Minyonumm :(

Ikinci alintim affedin :)
Hucre yenilemek istiyorsaniz aralikli oruc tutmalisiniz.
Ne yazik ki dogru bilinen bir yanlis var, ne kadar yersen o kadar hucre yenilenir dusuncesi.
Mideye surekli atistirmalik/ yemek vs gonderdikce kan mideye toplandigi icin hucrelerin yenilenme islemi sekteye ugruyor.
Bir suru sayfa takip ediyorum, cogu profesyonel diyetisyen ve uzman doktor, ayrica esimde doktor.
Dedikleri sey, evet vucudu 12-16 saat aralikli orucla yenilenmeye birakmalisiniz, tabi istege bagli sivi tuketimi yapilabilir/ su, maden suyu.
Genetik kodumuzda yok aslinda surekli yemek.
Ilk insan 3 ana 3 ara ogun mu yapabilirdi?
Ya da savas alanindaki buyuklerimiz?

Genetik kodumuz taaa o devirlere dayaniyor.
Zaten aslinda semavi dinlerde bile var bu anlayis.

Ben 158 boyunda ideal kilosunda bir kadinim. Esim boylu poslu genis omuzlu bir erkek kisisi
Oluyor yani boyum engel degil. O konuda cok da seyapma.
Beni de kücük görenler oluyordu. Üniversitede doktorun annemin yaninda basimi oksamisligi var kücük cocuk sever gibi. Üniversite ikinci sinif ögrencisiyim diyince bir soka girmisti.
Esimin yaninda onun kizi sanan oldu.
Sonracima klasik kimlik olayi yasadim.
Havalaninda aramalarda anne babami soran oldu kayboldum sanip ki ben anneydim o aralar
Ama simdi ikinci dogumdan sonra özellikle bir kalca olayi abartti bende, kardasyan oldum ciktim ama dengeli
Topuklu giyiyorum, ruj sürüyorum eskisi gibi spor giymiyorum tam bir disi oldum, daha da diyen olmadi. Büyüküm ki ben diye yuvarlaniyorum pardon dolaniyorum etrafta. Saclarim beyazladi saclariiim kolay mi iki cocuk büyütmesi.
Ama yine de bodurum, pilicim yani seviyorum. Kisa boyun seksiligi de ayri bea.
Hep 30 un altinda göstermek umuduyla insAllah, bence no problem

Arkadaşın dediği gibi latife ettik birincisi bu,deve cüce bir oyundur biri çökülüyken (cüce)diğeri ayaktadır (deve) yani benzetme ironi daha nasıl anlatayım,he direkt senin kardeşin deve veya eşine vaay cüceymiş diye birşey demedik zaten.
Yani herşeyide ciddiye almayın yeterince kötülük var hemde herkese yetecek kadar.

Ay ciddi misin ya ben sürekli yiyorum bi üzüldüm ama simdi, acilen dediklerinizi uygulamaliyim

Ay ciddi misin ya ben sürekli yiyorum bi üzüldüm ama simdi, acilen dediklerinizi uygulamaliyim

Evet ciddiyim :)
Denmez mi zaten oruc tut sifa bul.
Cogu beslenme uzmani bu sistemi destekliyir, 16:8 diyorlar hatta.
8 saat beslenme 16 saat aclik, tabi bu 12 saate cekilebilir, bana dokunmuyor 16 saat.

Oyunun adi deve cuce ya..
Ben boyle seyleri kisisel saldiri olarak almam ki.

Evet ciddiyim :)
Denmez mi zaten oruc tut sifa bul.
Cogu beslenme uzmani bu sistemi destekliyir, 16:8 diyorlar hatta.
8 saat beslenme 16 saat aclik, tabi bu 12 saate cekilebilir, bana dokunmuyor 16 saat.

Yil boyu mu böyle olmasi saglikli yoksa belirli dönemlerde yapmak mi?

Bazen alay veya saka da alttan insani kirar ve oyle gozukur.
Niyetiniz iyiyse ne guzel..
Sadece yorumdan rahatsiz oluyorum yorumu siz yapiyorsunuz kotu ben oluyorum..

Yil boyu mu böyle olmasi saglikli yoksa belirli dönemlerde yapmak mi?

