Ölüm hak miras helal derdim.Ne kadar çirkin pazarlıklar bunlar,kendi evladıniz arkanizdan üstelik siz sağ iken konuşsa ne düşünürsünüz?
Ölüm hak miras helal derdim.
Ölüm hak miras helal onda şüphe Yok da ölmemiş adamların malları üzerinden konuşmak çok çirkinÖlüm hak miras helal derdim.
Ayrıca kaç kardeşsiniz anneniz size ev almış ama kardeşiniz varsa digerlerine de aldı mı ki ?Bugün biraz eşimle atıştık. Ailesi ölürse kızkardeşine verecekmiş evi,miras almam dedi. Kardeşini düşünüyorsun iyi güzel de onun çocuğu varsa senin de çocuğun var ona haksızlık yapıyorsun dedim. Bana sana ev alacağım ya ;daha ne olsun bir de ailenden miras kalacak (annem evlenmeden önce evi benim üstüme aldı) dedi. Ben de o zaman hastalanınca kapıdan içeri sokmam onları,kardeşin baksın dedim. Sonra eşim sanki pay alsam bakacak mısın dedi. Ben alsan da almasan da bakmam onlara,hem alsan oğluna bırakacaksın benim ihtiyacım yok evim şükür var dedim. Çok sinirliyim karışık olabilir.şimdi ben haksız mıyım objektif yorum istiyorum Lütfen. Eşim çok iyidir, evi o süpürge siler, ev işlerine yardım eder,çocuğu alır gezdirir dinlen der. Bunlara karşı görmezden mi gelmeliyim nalet olsun onlara da mallarına da mı demeliyim.
Elbette kimsenin garantisi yok. Ama ben hayırlı evladım bir de miras mı alacağım diyince sinirim zıpladı. Olmayan bir şeye can sıkıyoruzKisiler hayatta ama aradaki fark bu, belki onlardan önce size bir şey olacak belli mi?
Allah korusun
burda herkes üzerinize gelir şimdi:))Bugün biraz eşimle atıştık. Ailesi ölürse kızkardeşine verecekmiş evi,miras almam dedi. Kardeşini düşünüyorsun iyi güzel de onun çocuğu varsa senin de çocuğun var ona haksızlık yapıyorsun dedim. Bana sana ev alacağım ya ;daha ne olsun bir de ailenden miras kalacak (annem evlenmeden önce evi benim üstüme aldı) dedi. Ben de o zaman hastalanınca kapıdan içeri sokmam onları,kardeşin baksın dedim. Sonra eşim sanki pay alsam bakacak mısın dedi. Ben alsan da almasan da bakmam onlara,hem alsan oğluna bırakacaksın benim ihtiyacım yok evim şükür var dedim. Çok sinirliyim karışık olabilir.şimdi ben haksız mıyım objektif yorum istiyorum Lütfen. Eşim çok iyidir, evi o süpürge siler, ev işlerine yardım eder,çocuğu alır gezdirir dinlen der. Bunlara karşı görmezden mi gelmeliyim nalet olsun onlara da mallarına da mı demeliyim.
Evet herkese ev verdi 4 kardeşizAyrıca kaç kardeşsiniz anneniz size ev almış ama kardeşiniz varsa digerlerine de aldı mı ki ?
Anladım ama gerçekten bu tip mevzulara girişmemeniz gerek.Evet herkese ev verdi 4 kardeşiz
Elbette kimsenin garantisi yok. Ama ben hayırlı evladım bir de miras mı alacağım diyince sinirim zıpladı. Olmayan bir şeye can sıkıyoruz
Elbette çok saçma ama canımı sıktı dediği.Anladım ama gerçekten bu tip mevzulara girişmemeniz gerek.
Miras onların kendi aralarındaki bir mevzu, şimdiden kim öle kim kala bu tip şeyleri konuşup huzur bozmaya ne gerek var ?
Kendi üzerine olan evi anneme tekrar geri devredecegim diyebilirsinizElbette çok saçma ama canımı sıktı dediği.
Benim sormak istediğim de buydu karışmamalı mıyımİyide eşiniz hak alır almaz kendi bileceği iş karisamazsiniz ki ,haliniz vaktiniz yerindeymis aç gözlü davranmayin
Babam vefat etti ,üstünde olan şeyleri kardeşime devrettim hiç bir hak iddia etmeden helâli hoş olsun
Devretmek çözüm değil ki. Devir çok zor oğlumun geleceği orası. Ya iş bulamazsa oturur orda asgari ücretle de geçinir diyorum. Anne olmak zorKendi üzerine olan evi anneme tekrar geri devredecegim diyebilirsiniz
Benim sormak istediğim de buydu karışmamalı mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?