- 26 Haziran 2017
- 485
- 372
- 18
Ah bu kadin milleti ahhh.... gozu hic doymaz... adam sana ev alicak hala miras diyosun. Size bisey yetmez yahu
Benimde annemden miras kaldı bu eşimide kimseyide ilgilendirmez.
Bir hakkım varsa istersem hukuk yoluyla alırım,istemezsem almam kime ne.
Ayrıca sizde ölende yok daha.
Kim öle kim kala.
Yaşarkende çocuğunun üstüne yaparsa evi,ölünce mirastan sayılmaz
dediğiniz şey anne baba ölmeden sadece vasiyette şu mülküm şu çocuğumun olacak ben öldükten sonra derse. Bu dava açılıyor ancak çok büyük bir pay elde edilniyor.Olum denen sey sirayla mi?
Devir durumunda miras kacirma davasiyla kolayca geri alinabiliyor. Ancak elden para verip direkt kendilerininmis gibi alinabilir ancak.
dediğiniz şey anne baba ölmeden sadece vasiyette şu mülküm şu çocuğumun olacak ben öldükten sonra derse. Bu dava açılıyor ancak çok büyük bir pay elde edilniyor.
Anne baba hayattayken örneğin bir evi çocuğunun üzerine yaparsa bundan hak talep edilemiyor.
Miras demek zaten ölümün ardından gerçekleşen bir hukuktur.
Hayir bende kadinim ama kadinlarin cogu haraketini sacma buluyorum kendiminde hatta.. cok ac gozlu ve cok konusuyoruz... bunu kabul ederim her zaman bende oyleyim (konusma konusunda sadece amaKendiniz farklı bir cinsiyettesiniz herhalde? Ya da erkekler doyuyor yine suçlu biz kadınlarız galiba...
Istediginiz cevaplari alamayinca iste :)Mune konumu kapatabilirsin tşkker
Alakası yok. Bir sinirle açtım konuyu evde konusu bile geçmiyor devam etmesinin anlamı yok dedimIstediginiz cevaplari alamayinca iste :)
Eşim çok iyidir, evi o süpürge siler, ev işlerine yardım eder,çocuğu alır gezdirir dinlen der. Bunlara karşı görmezden mi gelmeliyim nalet olsun onlara da mallarına da mı demeliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?