Minyon Hanımlara Özel..!

sessada

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2011
270
2
46
40
Nevşehir
Arkadaşlar ben minyon bir bayanım,boyum 1,57 kilom 47..eger hamıle kalırsam nekadar kılo almalıyım veya mınyon hanımların hamılelıgı nasıl geciyor?
yardımcı olabılırsenız cok sevınırım,onumuzdekı aylarda bebek düşünüyoruz allahın ıznıyle..rabbım herkese versın ınşallah..!
bana yardımcı olmanızı ve tecrubelerınızı paylaşmanızı diliyorum..
Minyon hanımlar hamılelıgınız nasıl geçiyor,neler önerirsiniz,doğumdan sonra eski tipinize dönüyor musunuz?
ayrıca bebeklerınız kac kılo doğdu,bunun minyon olmakla bır alakası var mı?
ben tekrar mınyon görünmek isterım de.. :))

Cnm sen benden iyisin benim boyum 1.52 kilomda 52 di hamile kaldim simdi 37 haftamdayim 68 kilo olmusum kendimi top gibi hissedyrm bu boyla:) esimde senin boyun kisaldi diye dalga geciyo kendi 1.85 yanyana baya komik olduk:) ama cok sukur rahat bi gebelik gecrdm baya hareketliydim 2 hafta oncesine kadar umarim guzel bi gebelik gecirirsn

benim boyum 1,60 kilom 47 diydi 2 tane dogum yaptim cok kilo almistim ama tekrar eski halime dönmüstüm gören genc kiz gibi duruyorsun diyordusimdi tekrar hamileyim 7 kilo almisim bakalim dogumdan sonra tekrar eski halime döne bilirmiyim ama arkadaslarim sen dönersin diyorlarbenim ilk bebegim boyu 51 ve kilosu 3.312 kg dogmustu,ikinci bebegimde boyu 49 kilosu 2959kg dogmustu saglik olsun kilolari veririz insallah

ben de minyonum şuan 8. haftadayım
yemek yemeyi sevmeyen bir insandım zaten, hamilelik beni iyice yemekten uzaklaştırdı
bünyem de zayıf düştü bi hafta serum yedim
beslenmene dikkat et

ben de minyonum şuan 8. haftadayım
yemek yemeyi sevmeyen bir insandım zaten, hamilelik beni iyice yemekten uzaklaştırdı
bünyem de zayıf düştü bi hafta serum yedim
beslenmene dikkat et

9+5 günlük hamileyim şuan çok zor bir dönemden geçiyorum hiç birşey yiyemiyorum yediğim herşeyi kusuyorum sabah öğle gece bir vakti yok her saat yediğim her yemekten sonra kusuyorum sendede böylemi oldu gerçi idrarda keton miktarı normal çıktı ama benim için hayat çekilmez oldu sana neler uygulandı anlatırmısın

canım benim ya çok geçmiş olsun Allah şifa versin inş seni o kadar iyi anlıyorum ki
aynı şeyleri ben de yaşadım gecen hafta artık çıkartmaktan afedersin boğazlarım yara olmuştu
hastahanede 5 gün serumla beslendim
dramamin, b vaitamini ve c vitamininden oluşan bir serumdu
bir de sıvı takviyesi yaptılar iyileştim bayagı
azaldı bulantılarım ama tam geçmedi

sana tavsiyem sen de doktora git serum takviyesi al yoksa bitkin düşersin benim gibi
doktorumun tavsiyelerini söyleyeyim
folik asit ilacını yasakladı, mde bulantısı yaapıyor yan etki olarak
meyvayı yasakladı, asit içerdiğinden bulantıları çok çok tetikliyor
yağlı ve şekerli gıdalardan uzak dur hatta miden toparlanana kadar hiç yeme
sürekli kuru tuzlu şeyler tüket
sürekli midene bişeyler at
bir anda karnını doyurma, boş da bırakma, iki durum da bulantıya sebep oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…