- 5 Ağustos 2016
- 2.017
- 1.641
- 83
- Konu Sahibi barajnehir
-
anneye bak.anne böyle yaparsa el ne yapmazİki kiz bir oglan kardesiz.dedemden miras kaldi.babam vefat etti.annem ve 3 umuze paylasim oluyor.
ev satilacak
Annem de laboum sen payini alcak misin dedi.ben de duraksadim.alirim dedim.
Annem:Oglan tek ve bekar ya almazsin diye dusundum dedi
Kizkardesin agzini bile acmadi.ama ben senin isteyecegini biliyordum dedi.
Ben de ben payimi alirim.yine yardim edilecek durum olursa veririm.siz yuklu para ile islem yapacaksiniz siz de dursun.benim ihtiyacim olursa bana verirsiniz.annem de borc yani diyorsun dedi.evet dedim.senden niye borc alayim istesem herkesden borc alirim dedi.
Bir hayli bozuldu.
bir diyor ki payinizi almazsaniz (dusen para 15 milyar ')ben size kalin bilezik yapip vermeyi dusunuyordum.dedi.
Benim cok kotu durumum da yok acil ihtiyacim yok ama kendi birikimim de yok cocuklarim var yani..kizkardesim de ayni sekilde..
Siz olsaniz ne yapardiniz.annemin ve benim tavirlarimda kim hakli.
Tabii ki sen haklısın. Annene de okut bunu. Evladın kızı erkeği, teki, üçü olmaz. Üçünüzü de doğurduysa üçünüz de eşit hak alacaksınız.İki kiz bir oglan kardesiz.dedemden miras kaldi.babam vefat etti.annem ve 3 umuze paylasim oluyor.
ev satilacak
Annem de laboum sen payini alcak misin dedi.ben de duraksadim.alirim dedim.
Annem:Oglan tek ve bekar ya almazsin diye dusundum dedi
Kizkardesin agzini bile acmadi.ama ben senin isteyecegini biliyordum dedi.
Ben de ben payimi alirim.yine yardim edilecek durum olursa veririm.siz yuklu para ile islem yapacaksiniz siz de dursun.benim ihtiyacim olursa bana verirsiniz.annem de borc yani diyorsun dedi.evet dedim.senden niye borc alayim istesem herkesden borc alirim dedi.
Bir hayli bozuldu.
bir diyor ki payinizi almazsaniz (dusen para 15 milyar ')ben size kalin bilezik yapip vermeyi dusunuyordum.dedi.
Benim cok kotu durumum da yok acil ihtiyacim yok ama kendi birikimim de yok cocuklarim var yani..kizkardesim de ayni sekilde..
Siz olsaniz ne yapardiniz.annemin ve benim tavirlarimda kim hakli.
Tabiki sn haklisin. Kız kardeşine şöyle oda alsın hakkini
niye oyle konustu ben de anlamadim zaten.Sen haklısın, kendisi hakkını oğluna verebilir ama sen ve kız kardeşin için ahkam kesemez gönül de koyamaz
bekar .birikimi yok.ev satin almak icin...ben de isterim tabiki..bana boyle soylemesi uzdu beniOğlan tek olunca ne oluyormuş evleneceği vakit elinizden geleni yaparsınız ama o da erkek olarak mirasa güvenip yasayamayacagini bilmeli
Ne kadar para gelicekse ortada kaç kişi var ise ona bölünsün.. Hakkını bırakma sakın sahip çık derim.
bilezik diyince ben altin kullanmiyorum dedim.sagol.kardesimin birsey dedigi yok...Cok istiyosa kendi hakkini versin ogluna. Seninde cocuklarin var dunya hali belli olmaz. Kendi hakkimla ben bilezik yaparim anne zahmet etme deseydiniz. Kardesiniz de calissin kazansin bi zahmet daha fazlasini istiyorsa.
kendi hakkını oğluna versin.
doğru yapmışsın.al hakkını.
beni de bu lafi uzdu zaten.ben desem.ki hibe ettim.alin.Hakkini al. Adi ustunde hak. Annen de erkekci belli. Almazsin diye dusundum nedir? Sen onun evladi degil misin?
adi miras ya hemen karisilik basliyor..keske dusunup konussaydi annem...dinen de kanunen de benim hakkim.annem.e gore degilmis demek ki..uzuldum sadece..Niye oğlu evlat da, siz değil misiniz? Tabiki alacaksınız hakkınızı. zaten dinimizde erkeğe biraz daha fazla miras düşer. aile bakımının maddi olarak bütün sorumlulukları erkeğin üzerinde kabul edildiği için, böyle bir şey var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?