• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miraç Efe ismi sizce nasıl

POLYMNIAA

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
25
Puanlar
8
Merhabalar 23 haftalık hamileyim ve erkek bebeğimiz olacak Miraç Efe ismini düşünüyoruz sizce nasıl yakınlarınızda varsa huy olarak nasıllar acaba ? :)

miraçları bilmem de tanıdığım hiç bir efe asla uslu değil 😄

Merhabalar 23 haftalık hamileyim ve erkek bebeğimiz olacak Miraç Efe ismini düşünüyoruz sizce nasıl yakınlarınızda varsa huy olarak nasıllar acaba ? :)
Bence gayet güzel sağlıkla gelsin oğlunuz

Yakınlarımda yok ama Efe tek olarak daha güzel bence. Sağlıkla kavuşun ☘️

Miraç kız ismi gibi geliyor bana ama Efe çok hoş

Tanıdığım bi miraç var çok akıllı çok zeki. Ama tanıdığım efelerin küçüklüğü evlere şenlikti😀 ikisi bir arada hoş durmuş ama🥰

Ben isimde ulama olduğunda kulağa hoş geldiğini düşünmüyorum:) ama tam tersi güzel bulanlar da var. ikisini okurken “çefe” çıkıyor fonetik olarak. sizin gönlünüzce olsun sağlıkla inşallah 🌸

Back
X