- 5 Ağustos 2016
- 2.017
- 1.641
- 83
- Konu Sahibi barajnehir
-
ben de sasirdim zaten...annem kendini oglan kardesimi hak sahibi buluyor kizkardesim ile beni de ne goruyorsa artikne olursa olsun yaptıgı haksızlık. ilerde elin kızı rahat edecgıne kendi cocuguma alırım o parayı. miras haktır annenın böyle teklif yapması sorması hic hoş değil.
anneme babasindan kalan evi var..su an oturuyor..
yani kizkardesimin esinin tarafindan miras evi var.biz de kendimiz oduyoruz allah in izni ile...allah uzun omur versin ...o ev oglan kardesimin olur zaten almayiz...bu dedemin mirasi.hah çok güzelmiş işte, yani kardeşin annenle kalıyor kira falan da ödemiyorlar... zaten merak etme oturdukları ev de erkek kardeşine verilir, yani kafadan bir evi olduğu için bile şanslı bence.
eşin alıp krediyi ödemek istiyorsa bunda ne sorun var ki, ikinizin bütçesi ayrı mı?
İki kiz bir oglan kardesiz.dedemden miras kaldi.babam vefat etti.annem ve 3 umuze paylasim oluyor.
ev satilacak
Annem de laboum sen payini alcak misin dedi.ben de duraksadim.alirim dedim.
Annem:Oglan tek ve bekar ya almazsin diye dusundum dedi
Kizkardesin agzini bile acmadi.ama ben senin isteyecegini biliyordum dedi.
Ben de ben payimi alirim.yine yardim edilecek durum olursa veririm.siz yuklu para ile islem yapacaksiniz siz de dursun.benim ihtiyacim olursa bana verirsiniz.annem de borc yani diyorsun dedi.evet dedim.senden niye borc alayim istesem herkesden borc alirim dedi.
Bir hayli bozuldu.
bir diyor ki payinizi almazsaniz (dusen para 15 milyar ')ben size kalin bilezik yapip vermeyi dusunuyordum.dedi.
Benim cok kotu durumum da yok acil ihtiyacim yok ama kendi birikimim de yok cocuklarim var yani..kizkardesim de ayni sekilde..
Siz olsaniz ne yapardiniz.annemin ve benim tavirlarimda kim hakli.
kalin bilezik veriyor ya annemin hakkini yememek lazimannen haklısız en adaletsiz hukuk bile 1/2 insan diyor kadına annen onuda senden alıyor
yok babamin kardesleri arasinda satilacak .bizimle ilgisi yok.herkes hakkini aliyor..annem bizi gozden cikarmis...Şöyle ev sizin paranızı paylastirmak için satilmasin direkt anneniz üzerine alsın hak vaki olunca hepiniz paylasirsiniz
Yok İlla satilacaksa herkes hakkını alsın
kalin bilezik veriyor ya annemin hakkini yememek lazim
şunu demiyormu annen kızın sen evlisin kadınsın 2 nin biri senin hakkın mirastan diğer bir kocandankalin bilezik veriyor ya annemin hakkini yememek lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?