Miras paylasimi...kime haksizlik yapiliyor.yardimci olur musunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sonuna kadar haklısın. Miras haktır. Kız erkek ayrımımı olur. Bak çocukların var. Al parayı koy bankaya. Allah korusun bi kaza olur ya da bir hastalık o zaman kullanılır. Bi bilezikle seni tavlamaya çalışmış. Sakın razı olma.

Ya annen haklı sonucta bekar evi bile yok erkek kardesin madem zor durumda degilsin neden istiyorsun? Yarin bir gün esin el olabilir ailen kalir yanında sahsen ben caresiz degilsem asla tenezzul etmem kusura bakma annen haklı
benim hakkim olani ben istersem veririm.sen alcak.misin diye sormasi almazsin diye dusunmesi...ben yazida da dedim size lazimsa kalsin bana lazim olunca verirsiniz.ben esime veririm demedim ki esim de kendine pay bicti.zaten benim gelirim yok ki ...ne kadar olsa birsey almak yapmak istesem esin rizasi olmadan olmaz.ben her turlu aileme yardim ederim .

pay edilecek olan tek bir daire ise ben erkek kardeşime bırakırdım gönül rahatlığı ile, ama daha fazla bir mal varlığı var ise o zaman almayı düşünürdüm
mevla dusuk zaten iki daire 5 pay ...1 pay bize o da 4 e bolun iste...ben zaten almayi dusunmuyordum.bana yapilan tavri cozemedim.ben kendim feragat ederim.bana dikte edilmesi hos degil...kizkardesimle karsilastiriyor..ben ayri bir bireyim...

önce cocuğunuzu düşüneceksiniz. Abinize verdiğinizde abinizin eşi "ayy B barajnehir çok iyisin iyi ki payını almadın da ev sahibi olduk" falan demeyecek annenize de "iyi ki kızını susturdun sağol anneciğim" de demeyecek. Alın payınızı bırakmayın yatırın hesabınıza bankaya. Doğumda hastanede bir ihtiyacınız olursa çekersiniz. Çocuğu doktora götürmek gerekir para lazım olur.

ölüm hak miras helal derler . Lütfen ayrımcılığa gidilmesin . Anneniz isterse kendi payini versin.Ayrica 15bin guzel para atin koseye ölümlü dünya

Tesekkur ederim herkese ...daha iyi hissettim kendimi...iyi.ki varsiniz...konuyu kapatabilir miyiz Mune

Bu arada dedeniz babanızın babasıysa
Annenize pay düşmez diye biliyorum
Babanızdan ötürü sadece çocuklarına düşer
Ve tabikide hakkınızı alın
Sizinde çocuklarınız var

Ölüm hak miras helal.. Hakkin neyse almalisin erkek diye ona kalacak dye bsey yok yani sen haklisin icin rhat olsun bence annen 15 milyara karsi 5 milyarlik bilezik mi yapacakmis uyaniklik yapmaya calismis bence kabul etme seninde cocuklarn var hakkini yedirme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…