Ben de minyonum, hatta senden bile kucuk yapiliyim. Boy 1.53 kilo 45. Yorumlari okumadim, dert ettigin seye bak diyen eminim olmustur ama malesef bu bir dert. Yuz hatlarim cocuksu ve omuzlar dar, arkadan bakildiginda ortaokul cocugu gibi gozukuyorum, insanlar bir konu oldugunda seni ciddiye almiyorlar, hicbir zaman kadinsi olamiyorsun en fazla tatli ve sempatiksin. Genc gostermek ayri sey cocuksu gostermek ayri. Ben cocuk gibi duranlardanim mesela. Hasili ben bu konuda dertliyim ama kendimce birkac yontem buldum boylece kendimi daha iyi hissediyorum. Oncelikle saclar; uzun oldukca yasini daha genc gosteriyor. Ben saclarimi arkadan kisa onlerden cene hizasinda olan bir model var, ozel adi var mi bilmiyorum oyle kestiriyorum. Yuzum kucuk oldugu icin yuzumu daha on plana cikariyor, boynum da ayni sekilde ortaya cikmis oluyor. Bir digeri spor giyinmemek. Cok rahat eminim ama hem rahat hem de daha klasik modeller secmeye calis. Makyaj yapiyorsan ozellikle yuz hatlarini on plana cikar. Bir de benim gibi omuzlarin darsa omuzlari genisletmeye calis. Ben henuz baslamadim omuz egzersizlerine ama cok etkili olacagini düşünüyorum