Miras paylasimi...kime haksizlik yapiliyor.yardimci olur musunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ne olursa olsun yaptıgı haksızlık. ilerde elin kızı rahat edecgıne kendi cocuguma alırım o parayı. miras haktır annenın böyle teklif yapması sorması hic hoş değil.
ben de sasirdim zaten...annem kendini oglan kardesimi hak sahibi buluyor kizkardesim ile beni de ne goruyorsa artik
...yedek futbolcu diyesim geldi...allahtan fazla mal.mulk yok.
Bir avuc miras bile dunya kelamina neden oluyor

annen bırının hakkını ogluna vermeye bukadar heveslıyse kendı hakkını ogluna versın ozaman
sen haklısın

anneme babasindan kalan evi var..su an oturuyor..

hah çok güzelmiş işte, yani kardeşin annenle kalıyor kira falan da ödemiyorlar... zaten merak etme oturdukları ev de erkek kardeşine verilir, yani kafadan bir evi olduğu için bile şanslı bence.

eşin alıp krediyi ödemek istiyorsa bunda ne sorun var ki, ikinizin bütçesi ayrı mı?

Yok siz gayet iyi yapmışsıniz. kiz kardesiniz de almali..
Kendi maddi durumunuzu bilmiyorum elbette ama 15bine ayaginizi yerden kesecek bir araba alabilirsiniz. altin alirsiniz baska bir zaman icin birikim yapmış olursunuz vs..

Ihtiyaclarinizi görmekten öte oglan çocuğu diye ayricalikli davranmakta neyin nesi.. düğün dernek yapacağında yada ihtiyac olduğunda elbette tüm kardesler birbirine yardimci olur destek olur o bambaşka bir boyut.

annen haklısız en adaletsiz hukuk bile 1/2 insan diyor kadına annen onuda senden alıyor

yani kizkardesimin esinin tarafindan miras evi var.biz de kendimiz oduyoruz allah in izni ile...allah uzun omur versin ...o ev oglan kardesimin olur zaten almayiz...bu dedemin mirasi.

Şöyle ev sizin paranızı paylastirmak için satilmasin direkt anneniz üzerine alsın hak vaki olunca hepiniz paylasirsiniz

Yok İlla satilacaksa herkes hakkını alsın

Şöyle ev sizin paranızı paylastirmak için satilmasin direkt anneniz üzerine alsın hak vaki olunca hepiniz paylasirsiniz

Yok İlla satilacaksa herkes hakkını alsın
yok babamin kardesleri arasinda satilacak .bizimle ilgisi yok.herkes hakkini aliyor..annem bizi gozden cikarmis...

kalin bilezik veriyor ya annemin hakkini yememek lazim
şunu demiyormu annen kızın sen evlisin kadınsın 2 nin biri senin hakkın mirastan diğer bir kocandan
hen yarın birşey olursa kardeşin erkek olarak arkanda
herşeyden önce erkek kardeşin buna razı olmamalı hani adil bir dünya diyoruz ya onun için

Ölüm hak Miras helal derler üzerinize ne kadar pay düşüyorsa hepsini alın. Kızkardeşinize de söyleyin o da hakkını alsın,hayat bu belli olmaz kimin ne zaman paraya sıkışacağı koyun kenara dursun.

Annenin düşüncesi cok yanlış ne demek erkek kardesin bekar diye ona verilmesi?
Sizin de kendinizcr guvenceniz olmak zorunda.kesinlikle haklisiniz hatta kiz kardesinizi de payini almasi konusunda ikna edin.bu para size rica minnet verilmiyor sadaka degil,sizin hakkınız ve tasarrufta bulunmak sadece size düşer annenize değil

sakın hakkınızı bırakmayın.
annenizin yaptığı çok ayıp.
yarın öbür gün oğluna değil size muhtaç olacak.

Sinir oluyorum bu kız erkek muhabbeti ne zaten hakkımı sonuna kadaral

Benzer şeyler yaşıyorum ve kızkardeşiniz gibi susuyorum
Saçma bir gurur içindeyim.
Yapabiliyorsanız asla susmayın, hakkınızı alın.

15.000tl yi verince ev bark, dügün dernek mi yapacakmış?
Bu paraya güvenerek mi gelecek kuracakmış?

Baban dedenden önce mi vefat etti eğer öyle ise annen dedenden miraz alamaz kanunen kan bağı olmadığı için.Benim babam 10 yıl önce vefat etti dedem geçen sene .dedemden kalan miras kanunen abim ile bana kaldı .

Baban dedenden önce mi vefat etti eğer öyle ise annen dedenden miraz alamaz kanunen kan bağı olmadığı için.Benim babam 10 yıl önce vefat etti dedem geçen sene .dedemden kalan miras kanunen abim ile bana kaldı .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…