- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
İşte musibet çikmasin diye de eşim eşit paylaşimi kabul ediyor. Ben zaten saygimi eksik etmiyorum arkadaşlar
Zaten daha fazla ne bekliyorsun ki?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte musibet çikmasin diye de eşim eşit paylaşimi kabul ediyor. Ben zaten saygimi eksik etmiyorum arkadaşlar
o evin gelini değil de kızı olsaydınız miras dağıtımını islami usüllere göre mi medeni kanuna göre mi yapılması gerektiğini savunurdunuz ? çok merak ettim doğrusuYorumlariniz için teşekkür ediyorum arkadaşlar. Sagolun. Ben hep islami kurallara göre gördügüm icin sormuştum. Öpüyorum hepinizi :)
İslama göremi yoksa hukuken mi paylaşildi? Bide bu kadar kargaşaya degermiymiş sizce?
Arkadaşlar eşlerinizin ailesiyle miras paylaşimlarina karişirmiydiniz?
Yorumlariniz için teşekkür ediyorum arkadaşlar. Sagolun. Ben hep islami kurallara göre gördügüm icin sormuştum. Öpüyorum hepinizi :)
o evin gelini değil de kızı olsaydınız miras dağıtımını islami usüllere göre mi medeni kanuna göre mi yapılması gerektiğini savunurdunuz ? çok merak ettim doğrusu
İsinize gelince nasilda dini araya sokuyorsunuz![]()
Yorumun icin teşekkur ederim ama dikkat et hakkima girmeyesin arkadaşim. Zira karakterimi beni tanimiyorsun
Hatun, sendeki dagdan gelip bagdakini kovmaksenin baban abinlere fazla, sana az verse fikrin ne olur?
Garipmispesss oldu herkesin payi size dussun
Senin gibi yengem olsa fena yaparim![]()
Arkadaşlar eşlerinizin ailesiyle miras paylaşimlarina karişirmiydiniz?
Actigin konudan ve yorumlarimdan az cok fikir sahibi oldum canim
Neyse..
Cok komiksin. :) bu konuyu burada size sormak yanlişti. Ne edebli cevaplar veriyorsunuz. Yanliş soru yanliş birtakim insanlar. Son cevabimdir. Konu kilitlenebilir