Ben bu aralikli orucu hep yapiyorum ama bunyeniz dayanmazsa haftanin 2 gunu oruc tutun mesela ki ben gecen hafta hep oruc tuttum, madem ac kaliyorum ibadetim de olsun diye.
Internetten aralikli orucu arastirin,yurtdisinda cok yapilan bisey

sanırım intermitten fasting den bahsediyorsunuz.evet biliyorum, denedim de hatta fakat başarılı olamadım.o saatlere uyamadım.aç karnına kardiyo yapmak vs. bayağı hard geldi bana.. çok methediliyor ama başarılı olanlar tarafından

teşekkür ederim, nerede satılıyor?alıp deneyebilirim gerçekten başarılı ise :)
aloa verayı evde nasıl yetiştiriyorsunuz?
dermaroller yaptırmıştım 3 sene önce, modası geçti şimdi dermapen yapılıyor. kendiniz yapmayın çok tehlikeli, dermatoloğa yaptırılmalı mutlaka

Evet ondan bahsediyorum.
Insan gercekten kus gibi oluyor.
Ben kardiyo yapmiyorum gun icinde pestilim cikiyor iki cocukla ama aclik kismi bana dokunmuyor.
Aksam ustu 3 de en son yemegimi yedim mesela

Evet ondan bahsediyorum.
Insan gercekten kus gibi oluyor.
Ben kardiyo yapmiyorum gun icinde pestilim cikiyor iki cocukla ama aclik kismi bana dokunmuyor.
Aksam ustu 3 de en son yemegimi yedim mesela

Çok yararlı olduğuna eminim. Fakat bence temel noktası bu beslenme şekline geçmeden önce "şekeri" gerçek anlamda hayatınızdan çıkarabilmek.öyle çayı kahveyi şekersiz içiyorum sığlığında değil, rafine şeker de değil, ciddi ciddi yaş - kuru meyve bile yemek istemeyecek kadar...eğer ciddi bir motivasyona giremediyseniz..bunu yapmak çok zor,that sugar izlediyseniz bilirsiniz şeker gerçekten ama gerçekten uyuşturucu gibi.uzun süre almazan bedeninden ufak ufak elektrikler çakıyor,vücut istiyor :)
benim için böyle en azından :) ama inanıyorum hayatımın bir döneminde en azından bunu yapacağım. boy ve kilonuz ideal mi peki sizce

Bazen alay veya saka da alttan insani kirar ve oyle gozukur.
Niyetiniz iyiyse ne guzel..
Sadece yorumdan rahatsiz oluyorum yorumu siz yapiyorsunuz kotu ben oluyorum..
Size kötüsün diyen yok,niye kötü olasınız,bence fazla alıngan ya da hassassınız o kadar.
Tanımadığım etmediğim insanlara karşı niye kötü niyetim olsun,dediğim gibi yeterince herkesin derdi var zaten,burda kafa dağıtmak amacımız biraz da olsa.
Dediğim gibi bu oyuna bir gönderme alay vs söz konusu değil ve bunun için nedenimizde yok zaten,en azından ben neyimki insanlarla alay edeyim sadece yarın öbürgün toprak olacak bir ölümlüyüm.

Normalde cikolata hastasi bi insandim.
Bu topa girince iyice arastirdim tabi, aslinda yaglar bizim icin hayati onem tasiyor.
Acayip guzel tarifler kesfettim takip ettigim sayfalarda.
Kakao yagiyla kendi cikolatami yapiyorum.
Ya da muz/ hindistan cevizi toplari.
Yulaftan pizza alti hamuru yapiyorum,ya da karnabahardan.
Karnabaharin kisirini yapiyorlar ve bende yaptim esime yedirdim, inanin icinde bulgur olmadigini anlamadi.
Illa arada kacamak oluyor ozellikle adet oncesi ama takilmiyorum, bitterle gecistiriyorum.
Prebiyotik tursu kurumu var, sadece tuz su ve kefir mayasiyla kuruluyor,acayip bisey.
Normal tursuyu dover oyle guzel.
Boyum 1.69, kilom 53-54 arasi gidip geliyor da tabi onemli olan kas, sIkIlik. :)

İnşallahül azim ben de o beslenmeye geçebilirim

Sizden kisa ve daha kiloluyum..yasim 37.ve kimse inanmiyor yasima. En fazla 32 diyorlar. Bence bu bir avantaj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…