Tşkler dışardan bir göz daha iyi oluyorO zaman miraslarından da beklentiye girmemelisin
Dışardan öyle göründüğünü fark ettim tşklerdedem geçtiğimiz kurban bayramı vefat etti bir evi var babaannem ve halam yaşıyor orada eğer annem veya yengelerimden biri o evin derdine düşse
babam ve amcamlara kalmadan ağzının payını ben verirdim o ev sizi zengin etmez ama daha insanlar ölmeden bunun derdine düşmeniz sizi kötü biri yapar
Oğlunuz kaç yaşında
Bu mal kaygısı biraz fazla gibi
Yani önce oğlum eğitim görsün vs deyin
Ailemin evi ben 16 yaşında iken oldu hiç bana kalsın diye almadılar oturalım diye aldılar sonra onu sattılar başka aldılar ama hala oturuyorlar yani
Ben geldim 40 ıma onlardan bana ev kalmasını mı bekleyeyim hala
Çalıştım çabaladım aldım evi oturuyorum
Bu şartlarda oğlumun eğitimini düşünüyorum bir ev daha alayım da o otursun fikri şu an çok uzak
Eşim 4 kardeş
Banasının evinin bekar ablasına kalması bence uygun ama onlar ne yapar bilemem
Önce anne baba vefat etsin sonra bakarlar o aşamada fikrimi sorarsa söylerim
Ben de iyi birisiyim o yüzden iyi birine düştüm.ektiğimi biçtimdurun bakalım etme bulma dünyası evime sokmam dediğiniz kişilere muhtaç eder Allah görürsünüz hastalık yaşlılar için mi ya biz muhtaç olursak bir de oğlun da merak etme senin kaynana düşündüğün kırk katını düşündürecek birisine düşer hayat böyle ne ekersen onu biçersin.Ayrıca hayatta olan ve istemediğiniz insanların malına göz dikmeniz de ayrıca eğreti duruyor şansınız var ki çok iyi bi eşe düşmüşsünüz zira çoğu insan annesine babasına o lafları dedirtmez.
Ben de iyi birisiyim o yüzden iyi birine düştüm.ektiğimi biçtim
Allah elden ayaktan düşürmesin uzun ömür versin :) bir sinirle açtım konuyuBi ölselerdi önce ..
:)eşinizde sizin gibiyse tencere kapak o vakit
Zaten hiç kötu elk almadı, sizden sadece adaletsizlikit canınızı sıkmiş, aminAllah elden ayaktan düşürmesin uzun ömür versin :) bir sinirle açtım konuyu
Asıl canımı sıkan yukarıda da yazdım slm sabah vermeyen kardeşine verecekmiş. Ama dışardan detaylar ve geçmiş yaşanılanlar görünmediği ve kısa olsun diye yazmadığım için aç gözlü,paracı oldum. Ama dışardan öyle görünüyormuş sayenizde fark ettimZaten hiç kötu elk almadı, sizden sadece adaletsizlikit canınızı sıkmiş, amin
Asıl canımı sıkan yukarıda da yazdım slm sabah vermeyen kardeşine verecekmiş. Ama dışardan detaylar ve geçmiş yaşanılanlar görünmediği ve kısa olsun diye yazmadığım için aç gözlü,paracı oldum. Ama dışardan öyle görünüyormuş sayenizde fark ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?