Konu sahibiMirasın boyutuna ve kişilere göre değişir.
Örnek veriyorum annenin kayırdığı çocuk varsa mal kaçırma ihtimali varsa diğer kardeşlere haksızlık olabilir. Hele ki ortada ciddi mal mülk varsa...
Bence daha anne sağken miras olayına girmemek daha doğru.
Hayır mesele annenin ihtiyacı olmaması bu malın ihtiyacı olana faydası olabileceği5 çocuğu olan mirasa mı güvenmiş çocukları yaparken? Kalbi delik olan da SGK karşılamıyor mu? Kadın akli baliğ ise ki miras hakkı olduğuna göre öyle görünüyor ihtiyacımız var diye konuşabilirsiniz kendi parasını belki verir belki vermez.
Hayır mesele annenin ihtiyacı olmaması bu malın ihtiyacı olana faydası olabileceği
Ve ortada zorba bir kardeşin olması
Herkes yasal payına razı olsun derdim, anne kendi rızasıyla kendine kalan mirası çocuklarına hibe etmediği sürece, kimsenin annenin payına göz koymaya hakkı yok.Hanımlar iyi geceler
Benim problemim değil ama çözüm konusunda bir türlü anlaşmaya varamadık
Mesele şu ki bir miras söz konusu
Miras 10 kişi arasında pay edildi anne ve 9 çocuk mirasçılar
Anneye 3 pay çocuklara 1pay
Şimdi bu durum çocuklar tarafından kabul edilmiyor annenin sorumluluğu yok problemi yok haksızlık diyorlar
Siz olsanız ne derdiniz
Hayır mesele annenin ihtiyacı olmaması bu malın ihtiyacı olana faydası olabileceği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?