sewda22 hoşgeldin meleğiiiimm:) Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2013 528 91 123 Aydın 7 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sewda22 #1 slm kızlar ınternetten gecen labaquık marka test aldım bu ay farklı marka alayım dedım belkı ugur getırır mıratec adlı gebelık testını alıcam sızce ne kadar guvenılır kullnan ve bununla hatalı yada dogru sonuc alan var mı yardımcı olun lutfennnn
slm kızlar ınternetten gecen labaquık marka test aldım bu ay farklı marka alayım dedım belkı ugur getırır mıratec adlı gebelık testını alıcam sızce ne kadar guvenılır kullnan ve bununla hatalı yada dogru sonuc alan var mı yardımcı olun lutfennnn
roseanne Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Haziran 2013 2.038 2.493 133 Bursa 7 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sewda22 #2 Canim istedigin testi yap hepsinde %20 hata payi cikiyor o bebis ordaysa zaten cizgiyi yuksek ihtimal gorursun kisaca aralarinda cokfark olmuuor
Canim istedigin testi yap hepsinde %20 hata payi cikiyor o bebis ordaysa zaten cizgiyi yuksek ihtimal gorursun kisaca aralarinda cokfark olmuuor