aslında zamanla hergün yapmak zorunda kalmıyorsunuz haftada 2 kere bile yeterli oluyor insan mecbur kalınca zorlukları göze alıyor.

bende de 3-4 yıldır saç dökülmesi var genetik..doktor minoxil kullanmamı önerdi ama reçete olarak yazmadı.şu anda dökülme şiddetli değil ama saçlarımın yarıdan fazlası dökülmüş durumda ve tepemde açıklık var..minoxil kullanmayı düşünüyorum yeni saç çıkarmak için..ama saçlarım çok az olduğu için &2lik olanın etkisi az mı olur acaba diye düşünüyorum %5 olandan mı kulansam diyorum ama o da kadınlar için tehlikeliymiş..sabah %2 gece de %5 lik olandan kullansam sizce nasıl olur?

kesinlikle çok etkili ben erkek olanınkini kullanıyorum açık yerler tepem kapandı tamamen bebek saçı gibi tekrar çıktı ama onlarında korunması için yardım cı tamamen bitkisel ürün olan şampuan kullanman şart ben yeni getirtim 3 ay gidyormuş 55 milyona.yeni çıkan saçların güçlenip kalınlaşması için.minoksili ben 7 ay sabah akşam 5 fıs kullandım şuan sadece sabahları kulannaıyorum.

Back
X