Minyonumm :(

Belki sac rengi giyim tarzi makyaj vs yas attirmada etkili olur ama yuzunuz kucuk gorunuyorsa yapacak birsey yok ama bu gercekten avantaj ilerisi icin

Benim de boyum 158 civarı sevgilim ise 175 fakat bunun görünüşle çok alakası yok insanın biraz özgüvenli olmalı. Kesinlikle banada öyle söylüyorlar fakat ben makyajla felan biraz büyük gösteriyorum. Yaşım 19 sevgilimin ise 23 aramızda böyle konunun lafı dahi olmadı sen kısasın vs diye olmamalıda. Sana sadece gerçekten değer veren insan henüz denk gelmemiş tavsiyem kimseye aldırış etme.

30 yasında olup lisede gorunememem isyanı bu kanımca:) çünkü her kadın genç görünmek ister,26 yasında olup 35 gorunmektense,30 yasında olup 25 gorunmek isteyen bir sürü kadın vardır

Ben de senin ölçülerdeyim bana da 'Orta okula mı gidiyorsun' diyenler bile oldu ama bunun da biraz abartı olduğunu düşünüyorum

30 yasında olup lisede gorunememem isyanı bu kanımca:) çünkü her kadın genç görünmek ister,26 yasında olup 35 gorunmektense,30 yasında olup 25 gorunmek isteyen bir sürü kadın vardır
birincisi hiç kimse 30 unda olup lise de görünemez 2. cisi ben zaten genetik olarak yaşımdan 6 7 yaş genç gösteriyorum elim yüzümde ortalamanın üstündedir kompleksim onda da yok yani tutmadı bu teziniz de.Beni doğru anlayan arkadaşlarım zaten anladı daha fazla açıklamama gerek te yok.iyi akşamlar

Tam olmak istediğim vücut tipi aynı dert bende de olsa keşke 170 ve 56 kiloyum bizim gelinimizde tam sizin gibi ve çok özeniyorum

Ben de minyonum, hatta senden bile kucuk yapiliyim. Boy 1.53 kilo 45. Yorumlari okumadim, dert ettigin seye bak diyen eminim olmustur ama malesef bu bir dert. Yuz hatlarim cocuksu ve omuzlar dar, arkadan bakildiginda ortaokul cocugu gibi gozukuyorum, insanlar bir konu oldugunda seni ciddiye almiyorlar, hicbir zaman kadinsi olamiyorsun en fazla tatli ve sempatiksin. Genc gostermek ayri sey cocuksu gostermek ayri. Ben cocuk gibi duranlardanim mesela. Hasili ben bu konuda dertliyim ama kendimce birkac yontem buldum boylece kendimi daha iyi hissediyorum. Oncelikle saclar; uzun oldukca yasini daha genc gosteriyor. Ben saclarimi arkadan kisa onlerden cene hizasinda olan bir model var, ozel adi var mi bilmiyorum oyle kestiriyorum. Yuzum kucuk oldugu icin yuzumu daha on plana cikariyor, boynum da ayni sekilde ortaya cikmis oluyor. Bir digeri spor giyinmemek. Cok rahat eminim ama hem rahat hem de daha klasik modeller secmeye calis. Makyaj yapiyorsan ozellikle yuz hatlarini on plana cikar. Bir de benim gibi omuzlarin darsa omuzlari genisletmeye calis. Ben henuz baslamadim omuz egzersizlerine ama cok etkili olacagini düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…