Ordan öyle görünüyordur doğrudur.evladıma zaten bırakıyorum. Bakmayacağımı kV yüzüne söyledim zaten biliyorÇok afedersiniz de yaptığınız çok seviyesizce görünüyor buradan.Hastalanınca hiçbirine bakmam,kapıdan sokmam dediğiniz insanların malına da tenezzül etmeyin o Zaman.Eşimin o mallarda Hakkı var diye düşünüyorsanız Hakkı'ndan kendisi feragat ediyor zaten.Oğlunuzun mal mülk sahibi olmasını düşünüyorsanız da siz çalışın evladınıza bir şeyler bırakın.Sizin müdahil olacağınız en son şey eşinize ailesinden kalan miras.Eşinizde iyi sabır varmış.Söyleyiş şekliniz irrite ediyor.
Yani ihtiyacınız yoksa bence boşverin başınızın gözünüzün sadakası olsun eşiniz iyiymiş kaybetmeyinBugün biraz eşimle atıştık. Ailesi ölürse kızkardeşine verecekmiş evi,miras almam dedi. Kardeşini düşünüyorsun iyi güzel de onun çocuğu varsa senin de çocuğun var ona haksızlık yapıyorsun dedim. Bana sana ev alacağım ya ;daha ne olsun bir de ailenden miras kalacak (annem evlenmeden önce evi benim üstüme aldı) dedi. Ben de o zaman hastalanınca kapıdan içeri sokmam onları,kardeşin baksın dedim. Sonra eşim sanki pay alsam bakacak mısın dedi. Ben alsan da almasan da bakmam onlara,hem alsan oğluna bırakacaksın benim ihtiyacım yok evim şükür var dedim. Çok sinirliyim karışık olabilir.şimdi ben haksız mıyım objektif yorum istiyorum Lütfen. Eşim çok iyidir, evi o süpürge siler, ev işlerine yardım eder,çocuğu alır gezdirir dinlen der. Bunlara karşı görmezden mi gelmeliyim nalet olsun onlara da mallarına da mı demeliyim.
Devretmek çözüm değil ki. Devir çok zor oğlumun geleceği orası. Ya iş bulamazsa oturur orda asgari ücretle de geçinir diyorum. Anne olmak zor
Aynen öyle laf lafı açtı hesabı. kardeşi slm bile vermiyor ne bana ne kendisine ama evi bırakacakmış.yani biraz erken olmuş ama eminim başka bir konudan gelmiştir olay buralara. annenizde size ev almakla hata etmiş sanki. eşit şartlarda olsaydınız da sizde kardeşlerime kalsın deseydiniz onun tepkisi ne olurdu acaba. bende mal mülk peşinde koşan biri olmadım hiç ama bu tavır bana da gösterilse sinirim bozulurdu açıkçası. ben sizi anladım aslında derdiniz miras falan değil de eşinizin fikriyatı. boşverin bence erkeklerin hepsi böyle malesef sizin eviniz olmasaydı da sizden önce yine kardeşini düşünürdü. benim eşim kendi alıp ödediği arabasını bile ablasına bıraktı evlenirken. hemde babasının üstüneydi. ablasıda o arabayı sattı yeni aldığını kendi üstüne yaptı bi güzel. ve bu miras falan değil eşimin kendi alın teri. ve biz borç harç evlendik. artı durumları da çok çok iyi hele görümcem bekar haliyle bizim ikimizin kazandığından çok kazanıyordu. ama dedim. benim hakkımsa Allah başka yerden verir. nitekim de hiç muhtaç olmadık onlara. olmayalım da inşallah bundan sonra. dediğim gibi ben sizin neye canınızın sıkıldığını anladım. bende hala ara ara canımı sıkarım bizim konumuza. yani mevzu para diil enayi yerine konulduğunu hissetmek.
