• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miraç kandili

zmeryy

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
192
Puanlar
18
Miraç;

Kulun yükünü Allah'a bırakabildiği yerdir.

Umudun göğe yükseldiği,

kalbin affa yaklaştığı bu mübarek gecede

dualarımız kabul, yolumuz aydınlık olsun.

Miraç Kandilimiz Mübarek Olsun

Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin kızlar birbirimize dua edelim dualarınızda bana da yer verin 🤲🏻🙏

Miraç;

Umudun göğe yükseldiği,

Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin kızlar birbirimize dua edelim dualarınızda bana da yer verin 🤲🏻🙏
Rabbim Miraç kandili hürmetine kimin ne derdi sıkıntısı varsa deva olsun şifa versin Rabbim kimin ne duası var ise kabul etsin Rabbim bizleri bütün kötülüklerden korusun bütün hamile anneler bebeklerini kucaklarına sağ saglim sağlıkli almayı nasip etsin Rabbim evlat isteyen herkes sağlıklı her azası düz evlatlar nasip etsin Rabbim dualarımızı kabul et
amin amin Amin ♥️🤲🏻🤲🏻🤲🏻♥️

Hepimizin Miraç Kandili Mübarek Olsun. Dualarımızın kabul olunduğu , günahlarımızın affolunduğu , kötülüklerin üzerimizden yok olup tüm güzelliklerin bereket bolluk şifa sevdanın bizlerle olduğu nice Miraç Kandilleri yaşayalım inşallah 🤲 Rabbim bize tez vakitte borçlarımızı ödeyip selamete çıkmayı nasip etsin çocuk sahibi olmak isteyenlere tez vakitte hamile kalmayı nasip etsin , şifa bekleyenlere acil şifaları versin , zor durumda olanları da Yüce Kudretiyle kurtarsın inşallah 🤲🤲🤲🌺

Allah herkesin gönlünden geçeni en hayırlısı,en güzeliyle yaşatsın..Günahlarını affetsin..Kandiliniz mübarek olsun.. Hayırlı Kandiller..🤲🏻🌸🌹

Miraç;

Umudun göğe yükseldiği,

Amin 🤲 Rabbim bizleri cennetlik kullarindan eylesin. Tum hayirli dilerimizi tez zamanda kolaylikla nasip etsin. Amin

Back
X