Ordan öyle görünüyordur doğrudur.evladıma zaten bırakıyorum. Bakmayacağımı kV yüzüne söyledim zaten biliyor
Bakmama mevzusu miras ile ilgili değil. Servet bağışlasa yine bakmam tek 1 iyiliklerini görmedim.hastalanınca kapıdan sokmam bakmam demenize takıldım kaldım. çıkamadım.ne kadar kotu bir durum değilmi bakımımızın bir başkasına muhtaç olacağı duruma duşmek...hep şimdiki gibi kolay cümleleri sarfedecek enerjimizin ilerde olmayacak olması ne kadar kötü birşey. arkamızdakilere mal bırakarakmı acaba hayatımızı garantileriz. bir tas çorba bir güler yüz göstermek için daha ne kadar yatırım yapmalıyız su hayatta. merhametimize insanlığımıza ne oldu. bu kadar sivri cümlelerle konuşmayın eşinizle. eşinizin hakkını savunmaktan öteye geçmiş konuşma.ailesi vermek istemese bir nebze eşinizin haklarını korumak anlamında konuya dahil olunabilir ama şu pozisyonda gerçekten sizin için gariptir ama üzüldüm
Bugün biraz eşimle atıştık. Ailesi ölürse kızkardeşine verecekmiş evi,miras almam dedi. Kardeşini düşünüyorsun iyi güzel de onun çocuğu varsa senin de çocuğun var ona haksızlık yapıyorsun dedim. Bana sana ev alacağım ya ;daha ne olsun bir de ailenden miras kalacak (annem evlenmeden önce evi benim üstüme aldı) dedi. Ben de o zaman hastalanınca kapıdan içeri sokmam onları,kardeşin baksın dedim. Sonra eşim sanki pay alsam bakacak mısın dedi. Ben alsan da almasan da bakmam onlara,hem alsan oğluna bırakacaksın benim ihtiyacım yok evim şükür var dedim. Çok sinirliyim karışık olabilir.şimdi ben haksız mıyım objektif yorum istiyorum Lütfen. Eşim çok iyidir, evi o süpürge siler, ev işlerine yardım eder,çocuğu alır gezdirir dinlen der. Bunlara karşı görmezden mi gelmeliyim nalet olsun onlara da mallarına da mı demeliyim.
Bakmama mevzusu miras ile ilgili değil. Servet bağışlasa yine bakmam tek 1 iyiliklerini görmedim.
Bugün biraz eşimle atıştık. Ailesi ölürse kızkardeşine verecekmiş evi,miras almam dedi. Kardeşini düşünüyorsun iyi güzel de onun çocuğu varsa senin de çocuğun var ona haksızlık yapıyorsun dedim. Bana sana ev alacağım ya ;daha ne olsun bir de ailenden miras kalacak (annem evlenmeden önce evi benim üstüme aldı) dedi. Ben de o zaman hastalanınca kapıdan içeri sokmam onları,kardeşin baksın dedim. Sonra eşim sanki pay alsam bakacak mısın dedi. Ben alsan da almasan da bakmam onlara,hem alsan oğluna bırakacaksın benim ihtiyacım yok evim şükür var dedim. Çok sinirliyim karışık olabilir.şimdi ben haksız mıyım objektif yorum istiyorum Lütfen. Eşim çok iyidir, evi o süpürge siler, ev işlerine yardım eder,çocuğu alır gezdirir dinlen der. Bunlara karşı görmezden mi gelmeliyim nalet olsun onlara da mallarına da mı demeliyim.
Miras da dediysem öyle bir meblaOha yahu daha ortada ölen yok ne saçma mevzular bunlar böyle.
Kime verirse versin hakkını ben karışmazdım yerinde olsam.
Çok agır konuşmuşsun.
Miras onların kendi aralarında bunu niye bu kadar dile getiriyorsunuz ?
Keşke Açıkgözlü olsam vicdan hesabı yapıp doğru mu yanlış mı diye size sormazdımHastalaninca yaşlaninca evime sokmam ama paralarına göz dikerim çünkü miras hak zaten anne baba hakkı diye bişey yok eşiniz de ağaç kovuğundan çıktı
Çok açıkgöz gördüm sizi bravo
Ben vicdan hesabı göremiyorum daha insanciklar ölmeden mirası paylaşma görüyorum.üstelik anne baba ev kardeş sizin değil eşiniz.Miras da dediysem öyle bir mebla
Keşke Açıkgözlü olsam vicdan hesabı yapıp doğru mu yanlış mı diye size sormazdım
olabilir.iyiliklerini görmemiş bilakis kötülüklerine sahit dahi olsanız o cümleleri eşinize söylemeyin.evet bakmayabilirsiniz geçerli sebep ve nedenleriniz olabilir fakat bu sivri cümleyi eşinizin sizden duyması onu incitir.yani size her konuda destek olan eşinizi incitir.Bakmama mevzusu miras ile ilgili değil. Servet bağışlasa yine bakmam tek 1 iyiliklerini görmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?